Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 19
mada23 spune:
De la ghiocelul meu din burtika un martisor pentru toate tutnicile
madutz
miracolul a venit pe stradutza mea 5+
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
elly_me spune:
Salutare fetele
Am intrat sa va urez si eu o primara frumoasa- sa incolteasca "boboceii" in burtici.
Eu sunt in Z11.
Am fost ieri la T.
Nu am nicium folic- endometru este 6.9
Si ca nu putea sa treaca 1 martie fara sa primesc un cadou- am si primit
Am piciorul in gips
Am cazut la coltul strazii cand ma duceam sa iau paine
Asa ca maine/poimaine este posibil sa ma duc la T cu piciorul in gips.
sarrah- nu mai fi suparici- ieri parca nu te-am recunoscut ce trista erai.
Ai niste dimensiuni super- asa ca "go for it"
Nu te mai gandi la trecut
Elly
Astept, astept si iar astept .....
aerlilian spune:
Elly ,era tot ce-ti lipsea...Un picior in ghips.Cat e de grav?In ce zona a piciorului este?Banuiesc ca esti in medical...Ai grija de tine!
Sarrah ,evit sa-ti dau vreun raspuns,stii ca mi-e greu...Nu o sa pot sa-ti spun niciodata sa nu-ti plangi copilul pierdut sau sa nu te gandesti la el...Dar trebuie sa lupti sa faci altul.Si vei face!Repet ce ti-am spus mereu:nu se poate inlocui un copil cu altul,dar durerea ii va fi alinata de zambetul si ganguritul altui copil.
Mada ,multumim de martisor!Cum stii tu sa ne emotionezi...Cum te simti?Greturi,ceva?
Felix,poate imi dai si mie detalii despre tinctura aceea...Sunt tare curioasa!
felix76 spune:
Neata tutunici si netutunici
Elly, imi pare rau de picior, sa te faci repede bine!
Lilisor, tinctura se numeste Gynex, gogaleste-o si o gasesti si-n romaneste. Mie mi-a dato Zadori pentru fsh-ul maricut, a zis ca-l scade si ma ajuta si la ovulatie. Chiar o sa fac o monito la mine-n oras sa vedem cum evolueaza foliculii mei.
pupacesc gascoteca,
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
lalitica2000 spune:
neatza fete dragi,
va urez o primvara frumoasa plina de teste de sarcina cu II liniute.
bella, te asteptam cu vesti bune.Fii optimista si o sa vezi ca totul va fi bine.
mada, esti o dragutaza cum te gandesti tu la noi. Pupici ghiocelului tau din burtica.
elly..offf...asta iti mai lipsea tie acum, un picior in gips. Mi te si inchipui cu iti pui tu piciorul in gips pe vestitul scaun rosu al lui Tutu. bafta la monitorizare, sa apara si foliculi babani.
sarrah, multa putere sa lupti, sa mergi mai departe.Bafta si tie la monitorizare.
felixica, ce zic rushii, te-au ocolit?
sarrah spune:
buna dimineata,
Va doresc o primavara plina cu BTHG-uri cu 3 cifre !!!!
eu, azi merg la monitorizare. sambata aveam un folicul de 19 mm si endometrul de 7,1. Cred ca foliculul s-a spart aseara, am simtit eu !
cd ma intorc intru sa va spun ce mi-a zis Tutu de endo si daca s-a spart sau nu !
felix, aerlilian, ely , mada, georgia, magdita, adriana, roxy, simonia, bella si celor nementionate
Andreuk spune:
Buna fetelor!
O primavara minunata si la cat mai multe burtici!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine, am fost si eu pacienta lui Tutunaru. Am renuntat la el datorita tratamentului cu indiferenta. V-am povestit eu la momentul respectiv si ca am gasit un alt medic mai bun. In fine, nu stiu daca datorita tratamentelor urmate de-a lungul anilor, dar cu siguranta cu ajutorul lui D-zeu, am ramas insarcinata. Fara sa fac in ultimele luni vreun tratament. Acum sarcina mea are 6 saptamani si ma rog la Dzeu sa ma ajute sa o duc la capat, sa trec peste toate problemele si sa nasc un copil sanatos.
Acelasi lucru va urez si voua din tot sufletul.
Va spun ca in ianuarie-februarie nu m-am putut gandi deloc la ovulatie, zile fertile, etc. Am avut un deces in familie, tata s-a operat de hernie de disc asa ca am fost destul de necajita. Ideea e, m-am detasat total fara sa vreau si atunci s-a intamplat. Concluziile le trageti voi...
Va urez multa bafta si o primavara plina de flori!!!
magdita spune:
Buna iubitele mele,
O priumavara minunata va urez, plina de si !
Andreuk, felicitari pentru burtica, sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebelus sanatos !!! Sigur ca ne amintim de tine .
Elly, sanatate maxima !
Sarrah, Doamne ajuta !
Madutz, multumim pentru martisor .
Feli, Lali, Rocsy, Georgi, Aditu si toate fetele nementionate .
Despre mine, nicio schimbare deocamdata. Sunt foarte ocupata la birou, deci nu prea mai pot intra pe net.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
aerlilian spune:
Andreuk ,felicitari si multa sanatate!Se spune ca atunci cand Dumnezeu ia o viata,da alta in loc.In cazul tau,a functionat!Dupa un deces in familie ai ramas gravi.Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
Sarrah ,m-a bucurat foarte tare telefonul tau de astazi si cel mai tare optimismul din vocea ta!Sa ramai asa si sa fie precum simti!!!
Mada ,gandul la tine mi-a indreptat astazi pasii catre biserica Radu Voda.Am ajuns si eu la racla Sfantului Nectarie.M-am rugat,iar acum am o stare buna si liniste in suflet!