Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 9
lalitica2000 spune:
neatze fete dragi,
mada, felicitari pentru beta!!!!! Ai o valoare foarte buna.
asa zic si eu ca toate te vom urma mai devreme sau mai tarziu. Pana la urma tot ne vom intalni burtoase la usa lui iosup
felix, chiar asa...ne este dor de diminetile in care ne rasfatai cu tot felul de bunatati...
adrianaady spune:
Buna fetele mele dragi!!
Mada e f bun beta al tau...yupii inca vestea ta buna imi provoaca de cite ori citesc ce scrii un zimbet imens pe buze. Or zice colegele mele ca am innebunit de zimbesc singura in fata monitorului.... Asteptam sa ne povesteti in fiecare zi cum te simti, ceva simptome, orice....sa ne impartasesti si noua din minunea ta
E bun lapticul de Felix, dar sa stii ca si eu as mai manca o placinta de mere cu scortisoara sau as bea o cafea cum numai ea stia sa ne ofere.... Dar o iertam ca a avut motive de chiulangeala, si eu ma rog mereu ca peste citeva zile sa imi mai dea si felix cea frumoasa un motiv sa zimbesc in fata monitorului....
Elly asa te vrem optimista, si multam de salata, excelenta...
Va pupic pe toate
felix76 spune:
Madutule, in cinstea valorii beta buuuune, va invit la o prajitura Foret Noir (blat de cacao, crema de ciocolata, visine de la congelator si frisca) si 7 sticle de sampanie sa ne betivim cu toatele! Gravidutei ii dam sampanie de copchii!
Puuuuup,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
felix76 spune:
Aditu, io rad la monitor si ma mai scapa si cate-o lacrima fericita!
Doamne da ca Madut sa fie prima din lungul sir de anunturi cu doua liniute!
Felix
mada23 spune:
Asta-i Felixul pe care-l stiu yamiiiii
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
adrianaady spune:
Felix este prajitura ta intr-un mare felll, am mancat de nu mai poci de burta....si dupa atita prajitura am baut si citeva pahare de sampanie in cinstea scumpei noastre Mada...de cred ca m-am cam ametit
jasmine30 spune:
Fetele voi stiti cumva daca Tutunaru face lapar si histeroscopie in cadrul aceleiasi interventii sau le face separat?
Multumesc
jasmine30 spune:
Fetele voi stiti cumva daca Tutunaru face lapar si histeroscopie in cadrul aceleiasi interventii sau le face separat?
Multumesc
felix76 spune:
Jasmi, disperata lu mama! Esti pe toate subectele!
Ti-am raspuns la intrebarea asta pe undeva pe la capitolul trecut. Daca faci numai laparo si apoi histeri nu-i nici un bai. Eu am facut laparo cu Tutu (anul trecut) si histero cu Albu la Medlife (pe 6 feb anul asta). Histero am facut-o cu anestezie LOCALA si iti dau cuvantul meu ca a fost foarte simplu si fara durere. Si mi-am vazut si uterul la teveu.
Succes,
Felix