Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

waw ce minune. desi n-am mai intrat de mult timp nu am putut acum sa nu iti scriu mada. ma bucur din suflet iata ca una dintre noi a reusit. inseamna ca urmam toate vechile aspirante. ma bucur mada si nu uita sa ne molipsesti.
haideti fetelor care urmeaza?

sa stiti ca eu nu v-am uitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Doamne ajuta sa va molipsesc imi doresc din suflet
Rocsy, Feli

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Madutzoooo , BRAVOOOO !! Felicitari maxime si sarcina usoara !
Inteleg ca e perioada...celor "naturale" :)) !

7

Mergi la inceput

Ana...

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada , ce fericire!!!!Sa fii sanatoasa fata frumoasa si buna!Sa ai parte de 9 luni de vis si de un bebe frumos si sanatos!Tu nu esti pacatoasa,Madutz drag,tu esti un om minunat!!!.Vezi ce bine iti sta verde???
Rocsy!!!Incredibil...aseara m-am gandit la tine!De fapt,mai mult la problemele din viata ta...Esti bine,draga mea?Parintii sunt bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

S-ar putea sa ai deja 5 sapt ?! Mergi la Tutu sa vezi saculetzul !

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mada23 felicitari si aici draga mea!SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!

Aerlilian condoleante pentru nasul vostru!

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madaaaaaa FELICITARI SI AICI DRAGULE!!!Sanatate si sa ai o ODISEE DE VIS,PERFECTA,iar la sfarsitul ei sa-ti strangi puiul-puiutii in brate fericita si implinita,sanatosi si voiosi!!!

Aerlilian imi pare rau...Pup fata!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

Mada23...deci am plans de una singura in fata calc....ce frumos ai povestit aflarea vestii...FELICITARI pt reusita....se pare ca o sa ne tinem companiecele 9 luni,ca am ramas in aceeasi perioada.

Mergi la inceput

Ilenuta ..draga, mersic mult, acum am citit din urma imi pare nespus de rau, Dumnezeu sa-l odihneasca

Kristinutza.. cu ajutorul lui Dumnezeu ne tinem companie

Ioana, Luci...multumiri multe
Ana..mai am de asteptat inca o saptamana, am doar 4 sapt de la UM

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:

Mergi la inceput