Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 8
IRA_LIZA spune:
Neatza!
Dark, "catzelul" este o combinata intre Tosa Inu (rasa de caini de lupta) si ciobanesc, este un caine imprevizibil (nu a apucat sa fie dresat cand era mic), e mushcacios si are personalitate puternica. Inca de cand avea mai putin de 1 an nu iese din casa fara zgarda de fortza si botnita. Ce mai, este exact ceea ce se cheama un caine rau. Il dam pt k nimeni nu poa' sa jure k, daca vine cea mica pe langa el, nu o musca si nu vrem sa riscam. Categoric Ares are o reactie violenta daca este atins atunci cand doarme, or un copil de 1-2 ani va fi mereu curios de ce nu poate sa-l atinga pe cutzu cand vrea el. Tati e destul de bulversat de povestea cu cainele (il avea de cca 8 ani, cu mult inainte sa ma cunoasca), fapt este k s-a aranjat deja tot, maine Ares pleaca sa traiasca la o stana de pe langa Pitesti. Pana la urma, daca se va adapta cred k o sa-i fie chiar mai bine decat inchis intre 4 peretzi de apartament.
Ira, mamica Elizei
Alina1976 spune:
Cine ma ajuta si pe mine sa incarc niste filmulete cu masajul si innotul Sabinei? Unde sa le pun?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz eu is bucuroasa ca a venit balansoarul pe care l-am comandat ptr mandra... in consecinta doarme de rupe in el . cand se trezeste vreau sa ii fac ceva poze ca mi s-a atras atentia ca are poze doar cu ochii inchisi... pai ce sa fac, daca atunci cand e treaza nu prea am timp de poze |
Cum arata balansoarul? Da-ne link sa-l vedem.
Sa-l stapaniti sanatoase
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
Eli, bravo. A luat ff bine fata in greutate...e grasunica
Sa iti traiasca si sa va bucurati de ea.
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Iris2002 spune:
Buna fetele,
Felicitari noilor mamici: Kristinutz, Cami si Venerata, sa va traiasca micutele raze de soare, sa fie sanatosi si la fel voi ca sa ii cresteti si sa le jucati la nunta!
Noi am fost ieri la controlul de patru saptamini, Nathalie a pus 710 grame in patru saptamini, si acum are 4,720 kg si 56,5 cm... o masoara la cm o data la doua luni aici, pentru a nu solicita soldurile (au spus)...cred ca noi o masurasem gresit acasa, ca nu se poate in 3 sapt sa fi crescut doar 1 cm(nu?). Oricum e bine, si ca greutate si ca inaltime e putin peste mediu, in Olanda, si cum Francesca era la mediu mereu, eu cred ca Nathalie va fi mai inalta decit Francesca. Adica seamana cu tati ei. In rest ochisori, plamini, reflexele de sperietura si mersul(ce fain e reflexul acesta, desi dispare in curind) au fost foarte bune. Mi-e groaza de urmatoarele controale, la 2,3 si 4 luni primi vaccinuri. Poate am noroc si reactioneaza la fel de lejer ca si Francesca la ele(adica practic nici o reactie, o usoara ridicare a temperaturii, la 38 grade. Doamne-ajuta!)
Daiopri, draga de tine, se lasa asteptat micul print! Iti tin pumnii de pe acum si sper sa treaca repede si cu bine!
Dark, Roxana, aveti dreptate, puilor le place in masini, autobuze, tram...si Francesca mea la fel e de incantata... sa vedeti cum ii saluta pe toti oamenii din tramvai: hallo, hallo...si cand iesim le face cu mana! insa ma intreb daca cu doi voi reusi la fel sa merg cu tramvaiul, deoamdata doar iesirea afara e o intreaga expeditie... nu indraznesc sa merg inca la cumparaturi cu Francesca de mana si Nathalie in carucior, careva dintre mamele de doi au reusit deja performanta? Eu marturisesc ca astept sa fie uscat ca sa ies in curte cu amindoua, pe Francesca o pun la groapa de nisip sau pe iarba (mai cumparam un tobogan si alte jucarele pentru iarba) si Nathalie in carucior... asa am parca mai multe sanse de stat mult afara...
Acum nu pot sa stau cu cea mica prea mult(adica incepe sa bata vintul tare sau sa ploua si trebuie sa vina inauntru) si automat si Francesca trebuie sa intre in casa...
Micola, mie doua ore mi se pare mult la san...suge doua ore sau doarme? Nu ai rani la sani? Daca adoarme in timp ce maninca incerci sa o trezesti(sa o gadili sub barbie sau la talpa)? Nathalie sta cam 30 minute la un san si 10-15 la al doilea...si data viitoare incep cu sanul cu care am terminat ultima data.
Miere, apropo de animalute, in America si Canada m-a uimit intr-adevar peste tot cat de multe veverite sunt prin parcuri, si ca nu sunt deloc fricoase.
Va pup ca ma striga Francesca
Porumbita spune:
pe noi se pare ca ne pasc colicii...
plange cu sanu in gura si se zbate (fce sfarcul praf, asa dupa ce ca el oricum sta cate 2 ore la o masa); somnu e f agitat si nu mai doarme mai mult de 2 ore jumate max 3 ore...
am inceput sa ii dam infacol inainte de fiecare masa sa vedem dc or fi ceva efecte
roxanaz spune:
Eli, felicitari pentru cat a luat in greutate Florence... sa o tineti tot asa! (e intr-adevar ff frumos numele!)
Porumbito sper sa va lase cat mai rapid colicii.. ca urati mai sunt!
Alina, poti pune filmulete si pe webshots si pe photobucket, cam pe orice site din asta de poze.
http://family.webshots.com/photo/2715741600088100014hcXHke uitati aici balansoarul si posesoarea lui.
Naty spune:
FELICITARI JASMI, CAMI si VENERATA!
venerata vroiam sa iti raspund in legatura cu gradinita dar intre timp ai nascut ... anyway, eu nu am mai dus-o pe Ioana la gradi, cred ca o duc prin aprilie. O prietena a mea a patit foarte urat cu o viroza adusa de fetita de la gradi, cea mica era sa moara, a stat internata in spital cu ea o gramada. Si pediatra noastra ne-a zis sa nu o ducem la gradi.
andreea ma intrebai de pozitia de alaptat ... e tare aiurea, nu prea imi iese. Te asezi pe un fotoliu, pui o perna la spate astfel incat sa nu stai chiar dreapta, ci intr-un unghi. Pui sub san niste scutece ca sa ridice sanul; prinzi copilul cu mana dinspre sanul la care mananca intre picioare, cu capul sprijinit pe bratul tau si il aduci spre san. Adevarul e ca daca reusesti sa o pui mananca bine si scoate aer chiar in timp ce mananca.
Ce mai mi-a zis mie dr. Culcer - sa o tin cat mai mult in sus; patul sa fie ridicat la 45 de grade; sa o pun pe burta, macar cand sunt langa ea; sa o tin pe piciorul meu cu burta in jos - stai picior peste picior sprijini fata cu burtica pe piciorul tau si cu mana la falcuta si ii dai usor la fund cu cealalta palma
La noi nimic nou - o doare rau burta, varsa lapte, nu doarme ...
Ieri am reusit sa ma strecor intre doua alaptaturi si mi-am facut pedichiura si m-am pensat, mare realizare!
Bona cica vine de luni.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
eli spune:
Florence de pe la 3 sapt a inceput sa isi tina cate un putin capul drept, acum zici ca e Stef la 3 luni, asa bine isi tine capul pe verticala.
Daiopri, mult succes maine!
roxi, cate grade sunt la voi in casa? am vazut baietii la maneca scurta...Eva seamana cu Patrick. pupi la toti 3
vazut leaganul, sa-l stapaneasca sanatoasa. ce culoare au ochisorii ei.
chiar, ce culoare au okii bb-lusilor vostri? la noi sunt albastru, gri inchis. asteptam sa devina albastri-verzui ca ai lui mami (asteptam mult si bine, nu? hi, hi)
Florence are mese si de doar 20 de min, dar si de 4-1h. Uneori suge, cum o pun jos sau la ea in patut se trezeste si vrea sa suga ca si cum nu ar fi mancat nimik pana atunci. sunt zile cand suge si din ora in ora. moasa care ne-a vizitat azi a zis sa ii dau la cerere daca atunci cand plange nu se calmeaza luata in brate si batuta pe spate sau plimbat.
Yashi, welcome back. sa il tina somnul si cuminteala pe bb Luis. vrem pozici!
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE