Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 10
magdita spune:
Buna dragele mele,
Abia acum reusii sa ma loghez pe forum, am computerul virusat, iar acum sunt la cel al colegului de birou .
Madutzul meu drag, imi dadura lacrimile vazand valoarea beta hcg-ului tau. Deci e pe bune . Doamne ajuta sa ai o sarcina de vis .
Felicic, bun tortuletul, yamii...
Jasmine, legat de laparo + histero, mai vine vorbesti cu dr.T, am auzit ca nu mai face histero la spital, doar la clinica. Deci...
Aditu, Lali, Georgi, Mmc, Machusica, Sarrah, Aerlilian
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
mada23 spune:
Magdutzu.. e pe bune
Am vorbit cu Tutu, m-a felicitat de doua ori , ma asteapta saptamana viitoare la el, pe marti sau o fi spus "nu marti" cine mai stie ca aveam niste emotii , poate ma ajuta cineva dintre voi sa-mi spuna daca este marti la cabinet
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
magdita spune:
Madutz, de abia te astept cu vesti de la eco. Poate e marti, sper sa fie .
Teo, sa iti traiasca Mihnutzul, sa fie sanatos si sa ii faceti o surioara sa un fratior in curand, daca va doriti . Sper ca nu te superi ca am pus pe prima pagina povestea reusitei tale, nu m-am putut abtine. Daca e vreo problema, si nu esti de acord, imi spui si rectific.
Nu prea am timp, dar imi vine sa caut prin toate capitolele vechi sa vad pe unde au mai postat fetele povestile lor de succes. Tare bine ne face sa le citim pe prima pagina, sa vedem ca fete cu probleme similare au reusit pana la urma sa isi implineasca visul.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
anaconda2 spune:
Mada , felicitari ptr beta !!
Marti este la cabinet , da . Sper sa ne vedem , ca tot marti mai merg si eu .
Am fost si azi , e totul ok , mi-am vazut fata si in 4D , e frumoasa foc ...
7 +
ubirica spune:
Mada , Felicitari !!
Dumnezeule, nici nu imi pot exprima bucuria pe care o traiesc pentru tine!!
Sa ai o sarcina usoara, sa fii la fel de optimista si pozitiva ca si pana acum !!
Carmen, Felix, Machus, Magdita, Tamy, Georgia... multi pupici si tuturor celorlalte fete, multumesc pentru urari.
ellis spune:
scuzati ca dau buzna....mai citesc si eu din cand in cand la voi...in amintirea vremurilor cand cu emotie imi faceam si eu testele de sarcina...am intrat sa o felicit pe MADA! FELICITARI! SARCINA USOARA! BEBE SANATOS SI LA TERMEN!
pup si pe ALEXA! si pe alte toate fetele viitoare si actuale mamici! succes tuturor!
Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
mada23 spune:
Ana... mersic mult, poate ne gasim, ma bucur ca fata e frumoasa
Ubiricule... imbratisez creztulinele , v-ati acomodat? vrem pozici
Ellis...sa iti traiasca frumoasa
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
sarrah spune:
buna seara,
am intrat sa va salut ! ma bucur tare mult ca este din nou "animat" subiectul nostru ! mada felicitari pentru beta! cred ca esti cea mai fericita din lume !
eu, asa cum v-am zis am luat pauza luna asta, in sensul ca nu mai iau trat de stimulare si de crestere a endo. in schimb fac injectii cu polidin si gentamicina ! inainte de a pleca la sky, am avut o criza de rinichi cred si mi-am facut analize: sumar de urina si urocultura...si...astazi am trecut sa iau rez la urocultura...am o infectie...asa ca nici luna asta nu stau linistita ! dar....poate dupa antibiotic raman gravi visez si eu ca doar cu atat am mai ramas !
somn usor !
pupici tuturor!
adrianaady spune:
Neatza fete dragi!
Ce mai faceti?
Ana ma bucur ca fetita este bine si frumoasa, ca doar are cu cine semana, nu te cunosc, dar sunt convinsa ca esti o femeie frumoasa
Sarah imi pare rau de infectie, dar trece si asta si cine stie ce surpriza placuta vei avea luna viitoare...Stiu ca si polidinul mai face minuni, asa ca cine stie.... Ai vb cu dr T si a fost de acord sa nu mai faci nici un tratament, stimulare luna asta? eu cred ca ai nevoie de o pauza si tu si organismul tau...si cine stie vorba cuiva de aici se poarta natural
Felix, tu cum te mai simti?
Mada fericita burtica
Magdita, lilisor, pony, rocsy si celelalte