Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi
Mada felicitari pt inimioara, nici nu imi pot imagina ce fericire ati simtit cind ati vazut samburelul acolo in burtica ta. Sa iti dea d-zeu sanatate si sa ai noua luni de vis. Ti-a dat tratament ceva , pt sustinere?
Si Mada sa ii spui samburelul ce ti-a zis felix, sa trimita si noi niste ingerasi...
Bella multumim pt poveste, asteptam mai multe vesti bune
Magdita, georgia, lali, tamy, felix si toate celalate va pupic si sa ne ajute d-zeu sa simtim si noi aceasta bucurie imensa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

Mada ...sa va traiasca ghiocelul.... mei asta da inceput de an la gravidenie ... e plin forumul de vesti bune ...Doamne de ar fi tot anul numai bine ...

sa inteleg ca ai udat scaunul rosu ?... de emotie ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix, Ady... am vorbit cu minunea din burtica sa le transmita ingerasilor ca ii asteptati si mi-a soptit ca in curand vor fi pregatiti si vor veni, sa lasati sufletelul deschis
Georgi... iti dai seama ca asa a fost
Magditzule drag... va trag pe toate cum sa nu, asta imi doresc

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna tutunici
Draga Giorgia prea multe nu sunt de spus.Dupa inseminarea pe care am facut-o odata cu tine,am refacut spermograma,de data aceasta am stat sa vorbesc cu dc Matei.Am cerut recomandare la un androlog.Aceasta m a programat la dc din israel cu care lucreaza.Acesta s a uitat pe toate spermogramele pe care le facusem inainte si i a dat sotului Puregon injectii timp de 3 luni.Eu neavind nici o problema la laporoscopie NU ne-a recomandat FIV doar inseminare garantindu-ne ca in cel mult 6 luni ramin gravi.
Mia mi-a dat sa fac analizele hormonale de ziua 2 si ziua 21.
Puregonul l-a facut odata la 3 zile cu ajutorul unui pen cum fac ce care au diabet.Iata cum a evoluat spemograma.Inaite si dupa 3 luni
spermatozoizi 12,4 mil dupa 72 mil
mobilitate a 5 b 20 dupa a 10 b 25
forme normale 18 ---4o
In concluzie stati de vorba cu Matei si intrebati o ce-i de facut ptr ai imbunatati sotului spermograma e super important sa stiti.
A sa stiti ca idee cit costa puregonu 5 mil injectia si trebuiesc minim 2 pe luna sau cel mult 4 pe luna.Merita toti banii zic eu.
.Doamne ajuta ca anul acesta sa curga cu bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,felicitari din tot sufletul!!!Sarcina usoara si bebe sanatos!Trage-ne dupa tine,fata frumoasa si buna,ca pe tine te iubeste Dumnezeu si te asculta!!!
Georgic ,urmam noi,ai sa vezi...Le luam si pe Felixuca si pe Magdita si ne mutam la odisee!
Sarrah ,tu vezi ce se intampla pe aici?Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

buna dragutelor,

aerlilian- sigur ca vad ce se intampla pe aici si ma bucur din suflet pentru fetele care au reusit ! o sa le prindem si noi din urma!

felix- ma gandesc la tine si iti tin pumnii stransi , stransi...

hai fetelor ca a fost deja dat startul....urmam noi cele care asteptam ....bafta tuturor !

eu, maine sunt in Z 12 , merg la monitorizare sa vad daca ovulez si daca da, cred ca vom incerca natural !

somn usor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hello girls!
Am sosit si eu cu vesti....
Dar intai trebuie sa o felicit pe Mada! Felicitari si sarcina usoara! Uite ca cei cinci ai de asteptari ti-au fost rasplatiti! Iti doresc un bb frumos si perfect sanatos!
Felicitari, Bella, pt sarcina! Dai sperante fetelor care se gandesc la IA!
Lilisor, imi pare f rau pt nasul tau! Dumnezeu sa-l odihneasca!
Magditule, iti multumesc!Eu a doua zi nu am mai citit mesajele mele, dar ne-am descurcat pana la urma! Am notat!! Iti urez bafta la HSG si sa dispara bufeurile!
Sarah, bafta azi la monitorizare!
Aditule, uite m-am plimbat pe la austrieci, la ski....parca e o alta lume acolo.
Lali, hai ca mai ai un pic si ai terminat! Si dupa, o urmezi pe Mada!
Georgic, din pacate nu am sanse sa o urmez pe Machus! Vizita la Zadori mi-a confirmat acest lucru! Dar eram pregatita si nu sunt daramata!
Ana, ma bucur ca esti bine!
Felixuc, te pupacesc si sa nu-ti dispara optimismul, caci eu sunt sigura ca vei reusi natural! Uita-te in jur doar!
Despre mine...
Nu va povestesc ce am facut in concediu, ci despre intalnirea cu Dr. Zadori. Cu cateva exceptii, cum a fost asteptarea, (deci se poate si la case mai mari), am fost foarte incatata de intalnirea cu Z!
Este f dragut, iti explica tot ce il intrebi, (mie mi-a si desenat, ca sa inteleg mai bine cum e cu hidrosalpinxul ). Pe scurt, la ecografia transvaginala a vazut lichid in ambele trompe, ceea ce m-a uimit un pic, tinand cont ca am facut laparo acum 4 luni, iar in urma operatiei trompa stanga era libera! Bine.... m-a uimit si faptul ca se vedea lichidul, caci nimeni pana acum nu l-a vazut la eco transvaginala! Singura chestie care, in viziunea mea, ar putea explica faptul ca pana acum a fost "invizibil" este ca la operatie, Dr. T a largit un pic trompele! Ei, oricum nu mai conteaza!
Dupa ecografie mi-a recomandat sa imi scot trompele si sa facem FIV!
Deci prin aprilie ma duc iar la taiat! Offf! De pe acum ma apuca emotiile!
Am vb si cu T prin mesje si a fost de acord cu scoaterea trompelor - nu stiu daca va mai amintiti, dar imi spusese doar sa le clipsam!
Deci prin august cred ca voi face FIV cu dr. Z! Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

fetili, acu' ca am aparut si io p-aci ati disparut voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fete dragi,

in primul rand vreau sa o felicit pe Mada pentru samburel, sa creasca frumos si sanatos. Nici nu pot sa-mi inchipui ce fericire ai simtit atunci cand auzit inimioara batand.

eu ieri am stat acasa, deorece eram ca fularul, ma scurgeam toata si asta din cauza unei gripe. azi am venit la serv si incerc sa muncesc. ieri am facut si ultima injectie asa ca sunt tare bucuroara ca am scapat. Sper ca pe la inceputul lui Mai sa-mi vina si mie menstruatia sa pot trece la treaba.

tamy, bine te-ai intors din vacanta si de la vizita lui nea Zadori.
Cu siguranta toate ii vom calca pe urme lui Mada.
Tie cine iti va scoate trompele, Dr. T sau Zadori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele mele,

Tamitule, bine ia revenit, relaxata banuiesc. Cred ca a fost de vis in Austria . Ma bucur ca intri in linie dreapta, daca e musai sa scoti trompele, asta e, le scoti ca asa ai cele mai multe sanse sa iti reuseasca FIV-ul din prima. Doamne ajuta.
Lali, sanatate multa iubita. A trecut repede timpul asa-i, iti vine sa crezi ca ai terminat tratamentul cu diphe si acum trebuie doar sa astepti cm?

si sa aveti o zi usoara .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput