AZOOSPERMIE-cap 28
Raspunsuri - Pagina 19
happyella spune:
Buna fetelor ! Va rog sa imi spuneti si mie unde poate fi facuta spermograma sambata si daca avem nevoie de programare.
Va multumesc.
pupici
asteptand o MINUNE 
http://tt.lilypie.com/RBdTp3.png
bytzi spune:
off,misa,am si eu o prietena care a facut 2 fiv cu dr Dracea si producea doar 1,2 foliculi si obtinea 1 embrion..si tot asa dr Dracea ia zis ca nu are rost sa mai incerce si sa caute o donatoare...eu tot nu cred ca nu exista nici o sansa,nu exista o schema de stimulare la care ai putea raspunde mai bine,poate inafara ar fi mai bine ,nu's ce sa zic,e dureros,stiu cum e si eu am 5-6 nopti de cind nu mai pot sa dorm,cind ma trezesc tot acolo mi-e gindul si cind ramin sint singura pling de nu ma mai opresc,mie frica ca in curind nu voi mai putea face nimic,ca ovarele mele nu vor mai functiona...
eu zic sa faci o incercare si sa mergi la dr Chicea
se pare ca sintem din aceeasi regiune caci si la mine e acelasi traseul pina la Sibiu si cam aceeasi km![]()
doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
copilutzu,super iti doresc ca puiutii tai sa stea in burtik atit cit trebuie si sa dea dumnezeu sa vina clipa cind chiar sa poti sa-i pupi de al devaratelea
pisix,doar atit ne spui ,ce crezi ca ai scapat asa usor de noi?hai vino si da raportul..

miki-miki spune:
Misa
stiu ca Mirela_1
nu produce decat 1 sau 2 foliculi cu stimulare si dr Dracea i-a spus sa faca fiv pe CM natural. Acum a nascut dar nu stiu cum a facut FIV-ul dc cu stimulare sau nu.
Happyella
nu-s din Buc, nu stiu unde se poate face sambata spermograma, poate stiu alte fete.
Pisixcel
, tot inhibel??
Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! A mai ramas 1 zi!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
misa_21 spune:
Mai fetelor ce sa zic.Aveti dreptate.Se pare ca Dracea fuge de cazurile complicate.Nu zic ca la Sb doctora mea nu a strimbat putin din nas,dar cind i-am zis ca eu merg pe mina mea m-a lasat in pace si si-a dat tot interesul,numai ca nu a crezut in sansa mea.Cind i-am zis hcg-ul la tel mi s-a parut ca nu i-a venit sa creada. bytzi sa stii ca eu cind te-am intrebat de unde esti cind mi-ai spus ca ori la buc ori la sb e aceeasi distanta am banuit,dar totusi dupa drmurile criminale la Sb atunci in dec am ales buc pt. ca puteam sa merg si cu trenul si aveam unde sa stau. SE pare ca nu a fost o alegere inteleapta pt. ca in afara de opereatia sotului am mai pierdut 6-7 luni in care nu am facut nimic si tipul a trecut.
mikisor,mersi fain.Sunt mai increzatoare acum si m-ati facut sa pot sa iau o hotarire.
Ce zice-ti sa sun la secretara si sa spun ca am fost pacienta dr. M si acum vreau la Chicea.Oricum ei ma au in calculator.
fireyes spune:
Eu zic sa dai o incercare la Chicea. Nu de alta, dar daca se poticneste intr-un caz f greu, poate sa se consulte cu Strohmer, ca vine, din cate am inteles, o data la 2 luni la Sibiu. Eventual, poate aranjezi ca data viitoare cand vine el acolo, sa te programeze si pe tine, ca e un medic bun si omenos, sigur nu o sa fuga de un caz prea complicat...
still counting: 1,2,...
bytzi spune:
misa,hai curaj si fati o programare la dr Chicea,poate el te poate ajuta si vei vedea atunci ce e de facut daca trebuie ICSI ,iti mai faci la ei o spermograma poate iese mai buna...iti doresc din suflet mult noroc
si sa dea dumnezeu sa fie bine pina la urma
e mai obositor drumul pina la Sibiu dar merita si eu am avut expierente cu amindoua clinici ,dar nu se compara,felicitari Sibiului pt promtitudine,nu inchidem telefonul ca la Gynera si gata...

misa_21 spune:
Multumesc tuturor.Sun(dar tre sa fiu singura in birou) si apoi va scriu.M-ati incurajat incit am inceput sa zimbesc din nou.
Bytzi,daca ne suprapunem cu monitorizarile poate facem un "duet"!
Revin!
misa_21 spune:
Poate o sa zice-ti ca-s ca capul dr nu am putut sa ma duc la alt dr.(chicea) din bunul meu simt.A ramas programare pe 27 la d-na dr. Mutuliga.
Cica eu sunt scorpion!Si sunt,dar ma omoara moralitatea.Ei va fi bine si asa,simt eu...Mi-a zis la tel. ca e bine ca totusi s-au gasit ceva spermatozoizi.
andrabirni spune:
Andrutzaa, ce tratament a luat sotul tau?I-a crescut nr. gigeilor dupa tratament?Si ce analize v-a cerut d-na dr.