Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 8
anaconda2 spune:
Lalitica , nu stiu clar cat timp o sa mai fac Clexane , dar sigur pana pe la 12-14 sapt , apoi ...mai vedem . Ori ma trece pe Aspenter , ori raman cu Clexane . Probabil dupa eco morfo , o sa stiu exact ce si cum .
7 +
mada23 spune:
Malina...multam mult, la fel si tie iti doresc
Elly...tin pumnii sa ne faci si tu o surpriza la fel de placuta ca a mea
Machusica.... mersic, mersic
Lali.... eu sunt convinsa ca voi o sa ma urmati, nu sunt cu nimic mai presus de cat voi,poate chiar mai pacatoasa, doar ca m-am lasat in voia Domnului, fara planuri, cu multa relaxare, vitamine si multa, multa rugaciune, aveti o "mina" de minuni acolo, Manastire Radu Voda, Sf Nectarie mijloceste neincetat, e imposibil sa nu prinzi drag, si sa nu te simti acasa, pic cu pic se aduna marea,o rugaciune, un acatist,o slujba, apoi iti arata El calea ce trebuie urmata, nu vine totul dintr-o data dar cand vine sa te tii
Aerlilian.. ce bine spui tu acolo" exista minuni" e valabil si pentru tine sa stii,trebuie doar sa crezi in ele orice ar fi
poop toate fetele, mii de pentru voi
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
mihailescu teodora spune:
Mada,felicitari din tot sufletul!!!!
Acum 2 ani,intr-o zi de 11 februarie,aflam si eu ca voi deveni mamica!!!!Timpul a trecut si acum am www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">un nazdravan de 1.4 anishori care ne umple viatza de fericire!!!
Sa ai parte de 9 luni de vis,iar in jur de 17-18 octombrie sa iti tii fericita puiutul in brate!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
pony spune:
Neata tutunici
Ce veste minunata!
Mada iti doresc noua luni fericite!
Multi pupici la toate
elly_me spune:
Neatza fetele- saru'mana pt incurajari
Si ca ma mutai la casa mea si sunt gospodina acusica- va invit la o salata de fructe- delicioasa
Sper sa vina si minunea.
O sa continui - in principiu- trat. naturist.
Acum cred ca e cel mai bun.
Peste 3 sapt. este ziua mea- implinesc 28 ani
Si am inceput sa ma stresez ca ajung la 30 ani- dar mintea mea a ramas ca la 16 ani
Elly
Astept, astept si iar astept .....
mada23 spune:
neata fete dragi
Teo...mersic mult de urari, Doamne ajuta, dar ce cavaler avem noi acolo, ce a crescut , sa va traiasaca sanatos si sa va aduca numai bucurii
Pony...
Elly...hospodina mica ce esti, buna salata
Felixule... in vremurile bune ne serveai cu ceva bun dimineata, acum nu ne mai iubesti?
Magditzule...
poopici la fete o zi minunata!
madutz
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
felix76 spune:
Madutule, ti-as da o cafeluta dar gravidutele trebuie sa bea mai putina, spre deloc! Asa ca ia la mama un pahar de laptic. Cum sa nu va mai iubesc? Am fost cam chiulangeoaica d-aia nu v-am mai servit. Ia zi, ceva simptoame? Astea clar sunt de-adevaratelea si nu in mintea ta. Hai povesteste-ne!!!!!
Elly, buna salatica de fructe! Io vreau extra frisca. M...iam!
pup,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
mada23 spune:
Felixule...ma multumesc si cu lapte dar doream mai mult o specialitate de-a ta, ceva yami, nu stiu .Mai sa stii ca aveam mai multe pofte inainte cand miroase a mancare gatita mi se face foame instant, dar nu de ceva anume, doar ceva de mancat , am timp destul de fitze
madutz
asa de optimista am fost
mada23 spune:
Beta HCG 1352.84 ce spuneti, e bine?
madutz
asa de optimista am fost