Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 14
lalitica2000 spune:
bella, FELICITARII!!!! Sa ai parte de o sarcina usoara.
Ce mult ma bucur cand tot apar vesti bune.
kristinuta, ma bucur ca sunteti bine. Sunt convinsa ca e tare frumoasa perioada asta si mertiti din plin sa te alinti. O sa iti calcam si noi pe urme intr-un final.
elly, se pare ca lucrurile au intrat in normal, menstruatia vine la timp, acum totul e sa si ovulezi si gata, problema e rezolvata.
lilishor mama, imi pare tare rau ca esti dezdanajduita si nu stii incotro sa o iei.. Incearca sa vezi si partea buna a lucrurilor, important este ca suntem sanatosi. De ce nu mai incerci o inseminare, poate o fi asta cu noroc?
kristinuta13 spune:
Chiar daca in iarna asta se poarta "natural"....tu ne-ai demonstrat ca-ti sta bine si cu o inseminare.
Felicitari,bellla77...sarcina usoara fara emotii prea mari!
aerlilian,sigur din cauza stressului a fos z1 la 22 de zile,ai trecut prin atatea....uite un pupic de la mine ...poate iti insenineaza ziua!
georgia_c,mai zi-ne ceva de tine
adrianaady spune:
Neatza tutunici...
cu ce vesti bune imi incep ziua. Bella felicitari draga noastra, si sa te bucuri de minunea ce creste la tine in burtica ...si asteptam mai mult amanunte, unde, cum, cu cine....
Lilisor offf iubita, stiu cit poate fi de greu, dar nu e cazul sa cazi in butoi...hai sus. Poate ar fi bine sa incerci o inseminare cum zici lali, oricum ia-ti inima in dinti si fugutza la un doctor si apuca-te de treaba, ceva monitorizari, analize....si sigur vor aparea si ochisorii. O sa vezi ca vine primavara si la noi cu minuni in burtica...
Elly ce vesti bune, in citeva luni ai realizat asa de multe, nu stiu de ce dar presimt ca se apropie momentul tau....
Magdita tu ce mai faci? ce vesti mai ai pt noi?
Felix drag tu cum mai esti? vezi ca astept o veste mare de la tine week-endul asta.....
Mada azi asteptam vesti de la ecograf...
Kristinuta e cea mai frumoasa perioada si sa te bucuri din plin de ea, si sa ne dai azi de veste daca auzi inimioara la eco
Ana tu cum te mai simti? ce face fata ta frumoasa
Georgia tu ce mai faci?
O zi buna tuturor
magdita spune:
Buna iubitele mele,
Bella77, felicitari din suflet, sarcina usoara si la termen iti urez si sa tragi cat mai multe fete dupa tine !
Madutz, te asteptam cu vesti bune de la eco azi .
Felicic, sper sa nu rupi sirul gravidutelor, ci sa vii si tu cu vesti asa de bune .
Aerlilian, va fi bine iubita, dupa necazuri, trebuie sa vina si bucurii. Asta e viata. Sanatate multa mamei tale si nu te stresa legat de sanatatea ei, ci roaga-te la DD sa o aiba in paza .
Anaconda, bafta multa la eco, te asteptam cu vesti bune azi .
Elly, si eu presimt ca minunea va veni la tine natural, mergi tot pe naturiste ca pana acum ti-au facut foarte mult bine.
Aditu, despre mine nu prea am ce sa spun, sunt bine, am mult de lucru la birou, bufeurile m-au mai lasat, incerc sa imi umplu timpul liber facand lucruri frumoase, m-am apucat sa recitesc "Cel mai iubit dintre pamanteni", cartea mea de suflet, si ma simt excelent. In rest, astept sa vad cand ma invadeaza rushii ca sa ma programez la HSG. Intre timp trebuie sa imi refac VSH, care mi-a iesit marit, 17mm / 1h, si sa fac culturile de col.
Lali, Georgi
si sa auzim numai vesti bune
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna#8230;"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
carmencar spune:
,bellla77 Eti a 3 a prietena care bea dupa mine i ramane intr un timp atat de curt prima a rama la 3 aptamani a doua la o luna i tu la 2 luni ca ti am dat a bei ampanie in noaptea de revelion vezi am mana buna . In farit te vad i pe tine cu 2 liniute ca era greu a fii intre doua gravidute acum untem un triunghi care nu l mai poate deface nimeni i la anul o a vii i tu cu noi a facem intrecere cu carucioarele I ti dorec o arcina uoara uoara ca a mea,a fii fericita i a te bucuri de fiecare clipa.
Felicitari inca o data[ipita][ipita][ipita][ipita][ipita][ipita][ipita][ipita][ipita]
34+VALENTIN CRISTIAN
felix76 spune:
Fetele, sa o tinem tot asa! Numai vesti bune!
Eu sunt bine dar cred ca vine rusu. Nu-i bai, poa sa vina ca-i dau cu tinctura in nas!
Pup gascoteca!
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
dutulica spune:
Salutare tuturor!
Ne cerem scuze pentru intarzierea cu care ne facem din nou aparitia aici, dar tinem sa va anuntam ca am mai scris un capitol din odiseea noastra:
http://infertilitate.wordpress.com/2008/12/04/capitolul-4-povestile-sotiei/
Va asteptam sa ne cititi!
simona2 spune:
Hello! Hello!
Numai vesti bune...e o bucurie sa citesti pe forum in ultima vreme.
Felicitari proaspetei gravidute!
Poate nu sunt chiar asa de nerealista sperand ca voi ramane natural...hai ca mi-am facut si mai mult curaj...mai fac o luna de naturiste si homeopate si vin si eu sa va surprind...
Apropo, analizele mele hormonale de z3 au iesit perfecte...sa vad daca reusesc sa-mi dau seama cand ovulez (cu teste de ovulatie)...si ma duc sa continui cu hormoneala...
Va pup si va doresc sa ramaneti toate cat mai repede, mai ales acu' ca vine primavara...stiti voi ca atunci cand e cald, soare si frumos...bebe vine mai repede.
anaconda2 spune:
Dutulica , bine ai revenit ! Mi-era dor de povestile tale ..
Simona
Venim de la eco , suntem f bine , mai mari cu 3 zile inca ... Avem 2,5 cm , iar inimioara ...174 bpm !
8 +