AZOOSPERMIE-cap 28

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Andrutzza, felicitari si ne bucuram pentru tine..La ce doctor ai fost?Ne poti da nr. de tel?
Nusy, Bytzi, Pisix, Miki, April, Copilutzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

misa,imi pare rau pt ce ti s-a intimplat,stiu ce-i in sufletul tau am patit-o si eu pe pielea mea,ce ti-a zis dr Dracea chiar nu exista o stimulare la care sa ai rezultat mai bun?
parerea mea e ca ar fi mai bine la Sibiu daca ai merge la dr Chicea ,ce chiar o sa te recunoasca dr M,am vazut ca el are rezultate mai bune

copilutzu,da chiar ne tii asa in suspans ,nu stim noi nimic de tine...
pisix,ai inceput stimularea?
miki,andra,nusy,april...

doamne ajuta-ma sa am si eu un bebe

"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul."
(Thornton Wilder)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia86 spune:

Buna fetelor...sa stiti ca nu v-am parasit, doar ca nu am mai avut noutati si nici in domeniul asta nu am ajuns inca experta in asa fel incat sa va pot oferi un sfat.

Tot ce va pot spune este ca de doua saptamani incerc sa ma programez cu sotul la Dr. Mioara Matei si nici acum nu am reusit. A ramas sa vorbim joi dimineata.Oricum mi se pare ca situatia sotului se inrautateste si nu stiu de ce. Are probleme pana si cu erectia, iar sperma parca este din ce in ce mai apoasa. Sincera sa fiu sunt si mai demoralizata.

Jessemine, SPERMOTREND a luat si sotul meu 3 luni, dar rezultatul la spermograma de dupa, a fost identica cu cea dinaintea tratamentului..adika praf (zero barat peste tot).De aceea sper ca in urma programarii de la Dr Mioara Matei sa primim un tratament care sa inceapa catusi de putin sa dea randament. Momentan sotul meu inca nu concepe faptul ca s-ar putea sa fim indrumati la un moment dat spre FIV sau alte chestii de genul. Stiu doar ca isi da cu pumnii in cap ca nu am pastrat bebele de acum 5 ani.

Scuze daca v-am plictisit! pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Multumesc mult dragele mele pentru urari,va tin pumni la toate care sunteti in tratamente.
ANDRUTZZA felicitari,sarcina usoara iti doresc.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Avem pozici la concurs au.1 si au.2
Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Bytzi, mersi.Am fost la Dracea dar atunci nu aveam spermograma.La naiba,ca dr. de la transplant nu ne-a spus ca cyclosporina duce la infertilitate.Abia aici pe forum am aflat concret.Si in plus nu stiu de ce,dar dr Dracea parca nu se baga,sau mai bine spun nu imi dadea sanse decit cu ovul donat.
Stii mi-e frica ca Chicea nu o sa ma primeasca din cauza virstei mele si a cazului prea complicat.Mai am nr. lui dr. M si poate pe ea o conving la telefon. Sunt atit de derutata ca am inceput sa vb. prin somn.

Imi pare rau ca ai dat peste niste dr. incopetenti,stiu ca e naspa sa faci350 km pt. o monitorizare,dar crede-ma si eu am facut la fel.Pt. 15 min. la o monitorizare la Sb faceam 600km(300+300) si astia prin Bucin si Cheile Bicazlui in luna dec.,erau 12 ore de condus ,de multe ori singura,..dar de fapt aici vroim sa ajung era mai sigur si mai corect pt. mine.

Desi i-am trimis o data o monitorizare prin fax,m-a chemat la 2 zile,ca nu prea a avut incredere.

Acum,mi-e si rusine sa sun cu spermograma asta si inca nu am aflat daca la atitia spermatozoizi merita sa risc o stimulare.

Banuiesc ca se poate cu ICSI,dar inca nu am certitudinea.De aceea am scris la acest subiect,dar se pare ca pina acum inafara de april nimeni nu stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Iubitzele mele
Am 2 puitzi , "cojocareii mei iubitzi" la purtator!!!
I-am vazut , imi venea sa intind boticul si sa pup monitotul acela... dar imi era teama ca zicea dr. dascalescu ca ma luat-o pe aratura...
Nu a mai ramas de congelat . Am inteles ca blastocistii nu rezista decongelarii asa ca ... Multumesc Bunului Dumnezeu ptr. ce am.
Am avut si peripetii cu madam Geta care m-au uitat pe hol dde dimineata de la 8 pana la ora 12. Uitat.. hmmm ... vrajeala .. ca
trecea ca o curca cu motzul ala al ei pe langa mine...
Imi venea sa ma "reped" nitel in motul ei dar... hai treaca....
Dupa ET am dormit dusa ...Diazepamul bata-l vina...
In rest totul este bine!
Sar'naaa mult ptr. urari si ca v-ati facut griji ptr. mine!!

Va pup !!!

PERLUTZA sufletzelul meu!

Copilutz'-> viitoare mamica de copilutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzza spune:

buna fetelor
sunt de acord ca povestea mea sa apara pe prima pagina.numarul de telefon de la cabinetul de homeopatie este:337.29.98 sau 0722.740.697.numele doctorei este daniela coros florescu. daca mai vreti sa ma intebati ceva, cu cea mai mare placere. va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Copilutzu , bravo , sa dea DD ca bbii sa ramana in burtica pt inca 8 luni si jumatate. Eu o tin pe-a mea, ai facut Dopller? Ai endometrul vascularizat bine? Dc nu este ar tb sa iei L-arginina(de la plafar) simpla p ca bbii sa se implateze bine.
Misa , in strainatate (in Gr de ex) chiar dc sotul e normospermis iti fac ICSI, deci eu zic sa pleci cu capul inainte, sa faci acum un FIV cat mai sunt gigei sa nu aveti surprize mai neplacute pe viitor.
Pisix, Dearbambie succes!
-ici pt toate fetele.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! A mai ramas 1 zi!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Pup fete dragi

copilutzu scuze nu prea am mai intrat ... ai doi blasto la purtator ???!!!

Fetelor mi-a fost dor de voi

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Copilutz -suuuuper! Doamne ajuta in continuare!

Pisix
, esti chiar rara avis pe la noi. Zau asa , unde ai mai vazut tu pisicutza zburatoare? Ia sa intri mai des. Oricum noi stam cu pumnii stransi, stii prea bine.
andrutzza-maine ma ocup sa apara povestea ta pe prima pagina

Pentru cauza infertilitatii!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici (fiecare este finalist in cate doua sectiuni, in total se pot da patru voturi pentru campanie cu acelasi user). Pentru a vota tb sa va creati un cont aici. FIECARE vot conteaza. Mediatizarea ne poate aduce sprijinul politicienilor pentru cauza!
"Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no chance at all." Dale Carnegie

April

Mergi la inceput