Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

aa, miere, ce scumpa e nasterea la voi. hainutele si lucrurile pt bb-ei sunt mai ieftine si mai faine ca in jp, dar nasterea sau dif consultatii scumpe, scumpe rau. la Florence am platit vreo 4000 si ceva dolari pt nastere si voi primi aprox 3800 inapoi. Spitalizare, cand am fost cu riscul de nastere prematura, m-a costat 1600 dolari. daca nu aveam asigurare cred ca era vreo 5-6 mii pt 2 sapt

pe Stef l-am dus la gradi si dupa ce am iesit cu Florence din spital. am stat si m-am gandit mult ce sa fac din 2 mmotive-racelile si -cine sa mi-l ia de la gradi pt 2-3 sapt cat nu puteam iesi din casa. raceli nu a luat Florence, slava D-lui, pe Stef l-a adus sotul , uneori se reintorcea la munca dupa ce-l lasa pe Stef acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

micola poate pui pampersul prea larg. In mod normal nu ar trebui sa iasa din el. Eu am folosit numai Pampers, mi se par OK.

rox am vazut pozele, frumosi copii ai! Parca Eva nu seamana cu Pat, sau mi se pare mie?

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Felicitari kristinuz!

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oxigen spune:

Felicitari tuturor mamicilor si bebelicilor frumosi.Doamne, cat sunt de frumosi! Nu ratez nicio poza. Cu cititul raman uneori in urma, dar in general citesc tot.Am vazut ca multe mamici au "probleme" in ce priveste timpul de alaptat.La mine s-a rezolvat de mult. Bebelusa mea tot asa statea mereu la san si parca nu era satula oricat ar fi stat.Cand am fost la doctor cu ea, pentru ca nu mi-a luat bine in greutate, mi-a recomandat sa ma mulg si sa-i dau laptele cu biberonul (la 3 saptamani, 90-100 ml lapte la 3 ore).Asa am si control asupra cantitatii pe care o mananca la o masa.
De atunci fata mea papa bine, este satula si-mi doarme 3 ore ziua, linistita, nu plange si nu se agita de foame. Noaptea o trezesc eu la 3-4 ore sa-i dau sa pape, ca puturoasa mica nu se trezeste.
O alta pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau cu biberonul ca o sa-mi refuze sanul si sa o pun la sani o jumatate de ora cel mult si apoi sa-i mai dau 40 - 50 ml sau cat mai vrea ea cu lingurita.Am incercat si asa si a fost chinul de pe lume.Se agita, curgea lapticul din gurita si tot nemancata era. Asa ca ne-am intors la alaptatul la san, 30 minute si apoi cu biberonul, laptele meu muls, cat mai vrea ea. Acum doarme si e foarte cuminte. Cred ca datorita faptului ca mancam la 3 ore, nu avem nici colici.POT SPUNE CA SUNT O FERICITA. PAPA-DOARME-STA CUMINTE CAND E TREAZA IN PATUT.

Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009

POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

oare cat dureaza perioada asta de acomodare?
bebelusii vostri scot zgomote cand dorm??? Anuta scoate niste zgomote si isi misca manutele si se agita de multe ori.
faceti copiii sarmaluta?

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Nadia scoate o gramada de zgomote. E aproape imposibil sa dormi cu ea in camera. Chiar nu stiu de ce, Ioana nu (nu strans) in paturica in care sta cand o alaptez.
Ce intelegi prin perioada de acomodare?

NOI

Mergi la inceput

irina ce e hidrocelul?

bebelusi eu mananc dulciuri la greu. Buricul se curata cu alcool alb. In gurita o cureti numai daca are depozite albicioase

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy bine ai venit acasa!!!

Miere eu as zice ca poti sa nu ii mai dai caciulita. Poti incerca intr-o zi in care nu stati prea mult afara sa vezi cum se comporta.

Ela 40+ ...aoleu

Ira cum stai cu procesele?

Roxana ce frumoaa eeeposesoarea....nu ca nu ar fi frumos si leaganul. Cat ai dat pe el?

Naty sa stii ca am incercat si eu pozitia de alaptare a dr Culcer si tot nu ragaie si tot se ineaca

Oxigen felicitari, cred ca esti tare bucuroasa

Naty cred ca are albeturi dar numai pe gingii. Limba nu e incarcata. Sa o curat? Cu ce?

Eu aseara eram foarte stresata ca am alaptat toata ziua din ora in ora si m-am ingrijorat ca intre ultimele alaptaturi nici nu a dormit deloc, dar azi noapte a dormit de la 12 pana la 6 deci regulamentar, apoi de la 6.30 la 9.30 apoi iar parca incep sa se mai indeseasca, deocamdata nu ma ingrijorez sa vedem pana la sfarsitul zilei. Azi a venit popa si ne-a citit ca sa putem iesi din casa . Voi la cat timp l-ati scos la aer???

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

irina ce e hidrocelul?

acumulare de lichid in scrot
pt tine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Eli, nu stiu ce culoare are ochii Eva. sunt verde ff inchis sau albastru ff inchis. la noi e oribil de cald in casa, spre 26-27 de grade. din pacate nu avem cum regla temperatura.
Raluca, chiar seamana leit cu frate-su Eva la ochi, la obraji la gura....
Patricia, daca nu are depozite albe pe limbuta nu ai de ce sa o cureti in gura. pe gingii nu prea au cum sa fie depozite de lapte.
balansoarul a fost 260 de lei, de pe bebelusultau.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Intru si eu rapid sa vad ce fac suratele si bebeii.

Naty, si eu tot in pozitia aceea incerc sa alaptez pt ca am prea mult lapte. Inainte ma mulgeam, acum dr mi-a zis sa nu ma mai mulg pt ca stimulez si mai mult lactatia. E adevarat ca e o pozitie grea, dar merita sa incercam.

Referitor la dusul copilului la gradi cand este un bebe mic in casa: eu nu l-as duce, mai ales ca dna dr mi-a zis sa nu merg cu bebe in locuri aglomerate sau unde sunt multi copii pt ca in gradi si crese este epidemie de scarlatina si varsat de vant.

Bebelusi, ce mai faci?

Va trimit pupici la toate si la bebeii vostri. Din pacate, nu prea pot sta pe net pt ca am o tona de chestii pe cap, pe langa bebe, ca sa nu mai zic de ingrijorarea pe care deja o stiti, dar cu care nu va mai stresez, ca voi nu aveti nici o vina.

Mi-am propus sa nu mai citesc nimic despre luarea in greutate pt ca ajung sa o iau razna, deja plang din orice. Asa ca evit netul cat pot, ca sa nu mai am tentatia de a cauta si tot cauta.

Ne lasam in voia Domnului si asteptam controlul de o luna de peste 7 zile (Alexia face o luna in cap peste 8 zile). Cu voia Lui, totul va fi bine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput