AZOOSPERMIE-cap 28
Raspunsuri - Pagina 12
ella28 spune:
Cami felicitarile mele, sa te bucuri de Luca (de abia astept poze!).
Si pentru tati, felicitari ca ati fost f curajos!
va
pe toate si sper sa dau muuuulte mesaje pentru voi pe aceasta tema !![]()
aurel_cris spune:
Asa este MIKI o poveste incredibila cu un sfarsit fericit.
APRIL,FIREYES multumim 

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
miki-miki spune:
Aurica povestea fam Amzu este buna pt o telenovela lacrimogena
Stau si-mi imaginez fiecare dezamagire pe care a avut-o dupa 13 inseminari cu donator ca pana la urma sa reuseasca sa aiba bb cu sotul ei mult iubit. Imi aduc aminte ca mi-a povestit Amzu cum sotul ei dansa dupa punctie in rezerva spitalului, de fericire ca au gasit oute, el bandajat, ea in pat dupa anestezie se tinea de burta ca nu putea sa rada... In clipa asta sunt in al 9-lea cer.
Felicitari pt Biencutza[PUP] inca odata, pana la ziua ei poate ajunge pe locul I. ![]()
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
copilutzu spune:
Fetelor sar’na mult!!!
Au sunat colegele la fundatii si venea un dr. azi ptr. eutanasiere. Dar
a murit ieri saracutza.
Acum sufletelul chinuit … se odihneste… Doamne … de ce si animalele trebuie sa sufere…
Gata incerc sa ma potolesc … ma gandesc .. ca e mai bine , ca nu mai sufera…
Dar , mi-e greu sa ma duc la servici …
Ma doare capul ingrozitor…
Va multumesc ca m-ati inteles!
Acum sa va povestesc ce am facut azi la eco.
Toate bune, outze multe. Din pacate nu am auzit mare lucru din ce ii spunea dr. asistentei ptr. ca vb. incet. Eram si f. obosita (am lucrat de noapte … e lucrat .. schimbat patul… dorm ,dar nu e ca in patutzul meu…) si durerea asta groaznica de cap care nu imi da pace…
Ma mai duc vineri la eco. si atunci voi intreba mai multe .
Azi mi-a zis ca raspund bine la tratament, continui cu aceiasi doza, iar vineri fac estradiolul dimineata.
Am facut si consilierea psihologica azi, unde am fost tot un zambet ….
Mai am un pic….
Cami , felicitari!! BB Luca bine ai venit !!!
Va pup si va imbratisez!!!
Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi
aurel_cris spune:
COPILUTZU ma bucur ca totul este ok,hai capul sus si ai incredere in tine,totul va fi bine
MIKI 

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
fireyes spune:
Da, Miki, sa stii ca ai mare dreptate, povestea Amzulicai este intr-adevar una de top!!! au fost mai mult decat incercati de toate evenimentele (numai si diagnosticul de azoo si e suficient!), dar miracolul s-a oprit si la ei, dupa atatea zbucium si acum pot sa isi ia brate sufletelul atat de dorit!
still counting: 1,2,...
pisix spune:
Miki , april , bytzi, nusy, dear bamby, ella_28, fireyes 
Copilutzu – multe outzeeee ??? Bravooo, imi place cu ce te lauzi
Amzulica – este o veste FA-BU-LOASAAAA !Felicitari din toata inima ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de noua formatie
llary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Ilary din pacate urologii nu dau tratamente, in cel mai rau caz iti da testosteron sintetic dupa care va alegeti cu o azoospermie. Cel mai bine faceti un eco Dopller sa vedeti dc are varicocel si dc da at operati-l dc nu treceti la un tratam naturist: Multi Maca 3/zi+ Pro6 2/zi + Napraznic 6/zi+Vitamina C 1gr/zi+ Vitamina E 1 la 2 zile, Omega3 3/zi si acid folic. Eliminati grasimile animale/prajelile, mult peste oceanic, fara baie in cada sau o laptop /scaun incalzit.... in 3 luni sunt sanse mari sa va reveniti. Elena incercati 3 luni cu ce am scris mai sus si dc anal nu ies mai bune treceti la o biopsie testiculara pt ca timpul e in defavoarea voastra. Amzu ![]() ![]() ![]() AMR 2 zile.www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi |
Mersi de sfat!
Unde se face Doplerul? si fara trimitere?
llary spune:
Felicitari Amzuuu.......
a nascut cu dr. de la fIV?sau se poate si cu altul?
Unde ai facut FIV?
bytzi spune:
fetelor incep si eu iarasi lupta pt a-mi indeplini visul
duminica voi incepe stimularea,injectatul![]()
copilutzu,dear_bambi ma tin de voi si sper sa ne intilnim pe la odisee
pisix,ai inceput inhibarea,stimularea?
mikiam o intrebare :capsulele de tre-en-en din a cita zi de stimulare se iau?
bytzi....in curind mamica, cu ajutorul lui dumnezeu

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)