Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Acum e bine, adica dupa varsatura aia a dormit un pic, 20 min, la mine in brate. S-a trezit, a mancat si am iesit afara ca am vazut ca nu mai ploua. Si dupa jumatate de ora de frig a adormit. Si vad ca doarme deja de o ora jumate. Ca intre timp eu am venit acasa ca imi inghetaze capul de la frigul asta si l-am pus pe el intr-o camera cu geamul deschis.

babymom mersi mult de sfat!!! Am sunat oricum si la pediatra mea sa o intreb si ea mi-a zis la fel. Asa ca a scapat sacaru cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Voiam sa va intreb voi de unde gasiti pere si piersici bune ptr copil acum in perioada asta??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

ma pregatesc sa gust si ce bune sunt!

cele mai noi poze

poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

eu le iau din piata sau de la penny...

poze noi cu bebelushul
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Salutare,

Boo, ce Fe ii dai? Casi noua ne-a zis dr sa incepem sa-i dam Fe haussman, dar sotului la farmacie i-a dat sirop si trebuia picaturi, si pana nu intreb daca e bun si ala nu am inceput administrarea...

eva de ce iti pierzi timpul scriind retete cu mancarica pt copil? exista carti speciale si pt asta, pe varste.... Ma mir ca printre cartile americane nu ai gasit si asa ceva... Poate ar trebuia sa cauti si pe meleagurile noastre...

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Iepurico daca imi dai PM cu mss-ul tau iti trimit si poze cu ce materiale am luat eu . Ma bucur tare ca sunteti mai bine, ma tot gandeam la micuta ta pletoasa.

Boo tine-ne la curent!
Si mie mi s-a parut ca e cam ingretosata fata mea, ba a si regurgitat mai des zilele trecute, in conditiile in care la noi foarte rar s-a intamplat. Acum mananca rar dar macar accepta sanul. Cred ca bietul copil si-a rarit pur si simplu mesele dupa ce a iesit din puseul de crestere. Oricum juuur ca nu ma mai vait daca ma trezeste sa suga la 2 ore, never ever! Nici ca acum 2 nopti cand a supt acolo 1-2 minute si a adormit, apoi a doua zi tot neam mancare... Nu mai vreau!

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Noi am luat acum 4 ani scaunul de masa asta si sunt ffff multumita de el. Este reglabil in 6 puncte pe inaltime iar spatarul se lasa pe spate in 4 trepte, are masa mica si masa mare..... e perfect. Il recomand cu caldura.

LE: mda, nu stiu de ce nu merge linkul, este un scaun de masa CAM extrema

mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)

poze cu noi

poze DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

ma pregatesc sa gust si ce bune sunt!

cele mai noi poze

poze noi cu bebelushul
Razvan

Claudinna e bestial Razvanel...l-ai vazut cum te urnarea sa vada dac-l filmezi??..Alexia nu zice nici pas cand scot camera

Si ce tip de pere cumperi??ca sunt mai multe...

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Claudinna f tare Razvanel!mor dupa bebelusi cand isi manaca picioarele!E mortal!

300 ma bag si eu in seama,daca iti dau pe PM adresa mea de mess imi arati si mie ce materiale ai luat pt wrap???????

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Nocom exact acum cautam pe net carti despre alimentatia sugarului,eventual si cu retete.Imi poti recomanda una care ti-a folosit tie?eu am gasit mai multe si nu stiu pe care sa o iau avand in vedere ca pe net nu ma pot uita un pic in ea si pana ajung la librarie.....cale lunga.

Iepurica ma bucur ca sunteti bine.Multa sanatate!

Minunea a venit! de printisor Luca Nicolae

Mergi la inceput