AZOOSPERMIE-cap 28

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Ilary din pacate urologii nu dau tratamente, in cel mai rau caz iti da testosteron sintetic dupa care va alegeti cu o azoospermie. Cel mai bine faceti un eco Dopller sa vedeti dc are varicocel si dc da at operati-l dc nu treceti la un tratam naturist: Multi Maca 3/zi+ Pro6 2/zi + Napraznic 6/zi+Vitamina C 1gr/zi+ Vitamina E 1 la 2 zile, Omega3 3/zi si acid folic. Eliminati grasimile animale/prajelile, mult peste oceanic, fara baie in cada sau o laptop /scaun incalzit.... in 3 luni sunt sanse mari sa va reveniti.
Elena incercati 3 luni cu ce am scris mai sus si dc anal nu ies mai bune treceti la o biopsie testiculara pt ca timpul e in defavoarea voastra.

Amzu AMR 2 zile.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki-miki

Ilary din pacate urologii nu dau tratamente, in cel mai rau caz iti da testosteron sintetic dupa care va alegeti cu o azoospermie. Cel mai bine faceti un eco Dopller sa vedeti dc are varicocel si dc da at operati-l dc nu treceti la un tratam naturist: Multi Maca 3/zi+ Pro6 2/zi + Napraznic 6/zi+Vitamina C 1gr/zi+ Vitamina E 1 la 2 zile, Omega3 3/zi si acid folic. Eliminati grasimile animale/prajelile, mult peste oceanic, fara baie in cada sau o laptop /scaun incalzit.... in 3 luni sunt sanse mari sa va reveniti.
Elena incercati 3 luni cu ce am scris mai sus si dc anal nu ies mai bune treceti la o biopsie testiculara pt ca timpul e in defavoarea voastra.

Amzu AMR 2 zile.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

multumesc de sfat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Hihihi..........baiatul nostru iar e fetita...hihihi...Azi am facut eco morfologica de trim.2 si toate masuratorile sunt foarte bune,in grafic. Surpriza e ca nu mai e ,e ...s-a mirat si dr.si nu-i venea sa creada ca data trecuta ne-a zis ca e baiat..a zis ca se inseala foarte rar...ne distram rau de tot cu sotul pe tema asta....asa ca, DEOCAMDATA, avem o ...

Un dulce pentru toate fetele!

Nusy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Nusy - n-am mai pomenit asa ceva. Parca e alba neagra zau. Cred ca pana la final o sa stati tot intr-o intrebare: "ce-o fi?"
Ma amuz ca la noi niciodata nu ne-a zis nimeni ca ar putea sa fie fetita si totusi din 3 medici 2 erau mai renumiti adik Iosup si Albu dar culmea doctorita mea f. tanara de altfel care mi-a urmarit sarcina de la 10,5 sapt. a fost prima care imediat ce mi-a pus sonda pe burta mi-a zis "e baiat la prima vedere". Si asa a ramas. Haios e ca toata lumea ma tachineaza si ma intreaba "si daca e fata". Nu ca ar fi contat vreodata sexul.

Fetelor numai maine nu-i poimaine ....

Cami 38+ Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Amzu:

Nusy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Nusyc sigur , nu ai gemenutzi ???
Dar pana la urma , nu mai conteaza secsul copilutzului .. nu??
Pup io mamica de fetita!!!

Bytzi eu am inceput deja stimularea. Ma simt bine. \Singurul inconvenient este ca ma invinetesc in colacel de la Menopur. Si ma cam “ustura” un pic..
Nusyc ?? parca pe tine te “ustura” cand faceai menopurul???
Sau pe tine Miki???

Amzu

Mikilina pup surioara si VOTAT BIENCUTZA!!!

Crisuletz sa va traiasca STELUTZA!!!

Ma intep cu spor si sper ca si cu folos !!!

Va pup!!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MIKI esti tare draguta,promit sa mai fac o fata si pt baietelul tau.
NUSICO mai facut sa rad,poate pana nasti se hotarasc si ei sa sti ce hainute cumperi.Oricum important este sa fie sanatos bebe si sa vina cu bine pe lume.
COPILUTZU multumim pt. vot,Bia iti trimite un si o .Iti tinem pumni si Doamne ajuta,sigur va fi cu folos.
Pupam toate fetele de la azoo.,asa cum spunea Mikilina majoritatea ne cunoastem de la aspirante.Daca va plac pozele piticei mele si vreti sa o votati le gasiti la semnatura.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Copilutzu, Cris:

Copilutzu: pe mine ma ustura rau,dar nu la Gonal(cu asta am facut eu stimulare,nu cu Menopur), ci la Diphereline.Da'rau de tot...

Nusy 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns csana spune:

neata!
vin si eu cu raportul: ieri a 90-a zi de Gonal F pentru sotul meu. spermograma de acum o luna arata asa; nr de. 1,4 mil/ml
mobilitate totala 70% din care progresiva a+b 50%
forme normale 34%
spermograma de ieri; NR 5,2 MIL/ml
mobilitate totala 65% din care progresiva 35%
forme normale 30 %
cand s-a apucat de tratament FSH -ul era 1 si ieri era 6.2.
asta e tot ce am putut noi cu acest Gonal F. Dna Dr. Matei ne-a dat mana libera pentru inseminare. acum sunt in a 4-a zi de stimulare cu OVA-mit si voi incepe de maine monitorizarile. as vrea sa aud o parere a voastra acelor care va pricepeti mai bine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Multumesc pentru schema Miki,

Stii cumva daca extractul de muguri de stejar de la Plant extract nu se "potriveste" si el in aceasta schema?

Elena

Mergi la inceput