FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 6
lindutza spune:
Buna fetelor,
nu v-am mai scris demult dar v-am citit in tot acest timp.
Intii de toate vreau sa le felicit pe gravidutzele de gemenasi,Moni si Elena..
Hepilica,stai linistita ca totul o sa fie bine,trebuieeeee!!!!
Vape toate si fara exceptie.
Eu am intrat sa va spun ca miine am ET cu embrioni congelati.Din pacate nu am avut numai doi.Dar sa speram ca acestia vor fi cei norocosi,pentru ca la mine sa cam terminat deocamdata cu FIV.
Daca nici acestia nu se prind ,speram ca pina la sfirsitul anului sa putem adopta un copilas.
Looana,Eu nu te pot ajuta cu analizele pentru ca eu nu mi le-am vazut niciodata,dar sa sti ca si la mine mi-au gasit hipotiroidism si eu iau de aproape un an Thyroxin.
Eu merg la o clinica din Ulm.
Stefy,Looana puteti sa ma contactati si pe mine daca vreti si credeti ca va pot ajuta cu ceva.
Looana spune:
Felitari pt noile gravidutzele de gemenasi,Moni si Elena
lindutza Iti scriu mesaj privat,tinem legatura prin mesaj privat ....Iti doresc ca ziua de maine sa fie ceea mai norocoasa zi din viata ta si sa te intorci ceea mai fericita viitoare mamica...Am sa ma gindesc maine la tine,si ma rog ca DD sa fie cu tine.
Stefy am incercat sa iti scriu privat dar dupa aceia am observat ca nu ai accesata bifa de la profile pt a primi mesaje private....te rog acceseaz-o ca sa pot sa te contactez.
Va doresc o seara placuta tuturora! si sa auzim numai de bine
Looana
Looana spune:
Lindutza ti-am scris mesaj privat dar vad ca nu il primesti ,nu inteleg de ce nu-l primesti dar vad ca tu ai accesata PM.
Stefy nu stiu ce sa iti spun legat de vopseaua de par ,ti-as raspunde sincer dar nu stiu...si nu vreau sa ma pronunt in ceea ce nu stiu....poate cineva iti va raspunde cit de repede la intrebare ca sa te potin face frumoasa
Looana
lindutza spune:
Buna,va scriu de la clinica astept sa ma cheme la transfer si trebuie sa beau doua pahare de apa.Looana ,intradevar nu am primit nimic la PM.I-ti multumesc pentru sustinere.Sper si eu sa fie totul bine .Va Mai scriu mai tirziu de acasa.
fireyes spune:
Stefy, nu prea sunt experta la sfaturi de genul asta, dar din ce stiu eu, in perioada inhibarii ai mai multa libertate, adica inca mai poti sa faci o parte din lucruri.
Dupa ET, eu n-as risca, ca ma gandesc ca sunt multe chimicale cele de la vopsit.
Am auzit si eu ca in perioada sarcinii (primele 3 luni) nu se recomanda vopsitul parului (sau doar cu produse tip Henna), dar pe de alta parte, am auzit de multe gravidute care au incalcat aceasta regula si nu au existat repercusiuni.
still counting: 1,2,...
Looana spune:
Lindutzao sa fie bine ....azi e vineri si o sa ma si pt tine.
Incerc sa-ti scriu inca un privat poate iti merge de data asta....
O zi buna va doresc fetelor!
Looana
Looana spune:
Lindutza te rog lasa-mi tu mesaj privat,am incercat al doilea privat si dupa ce ti-l trimit i-mi vine mesaj ca tu nu accepti mesaje private,te rog schimba de la tine de la Profil ca sa activezi sa accepti private.
Looana
lindutza spune:
Fireyes,multzumesc.Tu cum mai esti?In ce stadiu de FIV?
Eu acuma m-am intors de la ET ,totul a decurs bine embrionii au rezistat decongelarii si au fost fiecare de 4 celule in perfecta stare.
Looana am trimis un PM sper sa primesti.Mie i-mi spune ca a fost trimis.
Eu stau acuma in pat ca asa mi-au recomandat cel putin pentru ziua de azi si urmatoarele 3 sa nu fac mai nimc.Pe 8 martie trebuie sa fac analiza de singe.
la toata lumea.
fireyes spune:
Lindutza, momentan nu fac nimic, sunt intre FIV 2 si sper cat mai curand FIV 3, daca se poate sa ma opresc aici cu numaratul...
Astept cm sapt viitoare ca sa ma "refac" la analize si mai vad in functie de asta...
Multa bafta, daca au rezistat micutii la "gerul" ala, pai la tine in burtica o sa li se para paradis si n-or sa mai vrea sa plece luni de zile
still counting: 1,2,...