Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Felix- e super acasa la mine
Mai avem multe de facut prin casa- dar treptat le facem- nu prea avem timp .

Nu stiu cum ma voi descurca cu trebile casnice: mancare- curat- spalat- calcat ....

Ma descurc ff bine - pana acum - la cumparaturi

Pt restul cred ca imi trebuie ajutor.
Si daca renunt la tratamente ... cu banii aceia pot sa-mi iau o femeie sa ma ajute.

Dar mai tarziu voi regreta - si nu voi face acest lucru (adica nu voi renunta la visul meu)

Sunt sigura ca ma voi descurca.
Ma va ajuta si sotul- noroc cu el
Daca nu - o sa luam si femeie- sper sa nu fie cazul

De azi voi intra si pe topicul cu "mancareli" si alte trebi' casnice.... - trebuie sa ma inspir de undeva.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Feli, ma stii pe mine, cand n-am nimic de zis, stau in barlog... Si va citesc, va tin pumnii... si ma rog la Doamne-Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Mmc, ma bucur ca te-a scos Madutz din barlog.
Elly, imi pare foarte rau ca nu ai reactionat deloc la gonal, parerea mea este ca ar trebui sa continui cu tratamentul homeopat, vad ca ti-a facut foarte bine daca iti vine cm natural. Mai vorbeste cu dr.T sau cu dr.homeopata.
Lali, iubita si pe mine inca ma necajesc bufeurile, ma ia cand cu cald, cand cu frig. Iar cand mi-e cald, mai ales seara si noaptea, parca ies aburi din mine. Beau si foarte multa apa noaptea, cum nu obisnuiam inainte de diphe. Dar asta e, noroc ca e iarna si sunt si cam friguroasa de fel. Las ca trec ele, si sa vezi cu ce teste frumoase venim, ca Mada
Pamy, tinem pumnii stransi sa vii cu vestea cea mare in curand.
Felicic, cum ti-am zis, cred ca la neamuri ai fost doar in vizita, ca samburelul e deja in burtica . Ma bucur pentru vestile bune si sigur va fi anul nostru, 2009.
Jasmine, te gandesti la laparo? Sa inteleg ca nu s-a prins nimic luna asta?
Simona, ma bucur ca ai iesit si tu din barlog. Analizele importante sunt cele indicate de Feli.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

magdita, un sa mai uiti de bufeuri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Un buchet de pentru viitoarea mamica MADA! (sunt 7 flori)

Felix, Magdita va dulce!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita, stii ca si eu am remarcat ca de cateva zile cand ma trezesc noaptea imi este si sete si merg sa beau un pahar cu apa. pana la urma sunt dispusa sa indur si altele mai nasoale atata timp cat toate eforturile si sacrificiile noastre duc la un rezultat cu II liniute.
Sunt convinsa ca anul 2009 este anul nostru si vom veni si noi cu vesti bune asa cum a venit Mada.

ana, ma bucur sa vad ca sarcina merge bine in continuare. Pana cand va trebui sa-ti faci injectiile cu clexane?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

nu puteam sa las subiectul pe pagina a doua tocmai acum cand o sarbatorim pe Mada. Bravo Mada inca odata, sa ne tii la curent. Cand mergi la echo pentru confirmarea sarcinii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,scumpa mea,tu vezi cat esti de iubita?Vezi cum ne-ai scos pe toate din amorteala cu vestea ta cea mare?Sa fii sanatoasa fata buna si frumoasa si sa-ti mearga bine!
Elly ,daca ma gandesc bine,stiu cateva fete pe forum care dupa ce au schimbat casa,au schimbat si norocul si au ramas gravi...Exista minuni,draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Felicitari mada,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

mada, felicitari pt perseverenta, optimism , si speranta ca o sa iasa pana la urma ...

felixica , sincer si io cred ca matale te dusesi doar ca sa faci ceva cumparaturi ieftine de pe la unguri .... stii ca io "simtesc".. ai si dovada acum ....

va pup pe toate si ne mai vedem pe la sfarsitul saptamanii ...asta daca nu mai apar vesti bune

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput