Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 18
felix76 spune:
Neata tutunici,
Sarah, ma bucur ca ai ovulat naturel! Vezi ca se poate? Cred ca ai facut o treaba buna ca ai luat o pauza de chimicalo-hormonale! Luna viitoare sa faci bine si sa ne spui ca ai doua liniute naturale!
Aditu, eu astept rusu, deja au aparut petele, sa-i dau in cap cu tinctura miraculoasa de la Z care sigur ma va face burticoasa luna martie. Vreau sa nasc o Cristiana sau un Cristian de Craciun
Jorjilic, Magdit, Lilisor, Lalilooo, Tamy, Rocsy etc etc etc, anul asta va fi al nostru! Mada a dat startul noi o urmam!
Felicitari Ramonei pentru grasun!
Pup gascoteca de fete,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
lalitica2000 spune:
ramona, felicitari pentru bebe. sa cresca mare si sanatos!!!
sarrah, ma bucur ca si-a revenit organismul tau si a luat-o pe calea cea buna. Tinem pumnii ca luna asta sa fie luna cu noroc.
tamy, asa este...2009 este anul in care vom reusi. trebuie sa gandim pozitiv.
mada, cand va fi urmatoarea vizita la Tutu?
aerlilian spune:
Felix ,mie semnatura ta imi place foarte tare!Emana forta si e foarte convingatoare.Sigur,draga mea,anul acesta e anul nostru!
Sarrah ,foarte bune vesti,as putea spune..."ovulezi,deci existi!".Sau "esti pe val", "esti in carti",sunt expresii la fel de potrivite pentru starea ta!Bravo!Trage-i tare,ca "naturel" scrie pe tine!
Lali,Tamy, pup fetele luptatoare!
bellla77 spune:
Dragi tutunici.Deocamdata sunt putin cam dezamagita.Tutu mi-a confirmat ca-i sarcina ,doar ca-i cam micuta.Ma duc din nou marti,sa fac un test de singe dupa care ma duc la el.Deocamdata nu ma pot bu c
ura.Eu mai am la activ 2 sarcini pierdute cam la aceasta perioada.
Pupicisi promit sa revin cu mai multe informatii marti sper eu bune
sarrah spune:
buna dragutele mele,
felix- "eu stiu ca poti pentru ca tu crezi ca poti" o sa reusesti in martie ! o sa iau si eu luna viitoare tinctura care face sa dispara rusu !
lali- chiar ma ingrijoram ca nu am mai ovulat ! sper sa se intample si luna viitoare pentru ca...luna asta nu cred ca am sanse sa se prinda.
magdita- sa fie cu noroc luna asta pentru toate fetele ca tare mult ne mai chinuim !
adriana-
aerlilian- starea mea nu e prea buna ! astazi s-au implinit 4 ani de cd bebicul meu a murit si am suferit f mult ! am incercat sa pot sa trec mai usor peste ziua asta ...dar...nu am reusit ! maine ma duc la monitorizare dar nu cred ca am sanse luna asta pentru ca sunt f f suparata si nu am nici un chef de prestat iar IA nu as vrea sa fac ! al meu spune sa incercam natural ca el presimte ca asa o sa raman gravi .
bafta la gravideala, tuturor !
somn usor !
georgia_c spune:
bellla77..gandeste pozitiv .. bb seamana cu mami , caci si mami e micuta ..trebuie sa fie bine .. trebuie sa se nasca un micut scorpion ..hai fruntea sus , si sa ne tii la curent
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
bellla77 spune:
pentru toate tutunicile,iar la anu aceste floricele sa le primiti toate de la bb vostri.
Draga giorgia am ris copios de mesajul tau .Multumesc din suflet si promit sa gindesc pozitiv.Imi ierea teama sa nu se repete scenariu de acum 4 ani.Ierea tot februarie,tot vinerea ,iar dc ierea de la bucur.A trecut
Apropo de scorpion o sa fie aliat cu tasu un alt scorpion,si cu sora mea tot scorpion.Si 2 din prietene din copilarie tot scorpion iereau.
Vezi bine sunt inconjurata de scorpioni. Sa dea Domnu sa se prinda bine cu clestii de scorpin de burtica mea si sa stea cumintica 9 luni sa se coaca ptr ca mami si tati au rabdare si o asteapta cu drag si o iubesc.
Vorbesc la feminin ptr ca toti spun ca fetele se vad greu la ecograf,.ca se formeza mai tirziu.
Va si sa fiti increzatoare in bunul Dumnezeu.
.
felix76 spune:
Fete dragute,
Va urez un martisor frumos iar primavara care tocmai a inceput sa ne aduca numai bucurii!
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
georgia_c spune:
o sa se prinda bella ai sa vezi , o sa vina momentul sa ne povestesti cum da micuta domnisoara da din manute ..si nu numai ....mi-ar fi placut si mie un scorpion (tata si sosu' sunt scorpioni ..dar nu fu sa fie anul asta ...sper totusi sa nu mai astept pana la anul in febr si sa raman pana la urma )
la multi ani "martisoarelor" sa fiti sanatoase , fericite , optimiste si nu peste mult timp .. burticoase..sa ne ajute DD pe toate
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein