Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Mada felicitari din suflet iubita!!!! E cea mai minunata veste . Este minunat sa te bucuri pt reusita unei femei minunate, care a luptat , a avut credinta si uite ca a reusit. D-zeu este mare si face minuni. sa iti dea d-zeu sanatate si peste 9 luni sa iti tii copilasul in brate.
Lilisor imi pare rau draga mea, d=zeu sa il odihneasca in pace.
Felix se simte energia pozitica si toata incredera ta, si o sa vezi ca in curind o vei urma pe mada .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Madaaaaaaaaaaa, felicitari din inima!
Citind relatarea ta, am retrait ce am simtit si eu acum 1 an! Mi s-a facut pielea de gaina. Dumnezeu ne asculta rugaciunile!
Am clipe cand ma uit la Bogdan si nu-mi vine sa cred ca el era acel punct la ecografie pe care Tutu a indicat "bb"!
Sa ai o sarcina usoara si un copilas sanatos! Iti dau de pe acum intalnire in Gradina Publica, cu carucioarele.

Nu am mai intrat de cateva zile, dar ceva m-a impins in aceasta seara;

Felicitari IUBIRICA, sa-ti traiasca mandretea de fata!

Noi suntem binisor. Saptamana trecuta a fost mai grea, ceva probleme la burtica la Bogdan (nu mai vroia sa pape); am fost vineri la dr; trebuie sa facem niste analize. In rest, acum este si Bogdanel botezat; cum a zis preotul: i s-a inscris numele in Cer.

Va pup pe toate!!

Georgia, astept sa urmezi intocmai "itinerarul stabilit"!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

MADA- FELICITARI DIN SUFLET !!!!! AI RELATAT ATAT DE FRUMOS !!! M-AI EMOTIONAT ATAT DE TARE ! SA AI SARCINA USOARA CA UN FULG !

Mergi la inceput

ileana- condoloante . imi pare f rau...

Mergi la inceput

felix- - m-am gandit mult la tine ! ma bucur tare de ceea ce ai aflat mergand la vecini ! acum , spor la.....traba ! dc ai prestat, dragutul de endometru a crescut...poate peste 2 saptamani ne dai vestea cea mare !

ileana- poate ne vedem saptamana asta dc ai timp !

pupici pentru toate fetele !

eu azi am fost Z 1. mi-a venit menstr la 40 de zile cu mari dureri de burtica! sunt tare dereglata. cred ca iau pauza , cel putin luna asta poate isi mai revine putin organismul.cred ca l-am fortat prea mult cu atatea hormonale. al meu ma incurjeaza sa iau o pauza, spune ca luna asta o sa reusim natural ! o sa-l sun maine pe Tutu sa vedem ce parere are. am inceput de astazi sa fac polidin. fac cate 2 timp de 4 zile.

somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Madutzul meu drag, ma bucur din tot sufletul, sa ai o sarcina usoara ca un fulg si un copilas sanatos . Sunt sigura ca anul asta e anul norocos pentru multe dintre noi, ati auzit fetelor : Feli, Georgi, Rocsy, Sarrah, Pamy, Aditu, Rala, Lali, Aerlilian si toate celelalte fete mai vechi sau mai noi .
Machusica, sanatate maxima Bogdanelului. Ma bucur ca ne mai dai de veste.
Lilisor, condoleante iubita .

Pup fetele mele dragi si Madutz multumim din suflet pentru un asa inceput de saptamana .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

aerilian iti multumesc din suflet ca te gandesti la mine.
uneori viata ne pune la incercare. eu zic ca voi trece cu bine peste tot si la capatul acestor greutati ma va astepta ceva frumos. asa sper eu si asa va fi. dumnezeu va avea grija si de mine.
mada
toate fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fetele mele dragi!
Incepem saptamina minunat, cu cea mai buna veste, mada e gravidutza!
Magdita asa sa dea d-zeu sa o urmam toate pe mada, si sa ne mutam la odisee
Rocsy ma bucur ca asa o veste buna te-a facut sa ne mai scrii. Si eu cred ca dupa atitea incercari ,d-zeu va avea grija si de tine si vei fi cea mai fericita mamica din lume Stii de ce imi este dor? de dansatoarele tale...nu ar fi bine sa le scoatem pt mada, sa ii aratam ce mult ne bucuram pt ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Mada draga mea!!! O surpriza incredibila sa imi inveseleasca inceputul de saptamana!!!! Felicitari din tot sufletul si iti tin pumnii ca totul sa mearga ca pe roate! Am citit si am avut senzatia ca a venit cineva si mi-a modificat reglajul scaunului in asa fel incat vedeam monitorul de undeva de sus . Deci plutesc si eu cu tine! Citind ce ai scris te-am si vazut cu bebe in brate, o Valentina dulce cu ochii lui tati! Iti dai seama ca nebunia testelor si ziua 1 si glerelor s-a incheiat??!? Cel putin pentru vreun an si ceva.
Sa faci bine sa iti misti fizicul incoace si sa dai un semn. Am de baut niste apa din paharul tau!

Good things happen to good people!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Felicitari Mada! E nemaipomenita senzatia cand citesti asa ceva pe aici....mi s-a facut pielea de gaina instantaneu.

Ma bucur sa te vad cu moralul sus, sus Felix...cunosc senzatia cu spermograma si noi avem acu peste 70 milioane cu mobilitate, morfologie etc bune, desi anul trecut pe vremea asta aveam vreo 10 mil f lenesi... (na...sa ma laud si eu putin)

Ana...ce bine arata postarea ta cu 7+

Eu sunt pe tratament homeopat si naturist in ultima vreme...n-am mai facut laparo...voi face, daca va mai fi nevoie...undeva prin aprilie-mai.

M-am hotarat sa fac si eu dozari hormonale (n-am facut niciodata decat prolactina, care e ok)...am facut programare la un endocrinolog si vreau sa ma duc cu ceva analize. Pentru un ciclu de 26-29 de zile, in ce zile credeti ca ar trebui sa le fac ?(ma gandesc sa fac de 3 ori..in fazele foliculara, ovulatorie si luteala....dar in ce zile mai exact).

Va pup

Mergi la inceput