Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 16
anda_magda spune:
dani3lla din cate stiu eu poti sa iei vit c, dar sa nu faci exces.
sanatate multa!
fetelor ce planuri aveti maine???? io si sotul o sa invatam, ca suntem in sesiune. da cred ca iesim si un pic pe seara.
Vine bebica ....
+27
Pana atunci gotobina nevoie mare 
http://www.flickr.com/photos/magduta/
AlexSiMatei spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dani3lla buna gagici Vreau si eu o parere de la voi.Am fost dimineata lamedicul de familie pt ca se ieri m-a lovit o tuse de zici ca am inghitit goarna.Printre alte pastilute homeopate mi-a zis sa iau si vitamina C.Oare e buna in sarcina?Mie mi-e frica sa iau ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DANA 22+ cu mumos Denis AndreiBB isi face de cap cu corpul meu Nunta noastra-o zi de vis Vacante - oare cand o fi urmatoarea? AMR |
Dana, tu iei multivitamine? In ale mele este si vitamina C, dar stiu ca nu am voie sa mai iau in plus, deci ma gandesc ca un pic de vit. C nu iti face rau...dar ca sa fii mai sigura mai bine baga niste citrice, kiwi etc in loc sa iei vit C pastile...sa vedem ce zice si Carla
Alex
20+
Ari Victor sau David Victor sau...http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink
Picky_toto spune:
Buna fetele...ce mai faceti?
Carla ai un corp, sa iti traiasca ...si cum au spus si alte fete, poza cu Saby pupand butica e superba 
Alynta frumoase poze si frumoasa burtica 
Cosminica bine ai venit in club...nu stiu daca ti-am spus pana acum...dar daca nu, ma ierti nu?
. Felicitari ptr fetita 
Bebe beca am vazut si eu camera fetitei...e atat de frumoasa!
Azi iubita mea mica a fost foarte activa in special de dimineata, asta dupa ce ieri toata ziua mi-a fost tare rau...probabil ca tensiunea. Pe 18 mergem sa o vedem iar pe bebelina si de abia astept 
![]()
Fetele am vazut ca aici se discuta de mancare ...si e bine de mine ca nu sunt pofticioasa
.
Va las acum merg sa pregatesc aluatul ptr pizza ca vrea al meu sot sa manance pizza in seara asta.
Va pupic pe toate, un weekend frumos si sanatate multa.
http://bd.lilypie.com/JP1np2.png
29+
Alessia-Stefania
alinutza23 spune:
dana
nu vad de ce sa nu iei vit C in sarcina, eu stiam ca trebuie sa ne ferim de cantitati mari de vit A si E. Si sa te faci bine repede!
Carla e bine ca voi aveti locusorul vostru in care sa va cresteti copilasii asa cum considerati voi ca e bine. Din pacate eu cred ca o sa am de furca cu soacra-mea, care e mult prea sufocanta si bagacioasa, cred ca va trebui sa ma inchid in camaruta daca o sa vreau sa fiu eu singura cu puiul meu de om!
Multi pupici pentru Saby, cred ca isi va iubi surioara mult! Super poze! 
anamaria sa-ti traiasca bebitul buflei
ai grija de tine si menajeaza-te, ca n-o sa-ti faca nimeni statuie, m-am interesat eu! ![]()
alex drum bun si vacanta frumoasa!
strunfita, alynta placut pozici! 
mada felicitari cu intarziere
pt. bebe!
maria 
am uitat pe careva? ![]()
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
alinutza23 spune:
noi raportam de luni liniste si pace, dar incerc sa nu ma panichez, oricum nu mi-am simtit inca puiutul zdravan, ci doar niste forfoteli. poate am eu stratul de sunca prea gros sau e el puturos ori timid... mai astept.
inca mi se intareste burtica jos in fiecare zi de cateva ori si trece de la sine. nu am luat no-spa pentru ca n-a durat niciodata prea mult si e mai degraba o senzatie de jena decat de durere. sper ca si asta e ok si nu inseamna neaparat ceva grav. ![]()
23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
AlexsiMatei, ai intuit perfect ce voiam sa-i spun Dani3llei, dar tu ai timp de forum, nu plecati?
Dani3lla, un aport suplimentar de vitamina C nu face nici un rau atat timp cat este in niste limite rezonabile, dar eu nu am incredere in pastilute, ci in citrice. Pastilutele ar fi de evitat mai ales daca iei vitamine prenatale care contin deja vitamina C.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Picky_toto, multumesc foarte mult
.
Alinutza23, multumesc,
, voi ma incurajati sa mai fac poze cu Saby si burtica. Am o prietena in situatia ta si intr-adevar cea mai buna solutie este inchisul cu bebe in camera pentru minim un an. Mai tarziu si soacrele isi pot dovedi utilitatea, unori fiind o alegere mai buna decat cresa sau bona. Doar uneori.
Poate pana ajungeti la varsta noastra veti avea si voi apartamentul sau casuta pe care le visati, noi ne inghesuim tare acum, si cu bebe2 va fi si mai si, dar daca vrem sa nu vedem pe nimeni cateva zile sau saptamani asta facem.
Carla,
s.22
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
alinutza23 spune:
Carla
va inteleg poate mai mult decat altii si din suflet ma bucur pt voi! Chiar daca e spatiul mic, dar e atat de bine..... 

23+ cu
Catalin-George
A piece of our life
GOD is a DJ
CarlaV spune:
Adevarat, si noi intelegem pe altii foarte bine, pentru ca timp de aproape 9 ani am strans bani pentru casa si am tanjit dupa un locusor al nostru. Important a fost ca am tras amandoi in aceeasi directie, chiar daca ne-am casatorit dupa 10 ani. Va admir ca ati avut curaj sa faceti un bebe stand cu soacra, urez sa aveti casuta voastra cat de curand. Acum este o perioada favorabila pentru cine a facut ceva economii, au scazut mult preturile. La noi a fost invers, exact in perioada in care ne-am luat apartament cresteau preturile de la o zi la alta din cauza exploziei creditelor ipotecare. Asa ca, la inceputul anului aveam bani pentru 4 camere, iar pe la sfarsit abia am reusit sa luam doua. Era sa ramanem si fara astea din cauza unei rude "binevoitoare" care, afland ca ne cautam casa, s-a gandit sa ne ceara bani cu imprumut
.
Carla,
s.22
philip spune:
carla, alynta, strunfita, sunteti niste frumoase si copilasii asemenea.
alex, drum bun si, mai ales, pofta buna in romania
io ieri n-am avut chef de mers la sala asa ca m-am grabit acasa sa petrec ceva timp cu baietii. am gatit, ne-am jucat, f frumos. azi insa ar trebui sa ajung, ma duc macar de 2-3 ori pe saptamana, mi-e frica sa nu anchilozez daca nu fac miscare :)
baietii mei au we de 4 zile, norocosii...
philip
24weeksbabyboy
mommyandreea