Redoutistele fidele La Redoute France (160)
Raspunsuri - Pagina 18

gabitaco spune:
 Cristina .... am raspuns in acelasi timp...

Gabriela si 
Mateea Ioana  
  Povestea unui inceput de viata...  

inima25150 spune:

gabitaco!
pupici Mateei
ai gasit ce voiai pt dans?
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabitaco
 daca simulezi o comanda iti apare si data in care coletul ajunge la Relais Colis. Cam in 3 zile lucratoare ...am remarcat eu. Gabriela si  Mateea Ioana  Povestea unui inceput de viata...  | 

inima25150 spune:
 Ce sincronizare!!!!!!!!!!!

| Citat: | 
| citat din mesajul lui gabitaco Cristina .... am raspuns in acelasi timp... ![]() ![]() Gabriela si  Mateea Ioana  Povestea unui inceput de viata...  | 

gabitaco spune:
 Cristina... nu am gasit costum de dans sportiv. am gasit ceva pt balet. Cred ca le iau pe alea si le folosim la dans...si la balet mai tarziu. Pentru incaltat o sa ii dau niste balerini f usori si comozi pe care i-am luat din Mall de Craciun. Mai caut.
Eva ce face? mai e mofturoasa?
Pupici si sanatate multa.

Gabriela si 
Mateea Ioana  

miky81 spune:
M-a intristat foarte tare vestea de azi. Se scria odata ceva de genul noiembrie 2009 ca se va discuta acesta problema, dar nu mai retin exact in ce context. Pana atunci ....sperante si sa le dea Dumnezeu sanatate intermediarilor!

inima25150 spune:
 EVa se pregateste de culcare!
tati o imbraca cu pijamaua!
Mofturoasa e ca ii ies alti 2 incisivi jos si
; unul a iesit iar aldoilea e pe drum
 asa ii va avea pe toti 4 
Merci de intrebare!
| citat din mesajul lui gabitaco Cristina... nu am gasit costum de dans sportiv. am gasit ceva pt balet. Cred ca le iau pe alea si le folosim la dans...si la balet mai tarziu. Pentru incaltat o sa ii dau niste balerini f usori si comozi pe care i-am luat din Mall de Craciun. Mai caut. ![]() Eva ce face? mai e mofturoasa? Pupici si sanatate multa. ![]() ![]() ![]() Gabriela si  Mateea Ioana  Povestea unui inceput de viata...  | 

gabitaco spune:
 eiii ...da cine o sa aiba dantura completa si frumosa????
EVA.![]()
Da la casting pe Kiabi...ce ati mai facut? 
Pune si tu link la semnatura, poate o mai voteaza si fetele pe Eva... mica vedeta frantuzoaica.
  Gabriela si 
Mateea Ioana  

inima25150 spune:
 Nu reusesc sa pun link-ul
 pentru ca nu prea ma dumiresc ce si cum
nu sunt obisnuita si nu stiu exact cum merge

| citat din mesajul lui gabitaco eiii ...da cine o sa aiba dantura completa si frumosa???? EVA. Da la casting pe Kiabi...ce ati mai facut? Pune si tu link la semnatura, poate o mai voteaza si fetele pe Eva... mica vedeta frantuzoaica. ![]() Gabriela si  Mateea Ioana  Povestea unui inceput de viata...  | 

inima25150 spune:

Mi se pare ca functioneaza doar cu invitatie prin mail

| Citat: | ||
| citat din mesajul lui inima25150 Nu reusesc sa pun link-ul   pentru ca nu prea ma dumiresc ce si cumnu sunt obisnuita si nu stiu exact cum merge ![]() ![]() 
  | 

gabitaco spune:
 Am incercat eu sa iti fac o semnatura pt vot..da nu merge cu linK direct.
Daca vrei ..sa apara doar pagina de votare unde persoanele care vor sa o voteze pe Eva  ... tre sa dea cautare pe pagina cu numele complet al Evei ....zi-mi si iti fac eu link pt semnatura.
  Gabriela si 
Mateea Ioana