AZOOSPERMIE-cap 28
Raspunsuri - Pagina 8
bytzi spune:
fetelor am reusit!!!mi-au iesit analizele bune,la inceputul lui martie incep stimularea....
aprilsi eu am avut candida pe linga ,ureaaplasma si clamidia...am facut amindoi trat cu Zanocin si Flucoric +Gynofort crema si rezultatul ok...
Flucoricul am citit in prospect ca e pt candida cred ca merita sa-l incerci
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
alexia86 spune:

neata fetelor...
Nu este nimeni pe aici cu care sa beau
???
Astazi nu ne da nimeni o veste buna??
ella28 spune:
Alexia eu sunt pe aici si sa stii ca eu chiar sunt la cafea
la job ce-i drept!
Apropo eu diseara ma intalnesc cu fetele de la FIV la restaurantul Dantes. Nu vine nimeni de aici? Data trecuta am cunoscut-o pe Elenada si uite ce departe a ajuns
Danylo tu vii?? nu ne-am mai vazut de multa vreme.
Anes, Zisa Cami sa stiti ca ma uit la puii vostri si ma simt muuuult mai bine, sunt f reusiti!
Amzu de abia astept sa vad new-entry-ul de la tine din burtica, sunt asa emotionataaaa!
Bytzi bafta, sa fie intr-un ceas bun!
pentru toate, poate asa vine primavaraaaaa
alexia86 spune:
foarte frumos din partea fetelor de la FIV ca organizeaza astfel de intalnirii.
Ar trebui sa facem si noi la fel. Tare as vrea sa va cunosc.
![]()
alexia86 spune:
fetelor eu sunt inca la servici, dar va urez de pe acum un weekend placut si toate cele bune.
In weekend plec la Galati asa ca o se ne auzim pe luni.

pe toate!!!
llary spune:
Fetelor,
recomandati-mi un urolog fffffff bun din CluJ sau Sibiu.Sotul are oligozoospermie ,5 mil sp si teratozoosp,23% mobilit.Isaroiu a zis ca doar FIV.As vrea sa cer sfatul unui urolog.Mersi
elena74 spune:
Buna revin si eu printre voi cu o rugaminte la fetele cu mai multa vechime si experienta in lupta cu azoo.
As vrea sa intreb daca a reusit cineva sa scada FSH-ul sotului cu produse gen Multi Maca, Ginseng, Tribulus,Zn sau alteceva.
Sotul meu la un an de la chimio este complet dereglat hormonal (hipogonadism gonadal) si as vrea sa incerc si cu ceva naturist.
Acum o luna avea LH= 21, FSH=42, Testosteron =5, a inceput tratament cu testosteron(Androgel) si in 10 zile LH,FSH s-au injumatatit, dar este un tratament complet artificial si poate avea efecte dezastruase, nu ca situatia nu ar fi si asa foarte rea.
Va pup pe toate Elena!
miki-miki spune:
Ilary din pacate urologii nu dau tratamente, in cel mai rau caz iti da testosteron sintetic dupa care va alegeti cu o azoospermie. Cel mai bine faceti un eco Dopller sa vedeti dc are varicocel si dc da at operati-l dc nu treceti la un tratam naturist: Multi Maca 3/zi+ Pro6 2/zi + Napraznic 6/zi+Vitamina C 1gr/zi+ Vitamina E 1 la 2 zile, Omega3 3/zi si acid folic. Eliminati grasimile animale/prajelile, mult peste oceanic, fara baie in cada sau o laptop /scaun incalzit.... in 3 luni sunt sanse mari sa va reveniti.
Elena incercati 3 luni cu ce am scris mai sus si dc anal nu ies mai bune treceti la o biopsie testiculara pt ca timpul e in defavoarea voastra.
Amzu 

AMR 2 zile.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
bytzi spune:
amzu,dumnezeu sa aiba grija de voi
si te asteptam cu vesti
copilutzu,dear_bambi,nu mai ziceti nimic tot in stadiu de inhibare sinteti? injectare usoara ![]()
pisix nu mai treci pe la noi?
miki,nusy
toate fetele
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
miki-miki spune:
Fetelor
am intrat sa va rog sa o votati pe fetita lui Aurel Cris , e o dulceata
, o vreau de nora dar cred ca e deja promisa lui Luca cel dotat
. Unele dintre voi o stiti pe Aurica de la "Aspirante peste 35 ani". Cautati pozele au.1 si au.2 aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">pozici la concurs
Bytzi
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi