FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Fireyes,i-ti urez succes la FIV 3 sa speram ca o sa fie ultimul!Trebuie sa fie asa!
Multzumesc pentru sustinerea ta si sa ai gura(tastatura) aurita!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Fetelor, am ajuns azi acasa si, primul meu gand-forumul!!! Barbata-miu zice ca-s dependenta si inclin sa-l cred.
In primul rand, felicitari Moni pentru fundite si Elena pentru pereche . Ah, si, Moni, merci ca te pui la mintea unei nebune superstitioase . Daca mai e nevoie de alt capitol pana joi, ma bazez pe tine, da?
Of, va multumesc la toate pentru sustinere, mi-au dat lacrimile cand am citit acum din urma, va multumesc, va multumesc
Kitta-pupici mesagerului

Acum, nici nu stiu cu ce sa incep povestea... Va spun asa, pe scurt: din 14 ovocite, 7 au fost imature, celorlalte 7 li s-a facut ICSI si se pare ca aveau invelisul prea subtire si se stricau . Dar s-au fecundat totusi 3 din care au rezultat 2 blastocisti, unul clasa A si celalalt clasa C. Proful era destul de optimist (de parca are altceva de facut ?!), am bagat si acupunctura inainte si dupa ET si, acum, sa va spun cam ce bag eu in mine zilnic :
-dimineata: 1 Thrombo-Ass, 1 Femibion, 2 Utrogestan, 1/2 Prednison, 1 L-Thyroxin
-pranz: 1 chestie cu Magneziu efervescenta, 2 Duphaston, 2 Progynova, 1 injectie Lovenox (substanta activa heparina) de 40 mg parca scrie pe cutie... Apropos, Moni, tu ai facut vanatai pe burta de la astea? Ca pe mine m-au terminat deja, desi stiu sa-mi fac injectiile si verific sa nu fie in vase de sange... Hmmmm
-seara: 1 Prednison, 4 Utrogestan...

Cam atat, cred... Va pupic pe toate si revin, va dati seama ca saptamana asta voi fi terorista pe aici, nu?!
Desi voi merge la scoala ca sa-mi mai umplu timpul si sa nu se urle foarte tare ca am ramas la plimbari prin tari straine.
Pupici-nu va enumar sa nu uit pe cineva si, inca o data, mii de multumiri pentru gandurile voastre bune

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Cristal - iti doresc din toata inima sa ne scrii saptamana viitoare ca ai beta mare! Iti tinem pumnii, atat eu cat si bb al meu!

Fetelor, eu vin cu vestea minunata: sunt !!!!! Am avut bhcg 79,8 la 28 de zile distanta fata de cand am avut ultima oara CM. Am ramas natural! in ziua ovulatiei (ziua 11), Dr.Dracea mi-a facut o monitorizare. Si a inceput cu intrebari: "Aveti gemeni in familie?" "Nu" "Aveti azi foliculi tipici persoanelor care fac gemeni" (aveam unul f mare de 22 si unul aproape mare lipit de el) "dar ati luat luna asta ceva de stimulare?" "Nici un fel de medicament" "Arata ca si cum ati facut stimulare". Si mi-a zis ca in locul meu ar trece in seara respectiva la treaba, ca vaccinul mi-a dat imunizare la 3 saptamani dupa ce l-am facut.

Reamintesc, in decembrie am facut vaccinul antirubella - Priorix, produs de GlaxoSmithKline si am intrat in pauza de incercari. Pe prospectul meu scrie (l-am pastrat) ca nu ai voie sa ramai gravi o luna dupa ce il faci. Pe forum au scris fetele ca trei luni; am studiat pe net si pe jumatate din prospectele din diverse tari scrie - o luna, pe alta jumatate scrie 3 luni. Dr. Dracea mi-a zis in ianuarie ca o luna este sigur suficienta, Dr. Albu a zis la fel - ajunge o luna la Priorix(contine virus atenuat), eu am zis ca nu si nu - mai bine sa nu incercam sa raman in aceasta perioada, sa mai stau un pic.

Insa dr,Dracea m-a incantat foarte tare si m-a incurajat cu foliculii astia nemaipomeniti si nemaiauziti, asa ca am incercat in noaptea respectiva si am reusit!!!!!!! Am fost inspirata si a doua zi dupa contact am facut si analiza IgG si IgM rubella si au iesit f bine – adica aveam deja anticorpi, oricum eram la 45 zile distanta fata de vaccin.

Scurt istoric: dupa varsta de 30, am inceput incercarile: am incercat ca oamenii pe natural, apoi am incercat cu naturiste, am intrerupt temporar (operatie la sani), apoi am inceput cu doctorii luni intregi de stimulare&monitorizare ovulatie si apoi 2 IA esuate - poveste clasica, acum ma pregateam de a 3-a IA. Nu am descoperit pana acum nici o problema pt care nu ramaneam. Am ovulatie mereu; si medicii stiau si noi stiam care e ziua ovulatiei la mine (ziua 11). Cum anii au trecut (eu implinesc peste o luna 37 de ani si scumpul meu implineste peste 2 luni 45 de ani) am zis sa marim sansele si sa facem FIV in primavara-vara, am programat prima consultatie la Vienna, la Wunschbaby, dar nu mai avem nevoie, dupa cum observati. Tot timpul am sperat ca intr-un fel sau altul voi ramane

Suntem foarte, foarte, foarte bucurosi!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna fete dragi!!!

Beatriz ...felicitari din tot sufletul...sa ai o sarcina frumoasa cu bebel sanatos la termen

Cristal ..sa auzim de bine!

Pisix

....despre mine:...intoarsa din Belgia...dr.Plattou super...vesti bune:nu e cazul meu ovodonatia,sint f.fertila...vesti proaste:endometrul e cam traumatizat...trebuie sa fac o alta histeroscopie diagnostica luna viitoare si daca nu s-au refacut sinechiile(ultima hsc facuta in octombrie) voi face fiv urmatoarea luna daca sinechiile s-au refacut intr-un timp asa de scurt ... se mai discuta...asa ca acum stau si caut clinici superspecializate in acest tip de interventii pt problema asta a mea de sindrom ascherman...

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Liliana, de ce nu faci histeroscopia tot la jette esti in aceeasi clinica si te opereaza doctorul tau, din cate stiu eu ca tehnica stau destul de bine. Eu va urmaresc pe tine si pisix cu interes pt ca , daca doctorii externi de la jette de dovedesc mai capabili decat aia interni , daca va mai fi un fiv viitoar in afara astuia de acum (al treilea la 'renumita'clinica, il parasesc pe doctorul meu dragutz si prietenos dar total incapabil si cer unul extern.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ma scuzati ca intru,dar urmaresc ca uliul fetele dragi de la endo si nu numai.
Lilisor ce ma bucur!Ce ma bucur!Ti-am spus?De cand te tocai la cap,de un an sau mai bine,ca esti foarte fertila!!!Yesssss!Lasa ca o sa fie bine si cu endometrul,sigur va gasi o solutie sa-l alinati ca sa se cuibareasca bine BBicii,ai incredere si fii mereu optimista!Va fi bine!Mi-ai facut seara frumoasa!Asteptam vesti de la tine.
Beatriz felicitari!!!Se pare ca tot mai multe "cazuri disperate" de la aspirante anul asta se rezolva cu naturelu'Sarcina usoara in continuare si la termen cu BB(ici) sanatos(i)!Nu te cunosc,dar tare bine suna vestea ta!

my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Beatriz, Felicitaaaaariiiiiii! o surpriza f mare si f frumoasa!!!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Beatriz, super veste!!!!! FELICITARI!!!! Sa ai o sarcina usoara si copilas frumos si sanatos!!! Ce ma bucur!!!!!!

Cristal, Eu faceam heparina si in burta si in picioare, cum aveam chef. la un moment dat cred ca am facut alergie la ea ca se inrosea locul pe o raza de 3 cm, se umfla si imi dadea mancarimi. dar am rezistat eroic si le-am luat pana in sapt 7.
Fac orice numai sa fii

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Lucialu amica mia...aveai dreptate......dar tot ramane problema sinechiilor de care nu mai scap...hai ca acum ma apuca iar nebunia cu mama surogat daca mai gindesc mult....cit priveste partea cu endometrioza dr.P.a zis ca nu am atit de multa incit sa altereze calitatea ovocitara...chistul nu mai era ...fusese probabil ramas de la ultimul fiv pe acolo,pt moment caut dr.pt hsc...te pup iubita si astept o culoare...

Oanademunck...de ce nu fac la jette???...nici nu m-am gindit...poate din lene...dr buni sin si pe aici doar ca lucreaza cu jumatate de norma(mi-au rezolvat sinechiile dar nu mi-au pus un sterilet sau un balonas...asa ca s-au cam refacut...)...acum caut un dr cu norma intreaga ...oi gasi unul...sper....daca nu m-as duce mai degraba acasa la Tutunaru si impusc 2 iepuri dintr-un foc:hsc si mai vad si familia...prietenii vechi...noi...eu cred ca dr.extern e mai atent pe timpul tratamentului fiind unicul care te urmareste si se ocupa de tot si in spital...numai bine..poate nu mai a nevoie si urmatorul fiv va fii cel norocos

tuturor si sa auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Cristal,felicitari pentru cei doi embrionasi,sa ramana la tine 9 luni i-ti doresc.Si eu iau cam tot ce ai zis tu ca iei dimineata plus inca folsauer de 5mg,medyn,predinsonul il iau de 2 ori pe zi,utrogestul de 3ori 2si seara fac o injectie cu heparina care se numaste mono embolex si sa sti ca si eu sint vinata complet pe burta.

Beatriz,felicitari pentru sarcina!
la toata lumea!

Mergi la inceput