Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 18
maria_bunica spune:
Dani3lla..multa sanatate!!Sunt de aceeasi parere cu fetele..mai bine vitamina C din citrice!!Eu cand am fost racita ,pe la inceputul sarcinii,mancam lamaie cu putin zahar!!Bine..mie imi si place sa mananc acru!!![]()

Anamariacs...cum mai esti?Ti-ai revenit?
Anda_Magda..noi mai mult ca sigur vom iesi seara pe undeva,dar inca nu ne-am hotarat unde!!![]()
25+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
strunfita spune:
Voicu Bebi, cred ca am mai zis pe-aici, eu am RH-, dar pentru ca nu am facut anticorpi, nu am facut nici un vaccin in timpul sarcinii. Am facut doar vaccinul care se face dupa nastere (in 72 de ore), si l-am facut gratuit, de la maternitate.
25+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
alynta27 spune:
Picky, Alinutza, Phlip multumesc pentru aprecieri!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 26+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui voicu_bebi salut burtici..revin dupa o absenta noi suntem bine eu si bebelina ..este activa mereu ,burtica incepe sa se rotunjeasca pe zi ce trece spre bucuria mea hihi fetele as vrea s ava intreb si eu ceva...cele care aveti rh-ul negativ stiti ceva de vaccinul imunoglobulina anti D care se face in timpul sarcinii in saptamana 28-34 ...sau se face dupa nastere ? k sunt in dilema ![]() Anca.. ![]() ![]() ![]() 25+ ![]() pozici ![]() ![]() |
Se face o dozare de anticorpi, la prima sarcina, in saptamana 28. Daca se constata ca sunt prezenti si intr-o anumita cantitate care l- ar putea afecta pe bebe se face imunizarea atunci. Obligatoriu se face imunizarea dupa nastere, daca copilul are rH-ul pozitiv, deci diferit de al mamei! M-am facut inteleasa?!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 26+] cu
MateiBurtica 2
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Si mie mi s-a facut vaccinul gratuit in maternitate! Costa acum 2 ani in jur de 4 milioane- asa auzisem! Sunt maternitati unde nu se face gratuit! Vorbeste cu ginecologul tau, in caz ca spitalul nu-l are sa-l procuri din timp, cica nu se gaseste pe toate drumurile!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 26+] cu
Matei
Burtica 2
David
Cum a aparut Printul!
philip spune:
voicu bebi, mie mi-au facut la prima sarcian vaccinul preventiv cand aveam 28 de saptamani, nu stiu in ro cum se procedeaza. la sarcina asta mi l-au facut din nou la 5-6 saptamani cand patam si m-am dus la urgenta. nu stiu cat te ajuta informatiile astea...
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
blue77 spune:
fetele care nu au somn si bantuie ca mine pe net, la Bucuresti e zapada acum? o sa mai ninga?
stiti ceva
merci
NOI
Cristina
24 + 2 si Marc
(28.08.2004)
bebe2
yioanna_s spune:
MIRUTA foarte draguta burtica !!!
sa fiti iubyte!!!
22+ 
http://bd.lilypie.com/EMiQp2.png
22+
dani3lla spune:
Neata balonasi
carla,alynta frumoase burticute

anamaria felicitari pt BB gras 
.Apropo am avut si eu ameteli o data la serviciu dar cred ca a fost de la lipsa de aer(tot open space).Nu mai vedeam monitorul,nu mai vedeam sa semnez pe dosare...am iesit un pic afara si mi-a trecut
Multumesc mult fetele pt sfaturi.Eu nu am luat pana acum decat acid folic pe care nu il mai iau de o saptamana.Acum am inceput sa iau fier (o pastila la 2 zile-preventiv) iar vitamine prenatale mi-a spus ca s-ar putea sa-mi dea in ultimul trimestru dar in functie de cum imi ies analizele.Eu am avut analizele bune la inceput,fara nici un deficit si a zis ca nu are rost sa iau vitamine pastile,mai bine imi iau vitaminele din alimente.
Acum cu raceala asta 
mi-a zis medicul de familie ca pot sa mai iau si eu cate o vit C asa preventiv...da parca nu-mi suna bine
pe toate si o zi cat mai mistoaca
DANA
22+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
CarlaV spune:
Happy Valentine's Day!
In Bucuresti nu este zapada, este soare dar foarte frig. S-a anuntat ninsoare maine si luni.
Philip, te admir ca reusesti sa mai faci si gimnastica, eu abia ma misc de pe scaun sa merg la toaleta, de lene, nu ca as fi prea grea.
Dani3lla,
, poti sa iei vitamina C daca vrei, asa rar nu strica. Dar daca vrei sa ai parte de beneficiile ei, mai bine o iei din alimentatie, ca si pe restul de vitamine.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"