Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 92

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

Si pe mine m-a incurajat si ajutat dr. Tutunaru atunci cand un dr. celebru in infertilitate de la maternitatea Giulesti mi-a spus ca nu merita sa mai fac nimic pentru a avea copii. Dr. Tutunaru m-a incurajat, mi-a facut laparoscopie si dupa trei luni eram insarcinata. Nu sunt in masura sa apreciez daca dr. Tutunaru a gresit cu ceva atunci cand m-a ajutat sa raman insarcinata sau cand a asistat-o la nastere pe Camelia. Dar intotdeauna voi asocia clipele fericite din sarcina cu dr. Tutunaru. Si pentru asta ii multumesc!
Imi pare rau de drama pe care o traieste Camelia si familia sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute,

Va doresc o zi buna!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Simonica, te simt foarte trista. Esti bine? Ce mai faci?
Felicic, te-a sechestrat seful?
Georgi, sanatate multa nepoteilor tai .
Madutz

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Anul asta se va intampla !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi!
Ce mai faceti?
Felix ce atita treaba pe seful asta al tau??
Sarah lasa pui ca trece funduletul....
Mada , mai ai citeva zile si te duci la eco, abia asteptam sa ne povestesti...
Magdita
lilisor cum te mai simti? esti mai bine?
ana cum te mai simti? ce face fetita cea frumoasa?
pony
georgia tu ce noutati mai ai cu intarzierea aia? s-a rezolvat? cum se mai simte nepotul tau?
va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hop si eu....n-am avut foarte mult de citit din urma ca vad ca n-ati fost foarte vorbarete.

eu, de bine ce ma plangeam ca ma tot trezesc noaptea din cauza bufeurilor, de vreo 3 nopti dorm si eu bine. demult nu am mai dormit fara sa ma trezesc de mai multe ori pe noapte.

magdita, georgia, nici o veste prevestitoare venirii rushilor?

mada, abia astept sa vina ziua de marti, sa ne zici cum a fost la echo. Sunt aici o multime de ''matusici'' care asteapta vesti despre bebic.

felixic, peste o saptamana avem vesti bune si de la tine, da?

in rest, despre mine, nimic nou...chiar nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare !
si pe mine m- impresinat emisiunea de pe tvr 1. din cate am auzit de la alte fete tutu este impotriva sa faca cezariana. oare de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna frumoaselor

multi
ca sa va molipsiti de la mine

WE placut!
numai bine tuturor!

madutz

miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ROCSY - NU E Tutunaru IMPOTRIVA CEZARIENEI, EL FACE CEZARIANA DACA E NECESAR, mie el mi-a propus, adica el a hotarat pt ca vazuse ca fata are circulara de cordon, si eram si in urma unei sarcini tinuta cu tratament, internari, sangerari; nu face cezariana ca moft, adica la cerere, in rest face cezariana, cu sau fara acord, pe ascuns(cum a fost cazul meu - ca m-a chemat de acasa cand era seful plecat in strainatate...).

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Buna fetelor,Vad ca si voi ati urmarit emisiunea de la tv1, offff, si eu si tare m-am necajit; Ma rog pt ei ca bb sa se refaca complet si cat mai repede;Hai sa va inveselesc nitel, ieri am fost la Iosup la un 4D si am aflat ca o sa avem o fetita, are 13sapt si 4 zile, vre-o 7 cm si 76gr; e bine sanatoasa deocamdata si speram sa ramanem tot asa pana la final; Am un col cam micut, de 3cm, mici contractii, dar cu grija si tratament trecem cu bine peste ele; Si ne-a chinuit ieri Iosup sa ii zicem un nume de fetita, care in final l-a si trecut in foaia ecografica; Ana Iasmin, numai ca n-o sa-i ramana asta pt ca nasa mea care a nascut acu' 3 luni, cu o saptam inainte de a naste am discutat de nume si i-am zis numele meu preferat de fata pe care il alesesem de data trecuta si spre surpinderea mea mi-a furat numele , i-a zis Yasmin Olivia, asa ca trebuie sa cautam altul; iar Iosup dragut ne-a oferit un nume, tot cu A incepe, si ne tot gandim la el; Din pacate n-o sa mai spun nimanui numele ales de noi sa nu mai ramanem fara nume Cam atat despre noi deocamdata;Sa nu uit: Felicit si eu noile gravidute si le doresc sarcina fara mari probleme, doar mici greturitoate fetele si va astept burtoase alaturi de mine 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Crisarh ,sa creasca mare si sanatoasa minunea ta,indiferent ce nume va purta!!!Numele este doar un detaliu,probabil ca in urmatoarele luni te vor mai bantui si alte nume...Important e sa ai tu bebelina sanatoasa!Ai grija de tine si...sanatate multa!

Mergi la inceput