Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 15
anamariacs spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Asa e felul meu, nu pun decat pe burta, si cu sarcina si fara. Maica-mea inca arata traznet pentru varsta ei si are niste sani de o invidiaza adolescentele. Ma bucur mult pentru vestile tale bune, ce grasunel ai acolo . Si fii-mea e intoarsa deja, dar are numai 400g, este si mai mica. Bine ca te-ai linistit ca-ti mai faceai probleme cu una, alta.Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 |
sarutmina!
asa e si mama..din spate liceu! nu ca din fata ar fi altfel..dar vb o stiti si voi - "din fata muzeu" ceea ce la mama nu se potriveste neam; deci: din spate liceu, din fata ..facultate! eu in schimb..ma arunc in "craca" cealalta a arborelui :) intr-adevar scobita in dreptul abdomenului, dar lata in solduri si "rotunjica" in coapse..acum ramine de vazut ce o sa ramina dupa ce apare "bursucel grasunel"
.Stai linistita ca bblina 2 are timp sa creasca! bursucul a luat 350gr in 20 zile, iar bblina are 22 sapt..pina la 25-26 mai are

!
ana-maria
25 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
CarlaV spune:
Eu stau linistita, Saby s-a nascut cu 2,850kg ca e delicata, are oasele usoare, dar a avut o capatzana ca de 3,5 kg
. Sper ca i-a facut ceva loc surioarei si o sa doara mai putin de data asta.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
anamariacs spune:
fetelor..m-au luat niste valuri de caldura si niste ameteli de numa numa! m-au trecut toate apele..si nu prea imi vine sa ma ridic de pe scaun 
tocmai cind ziceam ca mi-e bine!

pup
ana-maria
25 weeks
http://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
mh spune:
Salutare si de la noi!
Philip, sunt prin zona, nu prea m-am simit bine si am fost mai putin vorbareata, dar sunt pe pozitii 
Carla felicitari pentru printesa!
Lucky bine ai venit!
Laura, ia incearca matale niste Mg B6, si eu iau e f bun.
Nemo, cumva esti in domeniu cu psihanaliza?
Va pup.
MIhaela 26+ & Irina ( 2005)
maria_bunica spune:
| citat din mesajul lui anamariacs fetelor..m-au luat niste valuri de caldura si niste ameteli de numa numa! m-au trecut toate apele..si nu prea imi vine sa ma ridic de pe scaun ![]() tocmai cind ziceam ca mi-e bine!![]() ![]() pup ana-maria 25 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni |
Ori nu prea ai mancat azi??
25+
Razvan Nicholas sau Darius NicholasBuburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
| citat din mesajul lui anamariacs fetelor..m-au luat niste valuri de caldura si niste ameteli de numa numa! m-au trecut toate apele..si nu prea imi vine sa ma ridic de pe scaun ![]() tocmai cind ziceam ca mi-e bine!![]() ![]() pup ana-maria 25 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni |
Hormoni, tensiune, vreme, vorba Mariei, poate n-ai mancat destul... Hai ca trece repede.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Eu am patit la fel,Anamaria...dar era pt ca nu mancasem nimic!!Ma apucasem de curatenie...si am zis ca mananc cand termin,ca daca mananc inainte ma molesesc!!Eeee..si m-am cam lungit cu treaba,fa si aia,fa si ailalta...pana mi-a venit rau!!Am bagat repede in gura un colt de paine,am deschis geamul si am baut putina apa rece si mi-am revenit!!Sper sa treaca si la tine repede!!
25+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
anamariacs spune:
| citat din mesajul lui maria_bunica Eu am patit la fel,Anamaria...dar era pt ca nu mancasem nimic!!Ma apucasem de curatenie...si am zis ca mananc cand termin,ca daca mananc inainte ma molesesc!!Eeee..si m-am cam lungit cu treaba,fa si aia,fa si ailalta...pana mi-a venit rau!!Am bagat repede in gura un colt de paine,am deschis geamul si am baut putina apa rece si mi-am revenit!!Sper sa treaca si la tine repede!! ![]() 25+ Razvan Nicholas sau Darius NicholasBuburuza noastra www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi |
multumesc fetelor! prompte ca de obicei; Maria, Carla

cred ca e putin din fiecare...de mincat, am mincat..nu ca sparta..dar am bagat ceva la stomacel..cred ca e de la aer..nenorocirea asta de open space nu are geamuri care sa se deschida, avem numai o amarita de ventilatie care Dzeu stie cit de sanatos fct! si intr-adevar nu prea am iesit azi la aer..cred ca de acolo mi se trage! am avut o zi plina..abia am ajuns la baie, in rest am cam fost lipita de scaun..dar acum, termin sa va scriu voua si o intind spre casa..ca noi vinerea avem zi scurta ;)!

si vb mai incolo..va tin la curent cu starea..deja parca a mai trecut..am baut apa si m-am plimbat putin..am pus singele in circulatie!

ana-maria
25 weekshttp://picasaweb.google.com/anamaria.coroni
CarlaV spune:
Ana-Maria, ma bucur ca a mai trecut. Ai mare dreptate cu aerul, eu asa pateam pana pe la 18 saptamani in orice magazin/supermarket, vreo 2 luni am stat departe de ele, fix in perioada sarbatorilor. Supravegheaza-ti tensiunea
.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
dani3lla spune:
buna gagici
Vreau si eu o parere de la voi.Am fost dimineata lamedicul de familie pt ca se ieri m-a lovit o tuse de zici ca am inghitit goarna.Printre alte pastilute homeopate mi-a zis sa iau si vitamina C.Oare e buna in sarcina?Mie mi-e frica sa iau

DANA
22+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR

. Si fii-mea e intoarsa deja, dar are numai 400g, este si mai mica. Bine ca te-ai linistit ca-ti mai faceai probleme cu una, alta.