Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

bravo ana, ma bucur ca de data asta totul este in regula. Sarcina usoara si fara probleme in continuare!

mada, te asteptam si pe tine cu vesti!!!

dutulica, bine v-ati reintors. abia astept sa citesc noul capitol

magdita, ma bucur tare mult ca te-au mai lasat bufeurile, mai ai un pic si intri in linie dreapta, sau cine stie poate nici n-or sa mai vina rushii peste noi.

felixica, stii vorba aia ca pana nu vedem rosu suntem bortoase, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Ana felicitari pt samburel, ma bucur ca sunteti bine
Magdita ma bucur ca te simti mai bine, e f buna cartea aia, o sa o mai recitesc si eu....e bine ca te simt asa relaxata si optimista, si sunt sigura ca va veni repede minunea din burtica
Felix, vorba lui lali, pina nu vedem rosu, exista speranta.
Mada asteptam vesti si de la tine
tamy tu ce mai faci? pe unde umbli?
o dupa amiaza buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Bella!!!!!!!!!!!Esti foarte tare!Ai facut inseminare cu Tutu???Felicitari,sa-ti mearga bine si sa faci bebe frumos si sanatos!
Anaconda ,felicitari si tie,sa fie fetita asa cum iti doresti!Sa fie sanatoasa!!!!!!!!
Lali ,in momentul asta...chiar nu stiu...
Adrianaady ,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellla77 spune:

Buna seara tunici
Permiteti-mi sa va spun in linii mari cam cum a decurs totul.Inseminarea am facut-o pe 1 febr cu Tutu la Elias ierea de garda,spermograma la clinica de dc Matei binenteles deoarece a cazut duminica.Este a 3a inseminare din viata mea.Prima a fost la giulesti acum 3 ani,a 2a odata cu Giorgia acum jumate de an parca,cu Tutu.
Sotul a facut 3 luni de puregon avind probleme de mobilitate forme tipice nr de spermatozoizi etc.Tratamentul i-la dat dc din istael cel
care lucreaza cu dc Matei.Credeti-mi rezultatele spermogramei au fost spectaculoase, dupa cele 3 luni de puregon.
La mine analizele hormonale au aratat faptul ca aveam prolactina marita cu 2 procente peste limita si ovare polichistice datorita numeroaselor stimulari.Dc Matei mi-a dat bromocriptina ptr ambele probleme.N-am apucat sa le iau decit o luna.Toate astea cumulate au dus la cele 2 liniute decamdata.Astept sa vina ziua de vineri sa mi dea Tutu verdictul daca totul e k sa ma pot bucura cu adevarat.
Motivele ptr care sunt cu sufletu la gura sunt 1 sper ca bromocriptina pe care am luat o pina in ziua care am aflat da nu dea la test de urina fals pozitiv.Din cite m am documentat nu dar mi e teama.Motivul nr 2 este ca eu am avut acum 4 ani 2 avorturi spontane,unul la 6 sapt celalalt venindu mi ciclu peste sarcina .
Gata au trecut si trebuie sa fiu optimista nu-i asa.
Giorgia te rog lupta ca se poate vezi bine.Sper sa am gura aurita sa ti predau chiar tie stafeta.Din cit te-am cunoscut mi-sa parut a fi de 2 ori mai luptatore si mai motivata decit mine.Doamne ajuta
Noapte buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

bon jia
bella ... felicitaciones ... inca odata zana mica ... sa fiti sanatosi ,toate cele 9 lunisoarele..cum sa nu fie bine .. fugi repede ... la odisee normal.. gandeste pozitiv ... o sa fie bine ..si cum zicea carmencar , o sa va plimbati toate cu carucioarele prin parc
felicitari si dr t .. e a 2 reusita de IA , dintre fetel care scriu pe forum ...

te mai rog ceva , pt a ne creste si mai tare optimismul... se poate sa detaliezi un picut tratamentul sotului ..stiu ca avea probleme similare cu ale multor soti de pe aici ..cu al meu sigur ..si nu as vrea sa te intreb pe privat .. tocmai ca sa profite toataaaa lumea

va pupaceste fata dulce ,dulce pe toate, gravidute sau in curs de gravideala

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Bellla, ma bucur sa vad ca ai reusit cu IA.

Mai vrem vesti bune! Mai vrem vesti bune! Mai vrem vesti bune!

Pup gascoteca scriitoare,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata tutunici,

Bella, tinem pumnii sa primesti vesti bune de la eco vineri.
Madutz, de-abia astept sa ne scrii .

si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dimi fete dragi , multumesc ca v-ati gandit la mine
Eu sunt bine mi-am vazut ghiocelul e micut micut are 0.32cm dar are inimioara, 111bpm ...Doamne ce minune va doresc din suflet sa traiti si voi momentele astea, eram amndoi ca micuta alunita are viata ...ce mai de fericire
Scuze ca nu am intrat dar nu ma satur de somn, sunt cu ochii in gura , m-a cam obosit drumul de Bucuresti, dar trece cu un somnic pana in pranz pana te trezeste o prietena draga ca altfel ma apuca seara tot in pat ,mersic mult de

A vad ca sunt vesti noi Bella...felicitari din suflet, sarcina usoara si bebe sanatos, fugutza la tutu sa-ti dea tratament, iti tin pumnii
Ana... ma bucur ca esti bine

Ieri la cabinet m-am intalnit cu o shpioanca care stia totul despre noi, azi face IA si vreau sa-i tinem pumnii, cand esti pregatita te asteptam printre noi.

poopici la toate fetele mele dragi sa va molipsiti de la mine
ma duc sa citesc sa vad ce ati mai facut

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutzul meu drag, felicitari pentru inimioara !!! Ma bucur din suflet pentru voi, sa va bucurati in fiecare clipa de acest dar minunat si sa te aiba in paza Maicuta Sfanta in fiecare clipa .

Ce ma bucur !

Si neaparat sa tragi cat mai multe fete dupa tine : Georgi, Feli, Lali, Aerlilian, Mmc, Pamy, Tamy, Alexela, Cristy, Rala, Rocsy, Zeno, eu si toate fetele mai vechi sau mai noi . Anul asta e anul nostru .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, felicitari pentru inimioara! Sarcina usoara si bebic sanatos!

Vb tu cu bebe de la tine din burtica si spune-i sa le zica inca-ingerasilor ca sunt aici niste viitoare mamici care au foarte multa iubire de oferit! Ii asteptam cu drag la noi in burtica!

Pup,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput