Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna
Eu am un feeling ca tre sa spun la multi ani cuiva si I'm missing it! Ma face cu capul sentimentul asta...

Ei, hai ca ma sacrific eu, spune-mi mie
Si in schimb eu te pup tare, tare pentru vestile bune despre samburel!

Daiopri, si eu am baietel nascut pe 13! Iar fetita a venit si ea pe la 42 de saptamani, indusa. Hai ca imediat vine si baietelul tau, tin pumnii sa fie bine!

Try, la varsta asta (mica) toti copiii le dau cards celorlalti, fie ca sunt fete sau baieti. In clasa a doua inca mai fac asa, noi am primit lista cu numele copiilor de la profesoara, dar in alt an am cerut eu lista ca nu primisem nimic acasa.
Pe de alta parte nu e obligatoriu, trimiteti cards doar daca vreti. Unii copii mai lipesc si o acadea, bombonica pe card.
Imi pare rau pentru vestile proaste, sper sa se rezolve cat mai repede si la tine si la sot!

mQQm, te-am visat in vis, eram la tine acasa, fain de tot, doar cu japonezii aia era mai ciudat

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Khristin, "intalneala" e sambata la Nava, in Richmond Hill. Da', de ce? Sa nu-mi zici ca...esti si tu printre aia 50...ar fi super..
Denisam, merg la mamografie la mine, in urbe, aici, la tara . N-am nici o problema...doar piticul pe creier ...ca am multe antecedente in familie cu ..boala aia urata careia nici nu vreau sa-i pronunt numele...
ange, beeeeeeey, mie nu mi le preseaza (pe "dansele"), sotul, "ca in menghina"...o face el...altele dar...chestia cu "menghina" chiar nu... Ca eu...sunt mai "sensibiloasa" din fire.... Am auzit, in Romania, povesti de horror cu presatul la mamografii...de-aia sunt cu morcovu'...In 2005 am facut o ecografie mamara ( eram in Ro), ca in Romania asa zic doctorii ca intai eco si pe urma mamogarfie, daca e cazul. Astia de aici zic...taman invers. Cica intai mamo si daca e ceva suspect se face eco. Ei...mai am 3 ore...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Noi n-am facut niciodata VC ca imi era lene, le-am cumparat inimioare din ciocolata pt toata lumea. Unele scoli nu te lasa si au venit cu ele acasa sau mai bine zis si le-au dat in recreatie pe ascuns. Au primit VC si de la fete si de la baieti, nediscrimnatoriu.
Tragedii cind X i-a dat lui Y si Y i-a dat lui Z, Romeo si Julieta sint mici copii.

ange, meri la dermatolog mai dar of course ca iti trebuie o vizita la medic de familie sa-ti dea trimitere. Daca nu te ingrijoreaza, lasa pe alta data. Descrierea ta cu mamografia e mortala, dupa ce o citesti fugi vazind cu ochii.

Dana si mQQm, la sfirsitul lui primary s-a facut bal la fetele voastre si daca da cam cu ce se maninca. Sa nu-mi spuneti ca trebuie sa iau rochie/tinuta si pt asta.

Multa sanatate racitilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

La multi ani Donia

da mai, si ziua mea e pe 17 februarie, sac!

daiopri, uite tu ce doamne fine sunt nascute varsatori: Donia, Dana si eu cum sa te sperii ca o sa-ti fie pisicul varsator?

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Donia, la multi ani si tot ce iti doresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Uffffffffff! Si eu pe-aici canadience dragi
Try - imi pare rau ca a dat asa necaz peste voi... ma rog bunului Dumnezeu sa va ajute sa va gasitzi servici cat mai repede!
Ana, Ange, Dana (Podeanu) - va urez multa-multa sanatate! (Dana - imi pare bine pt tine ca nu mai e nevoie de operatzie)
Salina & Delphine - putetzi oricand sa-mi scrie-tzi la adresa lorelaim@gmail.com
Eu imi verific e-mail-ul de vreo 3 ori pe zii... si ma stradui sa raspund cat pot de prompt, da' pe DC nu am mai avut timp sa intru ca ma muncesc tare cu sue!
Ica & Ktrinel - multa sanatate puiutzelor!
Roxana - La multzi Ani cu sanatate si mult noroc bobocutzei Isa
Simmona - felicitari pt bb & sarcina usoara in continuare!
Daiopri - o nastere usoara itzi doresc si refacere rapida!
Deci - astazi scapa-i vie si nevatamata la prezentarea proiectului cu Da Vinci(il facui in PowerPoint si pusei la picturi de numa' numa asa ca iesi luuuuung). Dupa ce ieri il invatzai pe de rost "poezia" pe care trebuia s-o citesc (cine e LDV si ce facu' el - in pictura, matematica si anatomie) astazi dis de dimineatza ce-mi trecu mie prin cap: pusei si "poezia" pe PP ca, la o adica, daca nu-mi amintesc ce tre' sa spun (hai ca in engl n-aveam taine... da'n sue inca nu-mi turuie gura ca o moara neferecata). Si, nu va spun, ca de si "visam" deja cuvintele... aproape ca nu mi-am putut dezlipi ochii de pe prezentare... de teama sa nu ma "pierd" Colegii s-au amuzat ca eram rosie ca o porodica si zici ca eram bagata in priza... profa a fost super-impresionata si a realizat ca stiam textul deoarece am fost "fluenta" si mi-am permis sa mai presar si cate o perlutza in engl (eu de fapt cam procedez ca in Mtl - adica daca nu gasesc rapid un cuvant intr-una dintre lb - atunci mai bine "arunc" rapid traducerea in cealalta lb - da' tot nu-mi "rup" sirul vorbirii ... ce-tzi e si cu astia care vorbesc muuuuult)
Avem de citit tot felul de romane si de facute recenzii... Sunt atat de muuuuuuuuuuulte cuvinte noi, greoaie, compuse (din acelea compuse - puse coada la cap... infinit de lungi... de zici ca nu se mai termina) si se pronuntza atat de "incalcit" ca-mi strepezesc limba-n gura (au unele cuvinte cu atat de multe consoane puse una dupa alta!) Sunt de-asemenea multe cuvinte de tip "false friends"... adica "seamana (cu un cuvant deja cunoscut)... da' NU rasare (adica e cu totul altceva)"... Cel mai simpatic e ca din cand in cand mai nimeresc peste cate un cuvant cu "radacina" latina - de ex: acceptera... care ma "inspira" asa de tare ca dau si eu cu inovatzia (ceva de tipul "furculition")... in sensul a ma trezesc scotzand "perle" de genul "explikera" (cuvant care NU exista in lb sue) vb corect fiind "förklara" dar uneori se mai si potriveste , nu nimeresc chiar intotdeauna ca "Ieremia cu oistea-n gard"... de ex mai trag cate un "preparera" in loc de "förbereda sig"... insa in acest caz se accepta (pe asta l-au "imprumutat" si ei).
Am "patzit" o chestie... rasu'plansu'... Vineri ma lua tare o profa pe coridor ca de ce eu in loc sa vorbesc sue si in pauze (ca la ore intzelg ca-i musai NUMAI sue) eu vorbesc engl... Ma rosi eu ca o porodica.. ma inhibai in primul moment... si apoi scosei una de zile mari... mai pe soptite.. (ca numa' de mine se lega dansa... nu si de cei care vorbesc si IN TIMPUL ORELOR lb MATERNA - care NU e engl!) i-am spus... ca din pacate eu nu stiu nici... araba si nici rusa... asa ca descurc si eu cum pot... A rosit profa... si-a cerut scuze si a tulit-o... De cei care-si vorbesc lb materna ORICAND - NU se leaga NICIODATA nimeni!... Da' eu cu cine sa vorbesc ro? Sunt 3 colegi ro care au inceput anul trecut si sunt la avansatzi da' ei sunt mai mult pe-acasa... nu la scoala... ca lucra pe proiecte... deci nu-i vad decat din ani in pasti...
Si... conculzia... vine azi respectiva d-na prof la mine si ma intreaba daca as dori, joia, dupa-masa sa ma duc sa fiu suplinitoare (voluntar) la after-school la o scoala de-aici din Stck... Eu, ma gandi ca n-ar fii rea cate o iesire din cand in cand, sa mai cunosc oameni... zisei... da... Si o intreba-i pe profa mea... ce tre' sa fac? Ea-mi raspunse: sa-i ajutzi pe copii care au nevoie la temele de... lb ENGL! (io-s pofa de mate!...)
Cam acestea ar fii "aventurile" mele in intunecata tzara a vikingilor... Ma duc sa invatz ... ca la lectzia noua avem peste 100 de cuvinte! (unde mai pui si expresiile si gramatica...)
Apropo de job... anul acesta chiar ca NU imi fac absolut nici o iluzie ca prindem "ceva" spre Canada... Compania unde lucra omu' meu da afara vreo 800 de oameni NUMAI in Stck... si vreo 5000+ world-wide
Multa-multa sanatate va doresc si numai bine

Edit: La Multzi Ani cu multa sanatate, noroc si fericire Doina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Donia!

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

La multi ani, Donia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

lorelaim bine i-ai zis profesoarei! (mate zici?)
inacanada2005 hai ca nu doare chiar atat de rau la mamografie, dar le preseaza bine bine bine
am fost la masaj - vine una in firma o data pe saptamana si e acoperit de insurance; mi-a dat un coleg bani, trebuie sa-i dau inapoi maine; e mult mai bine cu spatele...
dar ma suna fi-miu ca nu si-a gasit memory stick-ul pe care l-a uitat ieri la library(crede el), asa ca s-a gandit el pe drum sa faca maine un anunt la office si poate-l recupereaza. la pastele cailor. m-a umplut de nervi.
donia iti zic si aici la multi ani! cum e cu soacra ? dar tu ai fost la doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

La Multi Ani !!!!! Donia

Eu l-am pierdut de 2 ori intr-o zi la laborator. Si l-am gasit mereu. Poate are noroc.

Virsta Marc

Mergi la inceput