FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 5
bombonique spune:
Dragele mele,
Va rog sa ma scuzati ca nu v-am mai scris de mult. Sa stiti ca nu v-am uitat.
Noi suntem bine, crestem si suntem zbenguiti. Ascultam muzica (cand se poate) si uneori citim cu voce tare.
Va astept cu cat mai multi bb-i din Europa!
Va pup cu drag pe toate! (un infinit de pupaturi)
Bq 30+
LucaLuca spune:
Bravo, Cristal!! Sa vii cu gemenasi, ca te asteapta dom' deputat Geanta la intalnire si trebuie sa-l dovediti numeric! :))
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
Moniland spune:
Kitta, eu am luat heparina sub denumirea Fraxiparin, de la punctie pana in sapt 7-8 de sarcina. Si nuam avut probleme, poate austriecii bag obligatoriu heparina in tratamentul de sustinere. Cu asa FSH as zice ca intineresti
Cristal, tin pumniiiiiiiii.
17
elenada spune:
Cristal ce ma bucur pentru tine. Mai plimbai putin plin viena ca le place. Sa iti traiasca bebelusii si sa stea cumintei la tine in burtica 8 luni de zile. Doamne ajuta! Gemenii mei tin pumnii stransi pentru bebelusii tai.
Cine urmeaza?
Sa facem galerie.Poate va purtam noroc noi asa ne dorim din tot sifletul.
Pupici tuturor
elena +16
Burtica mea la 16 sapt
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
fireyes, nu am avut aspenter, am luat prednison dar asta parca e in loc de medrol.
17
hepilica spune:
dragele mele, va pup din tot sufletul pe toate. nu v-am uitat. m-am tot gandit la voi. nu am mai intrat pe internet in ultimile 2 saptamani. eu ma simt groaznic, vars zilnic, nu pot sa beau nimic, nu pot manca..., nu pot dormi..sunt ravasita. ma rog la DD ca puiutul meu sa fie bine. voi face urmatoarea echo la jumatatea lunii martie. abia astept.
vreau sa stiti ca sunt aici. va pup si va imbratisez cu mar drag pe toate.
elenada, moni - felicitari pentru BB-ii vostri. ce mult ma bucur pentru voi. moni, si eu mi-as dori o fetita...., dar ce-o fi va fi bucuria vietii mele si minunea care ne-a luminat viata.
bq, ce trece vremea...mai ai atat de putin. te pup din tot sufletul.
beatriz, fyres, luca...si toate fetele
va tin pumnii la toate.
h.
h.
multumesc lui DD
stefy13 spune:
Buna fetelor!
Ajutati-ma si pe mine sa gasesc un raspuns in privinta vopsirii parului. Astazi e a 9-a zi de cand am inceput tratamentul cu Decapeptyl. As vrea sa-mi vopsesc parul ...insa nu-mi mai aduc aminte ...dar am citit ca nu este indicat.Nu-mi reamintesc in ce perioada nu este indicat...in peioada tratamentului, dupa ET sau in primele 3 luni de sarcina. Voi ce stiti ?
OATS girl
martie FIV+ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany
bryny spune:
Beatriz sa dea DD sa fie cu noroc!tu la ce clinica mergi?am inteles ca mergi la dr.Albu,am auzit lucruri bune despre dansul.practica medicina si la giulesti?are si un cabinet particular?goss76 ai facut fiv in israel.as avea o rugaminte la tine.la un moment dat a aratat la stiri la tv ca exista in israel o echipa de medici la un spital sau o clinica particulara nu prea am inteles care opereaza fara cutit chiar asa se exprimau si dadeau un ex. despre o interventie pe coloana sau hernie de disc,si nu au dat numele clinicii si nu era vb nici de laparo,oricum au spus atunci la tv ca sunt singuri din lume care fac asa ceva.spuneai ca ai prieteni in israel ai putea sa faci o intrebare please!aaa si sotul meu a inteles atunci ca acesti medici vin si in romania din cand in cand dar nu ne dadea niciun nume de clinica de aceea apelez la tine poate poti afla ceva.ca nu stiu unde as putea intra pe net sa caut ceva.please!
stefy13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Looana Va rog treceti-ma pe lista voasta. Mediul ginocolog mi-a spus ca pot otine o sarcina si prin stimulare ovariana si prin Fiv.... am obtinut si sarcini naturale,dar cred ca problema era lipsa de hormon (Progesteron) Looana |
Buna Looana.
Si eu louiesc in Germania si daca vrei sa corespondam pe aceasta tema da-mi un PM.
Multa bafta
OATS girl
martie FIV+ICSI la Kinderwunschzentrum Mittelrhein Neuwied, Germany