AZOOSPERMIE-cap 28

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

nusyc,hai ca m-ai facut sa rad....totusi cred ca bebe v-a va tine in suspans pina nasti
miki,votat si eu fetita,aurel_ cris,sa va traiasca Biencuta si sa va bucurati de ea toata viata...
copilutzu,iti tin pumnii sa ai outze multe si frumoase si nu te mai ascunde mai vino si pe aici si da-ne raportul

toate fetele

bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

copilutzu,ce cantitate de menopur faci pe zi?mai faci si altceva sau doar menopur?
si pe mine ma ustura rau doar cind mi le faceam dar tot gonal am facut 1zi ,acum la urmatoarea stimulare care o voi incepe in curind fac cu 2 gonal/zi

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Neatza, fete frumoase!!!
Nusy, felicitari ptr printesa!!!
Copilutzu, multa bafta la stimulare!!!
Amzu scot si eu si asteptam vesti!!!Iti tin pumnii stransi!
Miki
April
Bytzi, mai putin si incepi si tu!!! Eu sunt inca la inhibare, ziua 11, pe 27 mergem la Bucuresti si sper k pe 28 sa incep si eu stimularea. Si pe mine ma ustura tare rau cand fac dipherelinul, mi-a venit si cm, nu am avut nicio intarziere, dar aseara m-a durut f tare burta si mijlocul, acum ma simt mai bine, dar de cand am inceput dipherelinul, ma doare capul in fiecare zi, numai dupa ora 17

cu drag toate fetele!!!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

dear_bambi,dar stimularea o incepi din z 3a CM ?scuze ca intreb dar nu stiu exact cum e la FIV ...parca asa citisem...si cu dipherelin se continua si pe perioada stimularii?adik 2 intepaturi pe zi ?

cu ce faci stimularea?

(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Bytzi, nici eu stiu prea multe despre fiv, sunt la primul si sper si ultimul. stimularea o voi face cu gonal. pe 27 cand voi merge la B voi fi in ziua 5 a cm, sincer, nu stiu, cand incep stimularea, eu sper k pe 28 feb. pe 28 feb este aniversarea casatoriei, implinim 5 anisori si sper sa-mi poarte noroc, dc incep stimularea atunci, inhibarea am inceput-o pe 14 feb de ziua indragostitilor

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Nusy, o sa ai un BB deosebit, asta e clar ca e roz sau albastru caruciorul,hm, asta ramane inca de vazut, desi pana acum trebuia sa se hotarasca cineva

Amzulica, nu-mi vine sa cred ca te-ai apropiat de momentul asta!!! eu nici nu incepusem FIV-urile cred atunci cand ai prins muguras
Iti tinem pumnii sa se desfasoare totul cat mai usor si bine pentru amandoi!

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Bytzishor .. nu ma ascund mamicaaa dar nu aveam ce sa raportez…
Fac stimulare cu 3 Menopur + o jumatate de Dipheriline.
Azi este a 6 zi de Menopur.
Stimularea am inceput-o si eu din ziua a 3 CM.
Bamby merge??? Merge injectatul?? SPOR!!!

Acum am nevoie de ajutorul vostru!!!
Stiu ca nu trebuie sa inghit medicamente “dupa “ ureche dar… azi am comis-o ..
Sunt f. suparata ,… si ca sa nu mai plang ptr. ca unele personae ma claseaza “penibila” am luat o pastila de Sunatoare , ca sa ma linistesc… ( eu consider ca nu sunt penibila ca imi este mila de anilmale)
Credeti ca am facut prostii luand pastila??? Mikiiii , Mikishoaraaaaa , AJUUTOR!!!

Acum sa va zic si de ce sunt asa .. de ravasita…
V-am mai povestit cred… am o catzea maidaneza la servici , care este bolnavioara rau, … dar rau … acum nu mai mananca , respire greu … In fine.. am fost ieri la veterinar ca sa il convingem sa mearga la noi sa eutanasieze animalutzul sa nu se mai chinuie .
Si .. nu VREA. Nu ccred ca nu poate, nu cred…
Si mi-se rupe sufletul cand o vad cum se chinuie… Ce suflet pot avea si veterinarii … nici 2 min. nu facea de la cab. la noi.
Zicea sa o aducem acolo. Nu era rau , dar nu se mai poate misca , este super umflata in burtica … si geme rau .. Doamneee ce mi-e milaaa!!
Nu stiu ce voi face .. la noapte lucrez.. of…
Scuzati-ma ca v-am povestit … dar ….

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutz imi pare rau pt catelusa ta, suna la o asociatie pt protectia animalelor poate te ajuta ei. Cat despre pastiluta nu cred ca ai facut ceva rau dar pe viitor ia-ti Magne B6 , este recomandat dupa ET si per per sarcinii.
Nusy , DD a facut pana la urma cum iti doreai tu. Ma bu bucur mult pt tine si nu cred ca i se va mai schimba sexul acum.
Elena nu stiu nimic de ac extract , ce am recomandat eu este testat si fara reactii adverse.

-ici pt toate fetele.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailemac spune:

Aurel Cris, mi-au dat lacrimile. Ai o scumpete de fetita. VOTAT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Biencuta e pe locul 10 in clasament aici , hai fetelor, care mai votati???

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput