AZOOSPERMIE-cap 28

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dear_bambi,te felicit din inima si iti doresc cit mai multi blastocisti ,felicitari....pina la urma ai facut toata stimularea cu 2 gonal/zi?cite zile de stimulare ai facut?si de cite ori te-a chemat la eco?scuze pt atitea intrebari,merci
copilutzu,deja te gindesti ca nu ai simtome,eu cred ca e prea devreme,hai nu te mai gindi ca o sa fie bine
iucabebelusii
pisik 06,a nascut deja ?felicitari !sa-ti traiasca fetita
misa,fata cu bun simt ce esti tu ...cred ca citeodata trebuie sa ne mai lipseasca si bunul simt avind in vedere ca e pt binele nostru,iti doresc sa vii cu vesti bune ,primul FIV l-ai facut tot cu dr Mutuliga ?dar la Gynera nu ai mai incercat FIV ,nu?

si acum va cer un sfat,stiti ca eu am facut stimulare cu 2 gonal/zi si ghinionul meu a fost sa nu pot face IA ,mi-a dat pt urmatoarea IA stimulare cu clostylbergit deoarece am raspuns f prost si la 150 ui gonal/zi adik tot un folicul si acum intrebarea mea ,ce ziceti ar fi bine sa fac o luna pauza dupa stimulare sau sa continui cu stimularea la CM viitor...mie frica ca nu voi raspunde bine la stimulare...nu ma ocoliti dati-mi un sfat ,merci
miki,iuca,pisix,nusy,dear_bambi,andrabirni,april,
vrembebe,amzulica,anes,copilutzu,iyoana .....

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Bytzi, am facut 11 zile de stimulare, de pe 27 feb pana pe 7 martie inclusiv, am facut 2 doze de gonal, iar 8-9 martie am facut doar o doza de gonal. La echo am fost de 2 ori, in ziua a 8 de stimulare si in ziua a 11 a si mi-au facut estradiolul de 2 ori, dar de fiecare data, am uitat sa intreb valorile. In ziua a 13 a am avut punctia.
Referitor, la fsh si mie mi-a spus ca am fsh-ul cam mare 9.33 pentru 29 ani, pe care l-am facut in dec 2008, iar la inceputul lui ian 2008 am avut fsh-ul 10.88. Si mie mi-a fost teama ca nu voi raspunde la stimulare, mai ales ca nu avut nici un simptom.
Iar de aseara mi-a spus sa iau intravaginal un ovul cu progesteron Arefam la 8 ore si acid folic 1 cps/ zi. Daca mai ai intrebari cu mare drag iti raspund!

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

BYTZI,am inceput o fertilizare la Dracea anul treci prin apr. la 7 zile un singur folicul aveam,mergeam pina la capat pe acela dar deja sotul meu era internat in spital si de atunci o luna de zile numai acolo a stat.Asa ca am oprit totul.Pe vremea aceea aveam fsh-ul 7.9 si asa m-a primit Dracea,dar tot de geaba.Eu cel mai bine am raspuns la inhibare cu aticonceptionale si la menogon.
Dracea mi-a zis ca coltybegit-ul asta face foliculi dar nu e bun la endometru.Parerea mea personala e ca ar trebui a iti dea totusi combinat menopur+gonal(pe aceasta schema am avut 3 foliculi un ovocit si sarcina bio-chimica).Se pare ca la virste mai mari si la fsh mai mare mai toata lumea a raspuns mai bine la combinatii de genul acesta.Acum nu stiu ce fsh ai tu de nu raspunzi la tratament?

Dr. ce ti-a zis?Oare nu ar fi bine sa stai o luna pe anticonceptionale sa relaxezi ovarele si apoi sa o iei de la capat?Este doar parerea mea,dar la 43 de ani eu mi-am permis sa pierd un an din motive obiective,la tine ce conteaza o luna?

Si mai cred ceva.Tocmai discutam aseara cu sotul.Cred ca am gresit ca nu m-am dus la SIBIU dupa primul fiv.Atunci inca mai aveam fsh bun,el era inca cit de cit bine si alea 2 luni cit am asteptat sa imi vina rindul la Dracea acum mi se par f imp.

Sa stii ca ei sunt f deschisi la Sibiu.Cel mai bine ar fi sa intebi dr.

Iti doresc minte limpede si sa iei ea mai buna si corecta hotarire!

Saluati tutturor si bafta fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

misa,stii ca eu sint pacienta dr Ispasoiu,el a stat f mult si s-a gindit la problema noastra acum cind am fost la Sibiu ,luni
si a zis ca nu-si da seama de ce am FSH asa mare(10) la 32 ani
am mai vazut persoane cu FSH mare care au raspuns la trat si invers
i-am propus sa mergem pe menopur ,dar el a zis ca ei in clinica nu au deloc expierente bune cu menopur
mi-a dat sa mai merg o luna pe closty pt ca nu are rost sa mai facem cu gonal sau menopur daca am tot un singur folicul,dar mi-a dat si ceva pt endometru ,estrogeni naturali pt ca a zis si el ca subtiaza endometru
mi-a dat si o reteta cu menopur a zis ca daca vreau eu sa incerc dar el a zis sa mergem pe closty si nu prea as mai vrea sa bag hormoni ,caci daca voi ajunge la FIV ..si atunci chiar a zis ca vom incepe cu doza mare....totusi imi trecea prin cap sa vad cum raspund sio la menopur

cit despre pauza si eu ma gindeam la fel ,am sa-i scriu un mail sa vad daca imi recomanda o luna AC ,te pup

dear _bambi,super ,ma mir cu un FSH asa mare cum de ai raspuns asa bine la stimulare ...si ma mir cum de dr Dracea a inceput cu o doza asa mica avind in vedere FSH ...sa te ajute dumnezeu sa reusesti,iti tin pumnii

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Fete frumoase, vad ca aveti o gramada de discutat.

Haideti sa continuam la capitolul 29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Citat:
citat din mesajul lui andrutzza

buna fetelor
sunt de acord ca povestea mea sa apara pe prima pagina.numarul de telefon de la cabinetul de homeopatie este:337.29.98 sau 0722.740.697.numele doctorei este daniela coros florescu. daca mai vreti sa ma intebati ceva, cu cea mai mare placere. va pup

andrutzza

Buna,Felicitari ptr reusita!
Homeopatii sunt DR?Si din ce localitate?
Se face greu programare?
Sotul meu nu prea crede in homeopati.Are oligozoospermie si teratozoosparmie.5 mil sprmayozoizzi si motilitate 23,rapizi niciunul.Eu sunt k.Mi-am facut toarte analizele.Dr de la sibiu mi-a zis ca doar cu FIV +icsi avem sanse si nu ia- recomandat niciun medicament.Nu stiu ce vcale s-o apuc.Oare avem vreo sansa? Sotului tau cu cat i-au crescut spermatozoizii?si ce tratament i-au dat?ersimult de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

Illary,nici sotul meu nu a avut incredere, nici macar eu,dar amandoi am fost de acord "s-o incercam si pe asta ca sa nu ne para rau vreodata".si crede-ma ca nu numai noi nu am crezut, f multi nu au crezut.doctorii sunt sot si sotie si sunt din bucresti.ieri am fost la ei pt a-mi da tratament de sustinere a sarcinii.acum am incredere oarba in ei.nu stiu ce imbunatatire a fost la spermograma sotului pentru ca nu am mai repetat-o.efectiv, noi nu am mai mers la medici caci ne speriau.am mers pe homeopatie si am reusit.ieri spunea doctora ca a avut cazuri de azoospemie care au aveut bebe, cazuri de fete cu ambele trompe infundate su au reusit.chiar si ei s-au mirat.tot ea spunea ca homeopatia este o stiinta si ca oamenii nu au incredere ca zic ca iau niste ceaiuri si gata.noi chiar am recunoscut ca nu am avut incredere, le-am spus-o.dar tb sa incerci.noi nu am mai facut analize, este important sa nu fii obsedat de atatea analize.eu ti-i recomand din suflet, vei vedea ca o sa fie bine, o spun din proprie experienta.deci lasa analizele, mergi pe mana lor.noi am regertat ca am facut acele analize din care reiesea infertilitatea, era mult mai bine daca nu stiam. va pup

Mergi la inceput