Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin-mersi, o sa cer lista-legat de intalnire- eu nu pot 28- pot 21-22, sau incepind din martie dar dupa ce ne venitzi la noi
Ce zici tu cu certificatul de nastere romanesc, pot aplica online de aici, sau cum il cer-ca eu nu am pt nici unul din plozi si am incercat pt Emma in Ro si m-am lasat pagubasa din cauza birocratiei
Sanatate la bolnaviori si aveti grija ce va doriti-ma refer la burtiic mai ales

Denisa cu Emma Andrea 3 ani si Mark Alex 1,6 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mQQm, de cate ori nu mi-a stat inima ca am oprit la o palma de alta masina parcata naspa din cauza mormanelor de zapada...sa fie primit!
Sper ca voi l-ati luat pe asigurarea voastra, si pana cand creste si el mare, i se curata recordul

fetelor, azi a trebuit sa fac o prezentare team-ului si n-am rezistat sa nu o fac funny, erau pe burta de ras, da apoi m-a luat frica ca o sa mi-o iau peste ceafa ca am tratat lejer un subiect important Inca nu mi-am luat-o dar stau pregatita

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

ina,eu am facut mamografie.nu doare.ce sa doara?cand te trage colegul tau de tzatze, doare? ti le baga intr-o menghina si ti le preseaza putin.este ceva suportabil,un mic disconfort.bafta si sa ne spui cum a fost.

mimitete,pai la ce doctor sa ma duc?la urgente? sau sa-i spun medicului de familie de "buba" mea?dar daca voi nu a-ti observat nimic(pt ca este la vedere) oare sa incep sa-mi fac probleme?!
La cate am pe cap,asta-mi lipseste

puku,veniti si cu cutzu-cutzu la Mtl?
nici eu nu stiu ce fac pe 6 martie dar daca aveti timp va astept la mine la o cafea sau de nu ai timp vin eu sa luam pranzul pe undeva prin Mtl.Ce zici?Vorbim pe p.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Podeanu,ori tu esti sarbatorita de care vorbeste Simona?
stiu ca e ziua ta dar cand? si nu esti singura doamna de la sezatoare care-si serbeaza ziua de nastere luna asta.Mana sus cele nascute in februarie.

Mergi la inceput

A,ca ma lasa neuronu;-deci DanaP- bine ca scapasi de cutit,be happy.
Legat de zile de nastere- Dana si Maru sigur is luna asta-care mai sunteti,ziceti repede.
Ina- e ok mamografia,nu te stresa, nu te va durea,putin discomfort si cam atata,ti le stringe un pic dar cateva secunde,nu rau, mergi la margaret H in centru?
Iar cu accidentele,asta e ,se mai intampla, trec si asa mai luam in freza si ma invatam ceva,nu

Desi am mincat dulce ca sa pot sa concepe pe aici(zici ca am pofte de gravida,dar e clar de la vreme)-tot am uitat sa ii zci Adei sa nu se lase aburita de constructori si altii,ca sunt cei mai afurisiti cand vine vb sa repare ceva pe timp de vara sau din vina lor-so,bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Mai, lamuriti-ma si pe mine, conform obiceiului canadian, cine ar trebui sa dea felicitarile alea de VD? Nu baietii in primul rand? ca vazui pe cateva din voi ca fetele e musai sa dea.

Mqqm, ei, ma dau si eu rotunda acum cat am inca flacaii mici ... ce-oi face/gandi cand or fi de varsta juniorului tau nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Ada, da cu mine ce ai? Eu is in forma, nu am is ca mi-am luat gandu de nascut?Ma simt de parca e normal s amai am vreo luna doua asa
Try, pai tu nu stii treaba cu discriminarile? uite asa ii invata ca e normal oricum
Am primit si de la scoala si de la gradi lista cu toti copii si zic ca ori dai la toti ori la nici unu
Mai frumos e ca motanul e fixat s adea la baieti ca ei sunt prietenii lui. Cred ca devine deabia Valentine day mai tarziu (asa cum consideram noi).
denisam, de ce nu ai reusit sa faci in tara pe cel romanesc? Ca eu ma gandeam sa fac acolo, basca am vise sa aplic de alocatie Cred ca o sa ma vedeti ca fac uite asa pe acolo
Khristin, in visele mele cele frumoase vreau sa merg singura cu copii pe la jumatea lui mai si apoi sa vina si sotul sa ne intoarcem impreuna. Ca e singura data cand am ceva timp mai mult si parintii mei nu pot veni (nu vor) incoace.
Nu mai zic ce "bucuroasa" sunt de treaba asta
Nu mi-ar fi fost bine mie la o Dominicana ceva? Da nu am mai fost de 4 ani si nici nu stiu cand mai ajungem.
da, da sunt ceva zile de nastere ca ati vaut ca au zis unele tante ca e buna zodia varsatori:)
deci uram LMA celor ce se sarbatoreesc pe ascuns

Si vroiam sa zic si data trecuta sanatate bolnaviorilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Try cu Valentine Card nu dau doar baietii da toata lumea la toata lumea noua ne-au trimis o hirtie acasa daca vrem sa ducem VD trebuie sa fie obligatoriu pentru toti copii din clasa si trebuiesc duse joi ca in Toronto e PA day vineri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

try, andrei a dat la toata clasa cand era la primara, ca asa le-a zis teachera. Acu nici vorba de asa ceva, nu vrea sa dea :)

Alaturi de Emma cu gandurile bune si rugaciuni, in fiecare zi la ora 13! Lupta iubita!
Doamne'ajuta!

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

mai ce aflai,ca tot vb de varsatoareee..so:
La Multi Ani Donia!! sa fii sanatoasa, fericita, sa ai numai bucurii si sa ne mai scrii si noua despre voi.
A aterizat soacra, e ok acuma,ti-ai mai revenit?

Mergi la inceput