Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92
Raspunsuri - Pagina 13
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Crisarh, felicitari pentru carucior , sa creasca printesa mare si frumoasa la mami in burtica .
Madutz, tin pumnii stransi pentru maine si am emotii mari, parca as merge eu la eco . Te asteptam cu vesti minunate .
Georgic, sper ca nepoteii tau se simt mai bine acum, sanatate multa iubita .
Felicic, tu nu mai zici nimic, scumpa mea?
Aerlilian, sper ca esti mai bine .
Aditu, Pamy, Rocsy, Ellis, Gabi, Lali si toate fetele nementionate.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !
kristinuta13 spune:
mada23,ai fost pana acum la tutu? Pt ca vroiam sa te intreb daca ti-a dat acid folic sa iei si ce concentratie.
crisarh sa iti traiasca bebelina...de nume mai aveti timp ca sa i-l puneti,oricare ar fi ,sunt sigura ca va fi ffff frumos!
lalitica2000 spune:
mada, te asteptam maine cu vesti de la echo.
Kristinuta, cum decurge la tine sarcina? tu cand ii mai faci o vizita la Tutu?
elly_me spune:
Salutare fetele
Eu sunt fff uimita- luna asta mi-a venit cm fix la 30 zile si sunt in Z5 si nu se mai opreste .
Luna trecuta m-a tinut 10 zile- am crezut ca de la Gonal- dar acum nu stiu ce sa cred.
Mi se pare ciudat ca mie imi venea fff rar - doar 1 zi si nu sunt obisnuita sa-mi vina asa des (la 30 zile) si sa ma tina asa mult.
Deci imi vine normal acum.
Luna aceasta nu am mai facut gonal.
O sa ma duc la monitorizare sa vad ce "fac" ovarele mele.
Si voi vedea.
Va pup
Mada- inca o data MIIIIIIIIIII de FELICITARI
Trebuie sa ne mai vedem ca sa se "ia".
Te-ai molipsit de la Aris- acu' trebuie sa "predai stafeta"
Ce ziceti fetele??
Elly
Astept, astept si iar astept .....
kristinuta13 spune:
lalitica2000,multumim de intrebare,"facem"bine,nu am greturi deloc,tocmai azi am fost si am luat rezultatele la analizele de sange(pt primul trimestru de sarcina) si sunt asa de bucuroasa ca au iesit toate ok.Astept si analiza de urina si gata cu analizele.
La Tutu ar fi trebiut sa ma duc azi(am mai fost cu 2 saptamani in urma),dar am vrut sa am toate analizele gata,cum imi da si analiza de urina,ma duc,poate maine e gata si ea.
Cred ca iar facem eco si mai vad si eu BB-ul.
Deja cand vorbesc de mine,zic la plural...."tati...ne e foame de ceva dulce...tati inchide televizorul ca ne e somnic"...eh-he-he...ne alintam ....e o perioada fffff frumoasa....pe care vi-o doresc tuturor din tot sufletul!
aerlilian spune:
Magdita,nu sunt bine deloc...Astazi e o noua z1,si a mai fost si la 22 de zile.Probabil ca din cauza stresului din ultima vreme,cu decesul nasului si grijile pe care mi le fac pentru mama care e si ea cardiaca...Parca as fi din povestea cu drobul de sare...Nu stiu incotro sa o iau,o sa incep din nou monitorizari...
bellla77 spune:
Dragi tutunici
Simt ca plutesc.Dupa 6 ani de tratamente si deznadejde simbata dimineata am vazut rosu in fata ochilor.Da DOUA LINIUTE.
Acestea au aparut in urma unei inseminari facute pe 1 februarie.
Vineri o sa ma duc la control ptr a vedea cu minunea.Bunul Dumnezeu s-a indurat in sfirsit de mine.Imi doresc din tot sufletu sa puteti spune si voi acelasi lucru.
Se pare ca am intrerupt lista celor care au ramas natural.Giorgia imi doresc sa aud si de la tine o veste asemanatoare.
Pupici si promit sa revin cu amanunte
georgia_c spune:
m'neataaaaaa
bella...FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...MULTEEEEE FELICITARIIIIIIIIIIII... BRAVOOO ..AI REUSIT....
te rog spune-mi unde ai facut inseminare .... sper sa ai gura aurita
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
georgia_c spune:
tot io ...dar cu emoticoane de data asta
.... vezi bella , preiei stafeta chiar de la prietena ta .... vezi cum le randuieste DD ...de nici cu gandul nu gandim ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein