FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Beatriz- am ramas paf paf paaaaaaaaaaf !
E minunat ce ti s-a intamplat, ma bucur din tot sufletul si ma gandesc ce frumos s-au potrivit lucrurile astea in viata ta
Iti doresc sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos

lili - sunt convinsa ca pentru noi dr Platou e lozul castigator si am un feeling ca acuma ramanem si noi gravide
oanademunck - iti doresc sa nu mai fie nevoie sa te interesezi de Platou iar data asta sa fie incercarea norocoasa

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

cristal - adevarul e ca ai toate motivele de optimism, pana la urma problema era sa gasesti ovo bune dar daca s-au gasit si s-au si fecundat, ai toate sansele sa reusesti
iti tin pumnii

cand faci test ?

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

lindutza
au rams numai doi , dar au ramas cei norocosi care o sa ramana in burtica la mami timp de 9 luni.
cristal
ma bucur ca ai ajuns acasa si ai si vesti super bune .Sa ai grija de tine si sa dea DD ca puisorii sa ramana in burtica 9 luni.
Te astept cu un super bhcg !!
Spune-mi te rog L-Thyroxin este echivalentul eutyroxului ?
beatriz
O veste minunata , felicitari !!
liliana
waw , ti-am citit mesajul cu respiratia taiata , ce veste super !!!Offf , si te-ai gandit atata la donatia de ovocite !!!
Spune-mi te rog ce a zis dr.tau , ati vorbit despre schema de tratament , cum crede ca reactionezi la stimulare etc,etc.Pleaseee , te astept cu vesti.Poate imi schimb si eu gandul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

lilianafi, ma bucur f f mult pt tine, mai ales ca dr iti spusesera sa te gandesti la don. Uite, f bine ca ai schimbat clinica si ai aflat de fapt ca esti f fertila!

eu am inceput schema cu clomid de cateva zile, nici nu simt, dupa ce facusem menopur 6/zi... sunt curioasa ce-o sa iese! :) miercuri merg la eco....
bafta liliana!
si bafta tuturor! ma bucur pt reusitele voastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Va multumesc tuturor pentru urari!
Sa ne dea Domnul la toate bebei sanatosi si frumosi!

Acesta este un capitol care mi-a purtat noroc, sper din inima ca este norocos si pentru Cristal si pentru Lindutza!

Bryny - eu la Dr. Albu am fost pt programarea unei histeroscopii, la Medlife, nu stiu daca lucreaza si in alta parte; la Vienna doream sa merg la clinica Wunschbaby;

Hepilica - ma gandesc, dr.Albu ne-a purtat noroc; te tot pregatea pe tine pt histero, te-a trimis la analize si tu erai deja gravi, dar nu stiai inca; eu m-am dus la el sa ma programez la histero, m-a trimis sa innoiesc analize si mi-a tot urat sa raman gravi, apoi l-am sunat sa-i zic de analize ca sunt bune, a zis sa il anunt cand imi vine, sa programam ziua interventiei si iar mi-a repetat ca poate raman si nu mai e nevoie. Uite ca asa este!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cristal iti tinem pumnii sa vii cu un test pozitiv
Beatrice felicitari pt bebe. Multa sanatate va doresc.
Lindutza bafta la et. Sa vii cu test pozitiv
Mult noroc tuturor sa vi se indeplineasca visul cel mare.

elena +16
Burtica mea la 16 sapt

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Seara buna,seara buna

Luck Nicole40 ..asa e fetelor...faza cu ovodonatia imi facuse viata un cosmar...mai ales in prima faza..intre timp ma mai obisnuiesem cu ideea...dar mai bine asa cu fivet normal...dr.a zis ca de fapt problema mea sint sinechiile uterine care se tot refac..ca atare trebuie sa fac o noua hsc dg.si clar un nou tampon cervical,apoi daca e ok incep luna urmatoare z.21 cu suprefact spray si stimulatie cu puregon pen 200....acum am emotii pt hsc(sper sa nu se fii refacut sinechiile si sa fie ok uterul/endometru)..daca nu e ok nu incep nici un fiv ...
Nicole multa bafta iubita ..te asteptam cu vesti bune ...
Luck dr.P.e super..direct si sigur pe ce spune.....si ii plac romanii...cind am ajuns credea ca sint italianca si era mai rezervat cind a inteles ca sint romanca la origine a schimbat atitudinea si a devenit mai simpatic putin glumet as zice..oricum te face sa te simti bine si poti vorbi cu el ca cu un prieten ...

