Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 17
CarlaV spune:
anda_magda, noi nu planuim sa iesim prea mult din casa maine, se anunta frig si ninsoare, daca va ninge frumos scoatem copilul, dar in principiu vrem sa rasturnam casa cu fundul in sus (este si acum, dar sa o facem in mod constructiv
). Trebuie sa sortam multe lucruri, sa aruncam din ele ca sa facem loc la altele si vrem sa ne facem niste scheme pentru mobila de dormitor, ca nu mai suport sa dorm ca in depozit.
Saby sper sa-si iubeasca mult surioara, noi suntem amandoi singuri la parinti si nu stim cum sa vorbim unui copil sa-l pregatim pentru a avea o surioara sau un fratior, dar ne ghidam dupa instinct. Acum incerc sa nu fac nici o diferenta fata de perioada anterioara, adica o iau in brate, o plimb in brate, ma joc mereu cu ea, desi la inceput nu eram in stare si a simtit asta. Dupa ce nasc vreau sa o implicam si pe ea in ceea ce inseamna ingrijirea celei mici, sa aduca servetele, sa arunce pampersul la gunoi, sa-i vorbeasca, o sa o lasam sa puna manuta pe ea (supravegheata atent, desigur), o sa-i cerem sfatul cum sa o imbracam pe cea mica si in principiu sper sa nu facem diferente intre copii, sa favorizam pe una sau pe alta. Asa gandesc acum, dar pe parcurs ne adaptam noilor situatii. Cea mai mare provocare mi se pare sa le facem pe amandoua sa doarma in acelasi timp, pentru ca vor imparti sufrageria.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
strunfita spune:
Fetelor, multumesc de aprecieri 
Poate ca arat eu relativ normala
, dar credeti-ma ca eu vad cele 15 kilograme. Si cel mai tare am realizat acum cand am vazut pozele.
Eu mi-am propus maine sa nu gatesc
si sa mergem toti trei sa luam pranzul in oras.
25+ cu
Andreea si
Bogdan (04.02.2005)
Poze1
Poze2
voicu_bebi spune:
salut burtici..revin dupa o absenta ![]()
noi suntem bine eu si bebelina ..este activa mereu ,burtica incepe sa se rotunjeasca pe zi ce trece spre bucuria mea hihi
fetele as vrea s ava intreb si eu ceva...cele care aveti rh-ul negativ stiti ceva de vaccinul imunoglobulina anti D care se face in timpul sarcinii in saptamana 28-34 ...sau se face dupa nastere ? k sunt in dilema 
Anca..

25+ 
pozici

alinutza23 spune:
voicu bebi si eu am rh negativ. nu mi-a spus nimeni de vreun vaccin, ci doar cand sa revin la recoltare pt anticorpi, adica in saptamanile 26-28.
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
Serialbastre spune:
Si eu am Rh negativ si nu stiu nimic decat de analiza anticorpi anti Rh pe care trebuie sa o fac din cand in cand. Am citit si eu ceva de un vaccin care se face dupa nastere, in functie de Rh-ul copilului, dar nu stiu mare lucru.
Andreea
23+ 
voicu_bebi spune:
aha am inteles fetele,eu fac mereu analiza aia de dozarea anticorpi antirh si pana acum a iesit anticorpi absenti ceea ce e bine.
am sa ma interesez sa vad cat costa vaccinul asta care se face dupa nastere k mi-e greu sa cred k se gaseste la maternitate.
Anca..

25+ 
pozici

alinutza23 spune:
mie doctorul mi-a spus ca in cazul meu, neavand avorturi sau sarcini precedente, organismul nu apuca sa se "dezmeticeasca" si sa considere fatul un corp strain pe care sa incerce sa il elimine, adica sunt doar 1% sanse sa se dezvolte anticorpi.
Din cate stiam (si am sa-l intreb si pe dansul) se face un vaccin in primele 72 de ore de la nastere, pe care unele maternitati il au, altele nu. Cred ca cel mai bine te poate lamuri doctorul tau.
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
philip spune:
vaccinul se face in saptamana 28 de sarcina si imediat dupa nastere daca bebelusul are rh+. uite aici mai multe detalii:
http://www.rhogam.com/Patient/WhatRhNegativeMeans/Pages/default.aspx
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea
voicu_bebi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui philip vaccinul se face in saptamana 28 de sarcina si imediat dupa nastere daca bebelusul are rh+. uite aici mai multe detalii: http://www.rhogam.com/Patient/WhatRhNegativeMeans/Pages/default.aspx philip 24weeksbabyboy mommyandreea |
dar daca la mine pe toata sarcina imi arata anticorpi absenti mai trebuie sa fac vaccinul in saptamana 28 de sarcina?
Anca..

25+ 
www.flickr.com/photos/anca_bebelina/" target="_blank">pozici

alinutza23 spune:
Voicu bebi uite un link despre rh negativ, cred ca fetele de acolo au mai multa experienta decat noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113999
eu una sunt de parere ca doctorul meu stie cel mai bine ce si cum
philip
super articolul
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