Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 19
gabitaco spune:
pai da o invitatie pe mail la fete sa voteze frumusete de fata.
Fetelor haideti sa o ajutam pe fetita Cristinei sa castige castingul la Kiabi. 

Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
inima25150 spune:
Ok
fa asa ca eu nu ma prea pricep!
Merci
si votati-ne!
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitaco Am incercat eu sa iti fac o semnatura pt vot..da nu merge cu linK direct. Daca vrei ..sa apara doar pagina de votare unde persoanele care vor sa o voteze pe Eva ... tre sa dea cautare pe pagina cu numele complet al Evei ....zi-mi si iti fac eu link pt semnatura. Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... |
gabitaco spune:
Hai ca mai vb pe Pm despre subiectul asta ca am monopolizat topicul cu alte treburi ... si nu de alta...sa nu se supere lumea pe noi.

Gabriela si
Mateea Ioana
gabitaco spune:
pai fa asa
deschide inca o pagina DC.
pe aceasta pagina noua te duci la profilul personal si alegi de acolo samnatura.
Pe prima pagina Dc dai repley la mesajul meu si copii linkul cu Votati... incepand cu ..... pe care il pui la semnatura ta
www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre 
Daca nu reusesti..vb pe mess
Gabriela si
Mateea Ioana
inima25150 spune:
| citat din mesajul lui gabitaco pai fa asa deschide inca o pagina DC. pe aceasta pagina noua te duci la profilul personal si alegi de acolo samnatura. Pe prima pagina Dc dai repley la mesajul meu si copii linkul cu Votati... incepand cu ..... pe care il pui la semnatura ta www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre ![]() Daca nu reusesti..vb pe mess Gabriela si Mateea Ioana Povestea unui inceput de viata... ![]() |
inima25150 spune:
IMi cer scuze ca am monopilizat putin dar cum sunt novice in ale informaticii pe DC a luat ceva ... mesaje!
Si acum verific semantura
Merci tuturor pentru intelegere

unboticutz spune:
jasmine, eu zic ca vestile nu sunt neaparat proaste. ei acum nu puteau da alt raspuns,din cauza contractului, dar eu zic ca li s-a dat o tema de gandire
. cand vor analiza rezultatele francizei poate vor lua in calcul si plangerile noastre.
pana atunci eu as zice sa nu incheiem razboiul. de pilda as propune ca fiecare, din cand in cand, sa mai scriem cate un mail in care sa le aducem aminte ca preturile din ro sunt prea mari pentru noi.
eu iti multumesc inca o data pentru eforturi si multumesc tuturor celor care s-au implicat

!
in ceea ce ma priveste, batalia continua 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
sa nu-i uitam!
Mireillegl spune:
| citat din mesajul lui unboticutz jasmine, eu zic ca vestile nu sunt neaparat proaste. ei acum nu puteau da alt raspuns,din cauza contractului, dar eu zic ca li s-a dat o tema de gandire . cand vor analiza rezultatele francizei poate vor lua in calcul si plangerile noastre.pana atunci eu as zice sa nu incheiem razboiul. de pilda as propune ca fiecare, din cand in cand, sa mai scriem cate un mail in care sa le aducem aminte ca preturile din ro sunt prea mari pentru noi. eu iti multumesc inca o data pentru eforturi si multumesc tuturor celor care s-au implicat ![]() ![]() !in ceea ce ma priveste, batalia continua ![]() Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13 sa nu-i uitam! ![]() |
Sa dea Dumnezeu sa li se fi aprins un beculet.
Lorenza spune:
| citat din mesajul lui inima25150 IMi cer scuze ca am monopilizat putin dar cum sunt novice in ale informaticii pe DC a luat ceva ... mesaje! Si acum verific semantura Merci tuturor pentru intelegere ![]() ![]() www.kiabi.com/casting" target="_blank">Votati Eva Pierre ![]() |
Ai 6 voturi si de la mine.

inima25150 spune:
Merci, Lorenza
Esti o dulce
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorenza
Ai 6 voturi si de la mine. ![]() |