Pisix...si eu sint optimista...mai am un hop totusi...noua hsc dg.,sper sa se fii reparat totusi endometrul in aproape 4 luni(trecute de la ultima hsc operatorie)si mai ales ca nu s-au refacut sinechiile care impiedica un eventual implant embrionar ...tu cind incepi cu suprefactul???? sau ai inceput deja!!!???...bafta iubita...te astept cu beta pozitive...asa voi incepe cu mai mult avint si eu aventura belgiana

tuturor si un tren de pt voi

Mergi la inceput

liliana - pai pe 26 (adica joi) ar trebui sa incep sa ...trag pe nas
Ideea e ca Suprefactul inca nu a venit asa ca ... nu pot decat sa sper
Daca nu, voi face Diphereline dar iti dai seama ca prefer nazal decat injectii

Eu deocamdata sunt detasata, adica am atitudinea aia ca e inca o incercare, nu e nimik sigur ... mi-ar placea sa raman asa ca sa nu ma stresez dar cand vor incepe si hormonii sa o ia razna, atunci sa te tii

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Beatrizsa fie intr-un ceas bun si sa fiti sanatsi pana la capat! Eu cred ca de la Wunschabby ti se trage ca au mai fost vreo 2 fete care tot asa au ramas pana sa ajunga acolo Sau poate si de la Albu ti se trage!
LilianaFima bucur pentru tine. Sigur o sa iti schimbe tratamentul si va fi altceva.
Eu i-am pus pe cei de la Wunschababy sa mai studieze putin la cazul meu dupa ultimele analize si au zis ca imi raspund ce si cum sa fac. Apoi, nu stiu daca v-am mai spus, la sfarsitul lui martie mai bag o consultatie la clinica de la Innsbruck unde a reusit Daniela-Bsi apoi sa ma vedeti nehotarata unde o sa merg data viitoare.....
Cei de la Innsbruck mi-au dat si ei pogonul lor de analize pe care deja le am, acum nu am intrebat cat de proaspete e vor, dar ceva e de retinut si de la ei: mi-au recomandat sa merg mai intai la dentist sa imi verifice pdoaba si daca dr. are dubii pt. vreo zana maseluta chiar sa imi fac radiografie fiindca daca am ceva asta poate influenta rezultatul analizelor de sange. Inca ma mai dau pe sapte austriecii astia cu grija lor pentru detalii ca aici la Romanica ar zice dr. ca ce are **** cu prefectura.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cate vesti nemaipomenite!!!!! excelent!!!

Beatriz, felicitari din tot sufletul! cum numai de la fete incercate poti sa ai

Fir-ar sa fie de noroceala, ca eu am bifat si la Albu si la Wunsch si nada de nada, nici macar cu FIV... ma cam ocoleste norocul asta

Cristal, ai venit cu niste vesti extraordinare, le astept pe cele de la inceputul lui martie cat pogon de medicamente...

Lilisor, e poftim, ce inseamna sa dai peste un dr bun!!! super, super vesti!!! fata draga si fertila

Oana, baga cu incredere la FIV-ul asta si spune-i dr sa faca bine sa te lase gravida de data asta ca altfel navalim peste ei

Kitta, mult succes cu Innsbruck-ul... sa vedem daca reusesc sa-i depaseasca pe cei de la Wunsch, ca alegi tu pana la urma, nu e asta problema

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput