Sezatoarea canadiana (130)
Raspunsuri - Pagina 6
Podeanu spune:
Merci , merci de gindurile bune .
Lorelaim, sa inteleg ca ai multi colegi arabi si rusii??
La multi ani fericiti si impliniti Donia!
Dar ziua ta a fost sau vine?
Pai pe mine si Maru sa ne urati martea viitoare, pina atunci inca avem ...29 ani.
CriPOD spune:
Donia, la multi ani fericiti alaturi de toti cei dragi! Toate cele bune!
Acu' mai trebuie sa transformam visul in realitate, dar dezvolta, please, japonezii?
mimitete, cand a "graduat" fie-mea a 6-a, au avut un spectacol si le-au dat si "sulele" alea. Si-au luat fetitele rochite dragulutze, baietii camasute, flori, poze, fugit prin scoala, etc. Iar seara ne-am dus toti parintii la un restaurant cu teachers si cu copiii din clasa. No big deal, simplu si dragutz. Acum, termina a 8-a si ei nu schimba scoala si teachers, dar s-au gandit ca nu e fair si le trebuie banchet. Party cu cina si dans pe ceva vapor pe lac. Dar nu stiu zau, daca se materializeaza ceva. Graduati a 5-a sau a 6-a?
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
Donia spune:
Multumesc de urari!
Va poftesc la un pahar de vin maaaama, ca sunt intr-o forma de baut vin si n-am cu cine, de fapt nici n-am dupa ce Dar am planuit sa sarbatoresc mancand, asa ca la Mandarin cu mine si familionul, cu ocazia asta mai corectez si anemia pe care mi-a gasit-o doctorul de familie...
Dana P, chiar azi ma sarbatoresc. Eu anul asta sunt inca la... 29
codritu, neaparat am vrut sa-ti spun, desi poate te gandisesi deja, atunci cand te orientezi catre un oras nou, neaparat sa te uiti la pretul chiriei si al caselor, ca in felul asta iti mai faci o parere despre cat de mult inseamna salariul oferit de catre angajatori.
mQQm, japonezii din vis se trag de la povestile despre musafirii baiatului tau... se facea ca ma trezisem de dimineata si speram sa-mi dai ceva de mancare cand am vazut un grup de japonezi iesind dintr-un dormitor, tocmai se pregateau sa iasa in gradina la micul dejun, iar tu mi-ai explicat ca fititzu tau tot aduce grupuri de turisti pe acasa si apoi ii plimba si le vorbeste despre Canada... totul era foarte natural, se vede ca asta era tipicul pe la voi Dar ce casa, ce gradina, ce geamuri mari, totul luminos, aerisit, perdelele fluturand in bataia brizei... un vis! M-ai facut curioasa, sa stii
mamaana, pana acum a fost bine cu soacra, eh, sper sa reusim sa convietuim.
Nu ajungi la un medic cu durerea aia de spate?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Podeanu spune:
Chiar ca as bea un vin Donia, dar eu nu am cu cine Sa fii sanatoasa si ai grija de anemia aia.
Mihaela eu nu am apucat petrecerea copiilor ca de 2 ani ii scoatem ultimele 2-3 zile de la scoala ptr vacanta.Asa ca am scapat de o cheltuiala... de fapt de doua ca la mine e la dublu.
Fetele cu copii mai mari, voi le-ati luat copiilor in vacanta camera separata? De la 13 ani ei sunt considerati adulti, deci nu ma lasa netul sa-i pun cu mine in camera. Evident ca si pretul urca. daca ii mai declar la 12 as mai avea si reducerea aferenta dar oare verifica cineva intr-adevar virsta de pe pasaport cu cea de pe biletele de la agentie??? Ceva sugestii?
Fetele cu alunitze , camelia, Ana (nu stiu cit de mare e a ta) sa stiti ca se pot rezolva si cu electroliza la un cabinet de cosmetica. dar numai daca sunt micutze.
nelia spune:
Voi ce mai luati cind va doare capul? Nu stiu ce sa mai iau, incep sa cred ca totusi la mine e o problema pe acolo pe sus (cred ca numai pe mine ma mai mira, cei din jurul meu erau convinsi de mult de acest lucru!) Astazi am avut si mai am inca o durere cumplita de cap, inumana! Nu e normal sa te doara atit de rau un cap si sa nu ai nimic la el! E de la raceala, dar e normal sa te doara chiar in halul asta? Am avut dureri mari de cap in ultimii doi ani, din diferite motive, dar din vara nu pot sa spun ca m-a mai durut chiar atit de tare. Cu doctorii nu ma inteleg, am cerut odata cind tot asa ma durea rau sa fac un scan si m-au imbrobodit ca oboseala, ca hormonal, ca... si nu mi-au dat decit Tylenol. Daca nu-mi trece, ca eu am senzatia ca nu-mi mai trece de data asta, unde sa ma duc, ca sa fiu sigura ca ma baga cineva in seama!?! Simt ca mor de durere...
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
Magdone spune:
Nelia, te inteleg, si pe mine ma doare rau capul cateodata. Atunci stii ce fac, ma leg cu ceva la cap, imi pun un fular si mi-l leg strans strans de tot si iau 2 tylenol sau motrin si ma culc. Altfel nu-mi trece si oricum ma tine vreo 2-3 zile. Stiu ce nu te baga nimeni in seama aici, si eu m-am plans la doctor si tot asa mi-a zis.
Donia, La multi ani fericiti, ce tinerica esti
Podeanu, bine ca ai scapat de operatie.
Sofronica si Maru, si ai mei parinti vin la jumatea lui iunie, ai vostri au deja viza, sau trebuie sa aplice?
Sofronica, iar in legatura cu sponsorizarea, banuiesc ca de asta trebuie sa fie parintii in Canada, ca poate ii cheama la interviu sau analize, etc. Chiar azi am aflat ca mama unei prietene a obtinut actele de rezident, dupa aproape 1 an de la medicale, facute aici in Canada.
Iar ca sa te aprobe ca sponsor, din cate am citit eu pe site, dureaza in jur de 2 ani, la noi a trecut doar unul, mai avem de asteptat.
Magda, mami de Razvan (19 iulie 2003) si Olivia (31 mai 2008)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
khristin spune:
La Multi Ani fericiti Donia.
Denisa, ok atunci o lasam pt. martie sa adie primavara Eu i-am obtinut certificatul romanesc Yasminei de aici fara sa-mi amintesc de vreo birocratie in afara de mersul fara de rost de la ambasada pt. a ridica formularele. De rasul curcilor ca ambasada Romaniei sa nu aiba formularele in format electronic. Si lui Chris i-am aplicat sa vedem cand vine acum.
Ina, eu mamografie nu am facut inca dar am mers cu soacra sa-si faca ea. La inceput treci printr-un set de intrebari sa vada ce istoric ai, apoi iti preseaza sanul intr-o menghina si senzatia e oarecum dureroasa dar bearable. Rezultatul nu ti se da pe loc si-ti vine in posta la vreo 2 saptamani. Spun ei ca prima oara cand faci mamografia s-ar putea sa-ti identifice ceva probleme, dar se repeta si a doua oara. Si eheee desigur ca as vrea sa vin eu la petrecere, dar nu-s asa norocoasa
Adaf, casa ta e noua? Ca ne batea si pe noi un gand...
Cristina
le bébé Chris Anthony
noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB
“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".
CriPOD spune:
Holly shmocks, Donia , da' ce pressure ai pus pe mine acum! Tre' sa ma apuc de jucat la loterie sa pot sa te invit! Ideea de job e buna, sa stii, mai treb' sa invatam niste japoneza si un pic despre Canada si voila!
Dana, eu le-am luat pt martie camera separat (de fapt una cu mine, unul cu tac-su, ca tre' sa fie cineva parca peste 21 in fiecare camera). Niste prieteni au luat triple occupancy, adica baiat de 16 in camera cu ei si a fost doar cu vreo $10/pers mai ieftin asa decat la double.
Mom me www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
sofronica spune:
Magdone, eu am vazut pe site-ul lor ca lucreaza la dosare primite in octombrie 2006. Asta inseamna ca e ptr acceptarea de sponsor, deci prima faza? Mi se pare enorm de mult. Deci chiar si cu Buffallo s-ar intinde la vreo 4 ani procesul.
Ai mei parinti au viza multipla valabila pana la anu'. E mult mai practic asa.
mQQMeste musai sa stai in carucior daca ceri insotitor la check-in? Eu credeam ca trebuie sa platesti daca ceri serviciul in momentul in care cumperi biletul.
Cami