Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magdita, adevarul e ca acum privind in urma mi se pare ca a trecut tare repede de cand mi-am facut prima injectie pe 31 dec. Cred ca mai greu va trece timpul pana imi va veni menstruatia. oricum, precum ai spus si tu, perioada asta te face sa fii mai linistita, relaxata si sa nu te mai gadesti ca tre sa-ti vina menstruatia, ca trebuie sa prestezi neaparat intr-o anumita zi. Anul 2009 este anul nostru si pe rand vom veni cu vesti bune, sunt convinsa de asta. asa trebuie sa fie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna mii de poopici
Tamy, Aerlilian, Sarah, Magditzu, Felixule, Lalitzicule, Georjic, Rocsy, Ady, Rala.... asa e cum zice Lali e anul nostru, va fi bine si pentru voi lasati corpul deschis sa se cuibareasca ingerashii, crede-ti cu tarie, ati vazut eu cat de optimista am fost, da ?, DD face minuni mereu nu uitati asta , aveti credinta ca la sfarsitul anului contorizam burticile

sa ajunga pentru toate

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helooo,

Pupacesc gascoteca de tutunese, ex-tutunese, burticoase si viitoare burticoase!

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fete dragi!
Nici nu va puteti inchipui ce bine imi face cind citesc vesti bune, va vad optimiste, parca, parca imi vine si mie sa mai cred....
Mada sunt sigura ca vorba ta buna pusa acolo sus la d=zeu va conta mult.... spune-ne ceva simptome ai? cred ca sotul tau va rasfata in fiecare zi, doar sunteti minunile lui ,nu?
Tamy bine ai revenit iubita. Ma bucur ca te-ai simtit bine in Austria, si eu am fost in ianuarie si a fost incredibil. Ma bucur ca si vizita la dr Z a fost o reusita, macar ai un plan de bataie si stii ce vei face pe viitor, eu iti tin pumni draga mea
Felix la tine ce mai este? a venit rusu sau nu? de cite ori citesc ce scrii tu acolo jos ca poti pt ca crezi ca poti, sa stii ca simt ca asa va fi, vei putea si cit mai curind. Starea ta de bine e o bucurie pt mine.
Sarah pai sa ne dai vesti bune de la monitorizare , sa ai ovulatie si spor la fufu
Magdita ti-am mai multumit odata pt versurile tale de jos, mereu imi aduc aminte ca d=zeu e linga noi, poate nu inteleg mereu tot ce se intimpla, dar sunt sigura ca e mereu linga noi si vegheaza asupra noastra.
lali vom reusi toate anul asta, asa va fi
Fetele va povesteam prin dec ca a nascut cumnata mea o fetita.E cea
mai mare bucurie a vietii mele acest copilas pefect, e un ingeras, are doua ochi mari albastri, o gurita perfecta, o pilea alba ce sa mai zic sunt topita dupa ea. Mereu cind simt ca ma cuprinde disperarea ma gindesc la ea, ma uit la poza ei si o liniste imensa ma cuprinde si un sentiment ca se poate, minuni exista , trebuie doar sa ne lasam sufletele deschise asa cum zicea mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

hello,

prima veste e ca a nascut Ramona, asistenta dr Tutunaru astazi pe la ora 13.00 un baiat de 4,2 kg, prin cezariana la 38 de saptamani !
Felicitari Ramona, stiu ca ne mai citesti din cand in cand ! sa creasca mare si sanatos, sa va aduca numai bucuri !!!!

a doua veste este ca am ovulat, am un folicul de 17 mm, endometrul de 6,5, in Z12. eu zic ca e binisor in condittile in care 2 cicluri nu am ovulat iar endo ajunsese la 7 in Z30. sper ca mi s-a reglat si ciclul pt ca ultimele 2 au fost de 40, respectiv 41 de zile ! mai merg si sambata si o sa hotaram daca vom face IA sau vom incerca natural !

PUPICI TUTUROR !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele,

Aditu, ma bucur ca iti place citatul de la semnatura mea. Si mie imi place enorm, sunt sigura ca va veni randul fiecareia dintre noi sa reusim .
Sarrah, ma bucur ca ovulezi luna asta, sper din suflet sa fie cu noroc. Ma rog la DD sa reusesti .
Ramona, sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va bucurati de el din plin.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Lali, laparo o sa o fac cu T; o sa-i trimit un mesaj in curand!
Fetele, pt ca tot vorbim de gandirea pozitiva si vizualizarea succesului, mi-am pus si eu 2 vorbe mai jos! Daca la Mada a mers, merge si la noi!

editez: stati ca vad ca nu a mers! mai incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

greu cu setarile astea! ia sa vedem!

2009 este anul in care voi reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Felicitari Ramona, sa fie un bebelus sanatos !
Sarrah, cu ce ai facut tu stimularea luna aceasta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

nu am facut stimulre, cica "se poarta natural" !!!!

Mergi la inceput