Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, inca sunt euforica multumita vestii tale extraordinare! Rad ca zuza in fata calculatorului!

Daaaa, hai sa scoatem fetele dansante, a inceput sezonul de gravidit vechituri de-ale lui Tutu

Pupacesc gasca de tutunici,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc mult Machushica, Magditu, Rala, Adriana, Sarah, Rocsy, Feli, Georgi, Aerlilian...tuturor scuze daca uit pe cineva va doresc din suflet sa va molipsiti de la mine
Machushica... Bogdanelul sa se faca bine, gata am si facut rezervare pentru intalneala cu ajutorul Lui DD se rezolva tot
Rala...cu mare drag dau toata apa, numa sa aiba efect

mii de poopi la fetele mele dragi

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Unde exista vointa, se gaseste o cale!!! Maduz - felicitari din inima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ce-mi vad ochii. Mada draga noastra este o viitoare

FELICITARIIIIII!!!!![bis]...nu-mi revin. Este o veste atat de buna si mult asteptata. ma bucur fffff mult pentru tine. in sfarsit iese soarele si pe strada noastra. Imi vine sa vin la tine si sa te strang tare-tare in brate. ne-ai facut saptamana fericita. Sunt extrem de fericita. meritai cu toata prisosinta. Abia astept sa vii cu prima poza de la echo.

sa ai parte de o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos.

sa inceapa party-ul

s-a deschis sezonul ''vechiturilor''.....yupiiiiii...vorba lui anaconda, se poarta ''natural''...felicitari inca odata draga noastra Mada!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

mult de tot, sunte-ti niste scumpe, Bunul Dumnezeu sa va dea inzecit

si ca sa raman in ton : vechiturilor serviti un natural
madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmc_nd spune:

Madutz, inca o vechitura de-a lui dr. T iese din barlog sa-ti ureze o sarcina usoara si un bebe perfect, dupa sufletul tau frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

sarrah, ma bucur ca te-ai intors la noi. O sa vezi ca dupa aceste cicluri anovulatorii, luna asta va fi luna cu noroc. Ai incredere in sotul simturile sotului tau. Daca el zice ca veti reusi natural, asa va fi. Fii increzatoare!

carmencar, ai mare dreptate. Bebele vine atunci cand te gandesti mai putin, dar problema este ca multe dintre noi nu prea avem cum sa nu ne gandim luna de luna, sa nu speram ca luna asta va fi luna cu noroc, in care vom vedea si noi ca si draga de Madut, II liniute. oricum ne prind tare bine incurajarile tale. Eu cand sunt mai pesimista citesc povestile de succes de pe prima pagina si imi revin si devin iar o optimista.

georgia draga mea, tot la pielicica goala prestez somnul de noapte. Azi noapte de exemplu m-am trezit tare nervoasa, pur si simplu mi s-a luat de atatea bufeuri, nu mai pot, m-am cam saturat sa ma tot trezesc noaptea, ca bufeurile mele se manifesta indeosebi pe timpul noptii. Noroc ca saptamana viitoare voi face ultima injectie. Stiu ca o sa mai am bufeuri si pe urma, o perioada, dar gandul ca a fost ultima injectie ma face sa trec altfel peste aceasta perioada. O sa ascult si eu instictul sotului meu care imi tot spune ca dupa ce voi termina tratamentul cu siguranta vom ramane insarcinati natural.

elly, pe unde umbli? cum mai stai cu monitorizarile?

rocsy, ma bucur ca ai mai aparut din barlog. iti urez sanatate maxima pentru ai tai. Ai vazut ca deja a rasarit soarele pe strada noastra. In scurt timp va batea si usa casei fiecareia dintre noi.

felixica, te-ai intors de la neamuri .ma bucur ca intalnirea cu Nea zadori s-a lasat cu sperante si bucurii in sufletul vostru. Chair ai de ce sa fi asa, spermograma este imbunatatita, voi ati prestat corespunzator asa ca vine stie poate nici nu va mai fi nevoie de alta excursie la rude. Sa vii cu vesti bune peste 10 zile. Ce i-a recomandat Zadori sotului tau pentru mobilitate?

lilishor, primeste condoleantele mele. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prina asa ceva. Dumnezeu sa-l odihneasca!

sunt foarte fericita pentru Mada, inca odata felicitari si sarcina usoara!!! Ce surpriza placuta ne-ai facut la toate. Cum de nu ti-ai facut un test de sarcina mai repede, avand deja anumite semne?. oricum nu conteaza, important este ca cele II liniute au aparut in sfarsit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

In primul rand MADA - FELICITARI

Nu am mai intrat de ceva timp - nu am avut timp - am fost in concediu si m-am mutat
Am carat- spalat ........
Si nu am avut net

Cand am intrat azi si am vazut cat s-a scris primul lucru care mi-a venit in minte " sigur cineva a ramas- nu avea cum sa se scrie atat de mult"
Si cand am vazut nu mi-a venit sa cred
Ma bucur fff mult Mada- sa fii fericita si sa ai un bb sanatos

Eu sunt bucuroasa pt ca m-am mutat- in rest

Dupa 10 gonal - nu au crescut puii
Asa ca -acum sun in Z27- si astept sa-mi vina si cred ca mai voi duce in continuare la monitorizare (fara stimulare: cand nu am facut stimulare - am avut mai multi folic decat cu stimulare)

Ce-o fi o fi.
Ce-o vrea DD.
Parca m-am mai linistit - se vor face 4 ani de cand incerc sa am bb
M-am cam saturat de tratamente.
Cred ca voi lua o pauza.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy_ggg spune:

MADA, felicitari pt ghiocel ,ma bucur mult pt tine ca ai reusit. Asteptam sa iasa si alti ghiocei acum

pamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor, imi pare nespus de rau de nasul vostru. Ce trist ca un om asa de tanar se stinge!

Jasmine, depinde de noroc. Pe mine m-a programat intr-o saptamana de la trimiterea sms-ului dar asta era anul trecut, acum nu stiu cum o mai fi.

Pony, ce mari ati crescut! Cand e DPN?

Aditu, sa dea DD sa ne gravidim cu toate!

Machusica, sa-ti creasca mare si voinic flacaul botezat! Pupe-l mama de grasunel mumos!

Sarah, am plecat fara sa ne mai conversam! Nu-i bai ca recuperam noi! Sa inteleg ca iei o pauza? M-am apucat si eu de royal jelly, mmm ce bun e la gust. Cred ca alaturi de l-arginina a contribuit la frumisetea mea de endometru

Rocsyca stiu eu ca ne cetesti din umbra! Si in curand ne vei da si tu vestea minunata!

Simona2 eu stiu ca sunt importante analizele de z2-3 (fsh, lh, estradiol, prolactina, tsh) astea le-am facut si eu la recomandarea lui Zadori. Apoi ar mai fi important progesteronul de z 21 la un ciclu de 28 de zile... Sau la 7 zile de la ovulatie, pentru un ciclu variabil, problema este sa stii cand ai ovulat...

Lali, mai e una si gata. Apoi vei face si tu ochisori! Sotului i-a recomandat Ferulant, niste pilule unguresti care au, printre altele, l-carnitina 175 mg. Din pacate nu-l gasim pe la noi dar il putem compune din bucati. I-a mai dat vitamina C si magneB6. Eu iau Gynex (homeopat)pentru scaderea fsh-ului. Asta contine muuulte plante printre care napraznic, vitex, galbenele...

Mmc, tu ce ne mai spui? Stai ascunsa in barlog? E caldut acolo?

Elly, cum e in casa noua?

Pamy_ggg si de la tine asteptam ghiocel. Ca o fi vreo lalea e buna si ea

Magditu

Jorjic,

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput