AZOOSPERMIE-cap 28
Raspunsuri - Pagina 11
ailemac spune:
AMZULICI, ce repede a trecut! Nastere usoara. Sunt alaturi de tine.
Te asteptam cu poze si povestioare.

Un
urias pt toate fetele.
aurel_cris spune:
BYTZI,DEAR_BAMBIE,AILEMAC multumim mult pentru vot,sunteti tare dragute
.
MIKI multumim mult.

COPILUTZU imi pare tare rau pt catelusa,poate te ajuta cei de la protectia animalelor.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
nusy spune:
Bytzi, Dear_Bambi, Fireyes, Mikishor:
Copilutzu: si mie mi-e mila rau de tot de animale....ma dau peste cap chestiile astea. Iar cu sunatoarea,o pastila nu-i foc,stai linistita.
Bafta multa si tie si lui Bambi!!!!
Nusy
22+ 
dear_bambie spune:
Nusy, Copilutzu

Amzulica
, iti doresc nastere usoara, recuperare rapida, laptic mult si bun si un bebic sanatos si papacios!!!

toate fetele cu mare drag!
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
bytzi spune:
amzulica,nu uita noi iti sintem alaturi si ne gindim la tine ,cind poti sa intri sa ne spui povestea,dumnezeu sa aiba grija de voi 
dear_bambi,oare de ce aveam impresia ca si in FIV stimularea se incepe in z 3a a CM ? gresesc ,cine stie mai bine?
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
aurel_cris spune:
Fetelor inca nu am nici un mesaj de la amzulica,pazesc telefonul,cum aflu ceva va dau de veste.
Pupici
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
aurel_cris spune:
Astazi la ora 8 a venit pe lume bebe LUCA ,bine ai venit pe lume pui scump.CAMI felicitari

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
bytzi spune:
Luca,bine ai venit pe lume,sa cresti mare,sanatos si sa ai o viata usoara,amzulica,sa-ti traiasca comoara si felicitari pt perseverenta de care ai dat dovada
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
Brigit spune:
Amzulica, iti doresc sa fii fericita mereu ca astazi! Luca -sa fii sanatos, norocos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai care te-au dorit si te-au asteptat atat !
Fetelor
, multumesc mult pentru sfaturile legate de candida ,iau de 3 zile si Flucoric, si m-am programat deja sa repet secretia pe 11, sper sa scap de brontozaur.
Fug sa o votez pe Bianca, e o frumusete de fata
. Aurel_cris sa-ti traiasca si sa-i faci si un fratior/fratioara
repede-repede!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie
April
miki-miki spune:
Amzulica
Felicitari!!!!
Bine ai venit pe lume Luca!!!
Sa cresti mare , sa-i bucuri pe mami si tati cu realizarile tale ca tare mult s-au chinuit sa apari.
Fetelor
povestea Amzulicai
mi se pare incredibila, dupa 13 IAD nereusite se hot sa faca biopsie si gasesc
dar nu sunt pregatiti cu ovocitele. Urmeaza o alta biopsie dar surpriza neplacuta , foliculi goi
. La a 3-a biopsie si ultima gasesc ovocite, rezulta FIV reusit si se naste Luca 
.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi