Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 7
ela2233 spune:
am uitat sa felicit mamicile pentru bebeiii foarteee frumosii si dolofanei/dolofanici, vazut poze si topit, vreau si eu pe bibica mea
toate fetele
40+
AMR MAX 2 ZILE
http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png
http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/
Alina1976 spune:
Neata,
Cristi, unde e cafeaua??
Veronica, bebe Alice este O DULCE!!! Doamne si cat par areeee. M-ai luat! Pana acum se mira toata lumea ce mult par are Sabina...acum o sa se mire de parul printesicii Alice . Ma bucur ca sunteti bine cu totii.
Spic de grau, FFF UTILE info de la tine. Fetelor, nu uitati de puseele de crestere si nu va grabiti sa dati lapte praf, este normal sa ceara mai des si mai mult in perioada aceea!!
IRINA, FELICITARI!!! In sf. un somn bun, nu? BAFTA la DR. Sa ne spui ce au zis de bebe.
Bee, o sa fie bine, stai linistita. Daca te agiti bebe simte si se agita si ea. Iar cu ce are in gurita o sa se rezolve...multi copii fac asa ceva. Parca Selene ti-a raspuns cum sa faci, nu?
Selene, MALL zici??? OAU! Bravo!! Bine ca ai mai apucat sa iesi si tu un pic, sa-ti mai clatesti ochii...esti mai bine cu psihicul, da?
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
crisspy spune:
Neata fetele,
Hopa si eu la o cafelutza.
Fiindca tot stau acasa de astazi ma bag la un pic de smotruletz si spalat de haine. Trebuie sa-mi las si husbandul in ordine daca se intampla ceva, nu?
Citesc din urma si revin.
Pupici
Crisspy 39+ sapt Razvan Andrei
AMR 1 SAPTAMANA sper
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
Aalina spune:
Kristinut felicitari
Tutu scumpic Andrei.
Dark felicitari pentru rezultatete la test si pentru cumintenie.
Micola nu te mai stresa. Copii au ritm diferit.
Bebelusi bine ca ati ramas pe alaptat. Eu zic ca poti manca orice fara excese. Daca chiar observi reactii la bb scoti din alimentatie acel lucru.
Veronica ce de-a par aveti
Crysyana bafta la control si asteptam sa ne spui cum a fost.Relaxare placuta.
Crissy cum e in concediu?
Yashy bun venit acasa.
Irina.C sa fiti bine si sa veniti cu vesti bune de la control.
Daiopri, Stellutza, pyc, ela2233, dya_dy, crysyana, Ingrid70, Damiana, Crisspy, alina2700, iuliacris
Eu nu am dormit decat o ora Asa ca acum sunt zombi. Fizic nimic nou. Stam cuminti.
37+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 7 zile sper eu
Alina1976 spune:
Bebelusi, un pic de dulce este chiar recomandat!! Ii da gust bun laptelui si bebe este happy!
Yashy, bine ati venit acasa!!! Ma bucur ca sunteti bine . Ai grija cu Luka..stai cat poti si cu el ca sa nu devina gelos...sper sa nu ti se intample ca si mie cu Ana...implica-l cat de mult poti in activitati legate de bebe.
Mai fetelor, chiar asa, de LAVINI nu se mai stie nimic??
SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
roxanaz spune:
buna dimineata mandrelor
iulia, cam asa e... si cum Eva seamana cu frate-su.... e clar ca iar am fost mama purtatoare
micola, da, asa stau la san... nu tot timpul dar si Eva face la fel. ideea e sa verifici daca chiar inghite, altfel westi pe post de suzeta.
Patricia, buricul se curata normal cu apa la baie si apoi baneocin pana se usuca de tot. dulciuri...cu moderatie ca pe tine raman
Albinut, si la bb tot glicerina cu nistatin
miere si la noi e ff cald in casa asa ca Eva nu poarta deloc caciulita, doar afara
lisa, ai destul lapte.... sanii doar par goi, crede-ma
adina bine ati revenit!!! sa fiti tot asa cuminti!!!!
Irina imi pare bine ca ati avut o noapte mai buna. hidrocel la varsta asta... stii ff bine ca e resorbabil complet!
sa avem o zi buna!!
crisspy spune:
Tutu85 am vazut pozici cu Andrei, e un scump, sa va traiasca
Bravo Cami, Venerata, Kristinuz, sa traiasca licuricii nostri Antonia, Liviu Stefan si Alexandru.
Bine ati revenit Bebelusi si Yashy, ma bucur ca sunteti bine si mancaciosi.
Noi suntem bine, deocamdata nici un semn. Maine mergem la doctor si sper ca tot maine sa si programam cezariana.
In schimb se pare ca trebuie sa merg cu matzul la doctor, cred ca are ceva la ochi. Imi este asa mila de el, zici ca plange.
O zi usoara la toate mamicile si cateva agitate pentru burtici
Crisspy 39+ sapt Razvan Andrei
AMR 1 SAPTAMANA sper
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
IRINA.C spune:
Am mai bagat 45 min de nani...e asa urat afara si friggg brr.
Da Rox stiu ca se resoarbe singur, de fapt tot ce are se cam poate rezolva singur, nu-s stresata de asta.Asa ca inainte de ecourile din sarcina, mai degraba, dar tre sa fie bine, puiul papa, nani, creste(incet incet, nu cu kgramele dar e pe percentila, cum zic io)
da mie tot somn imi estiti cum e, cu cat dormi cu atat ai mai dormi
aaaa, am facut si eu filmuletz dupa ideea Irinei(miere), sper sa va placa .In plus am reusit sa-l pun la semnatura, mare realizare,ca io folosesc mozilla si ..mai greutz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
roxanaz spune:
eu is bucuroasa ca a venit balansoarul pe care l-am comandat ptr mandra... in consecinta doarme de rupe in el . cand se trezeste vreau sa ii fac ceva poze ca mi s-a atras atentia ca are poze doar cu ochii inchisi... pai ce sa fac, daca atunci cand e treaza nu prea am timp de poze
eli spune:
buna! ce mai faceti? felicitari proaspetelor mamici si bun venit licuricilor. sunt inca la cap trecut cu cititul, dar...sa mai zic si eu prezent
Ieri am facut o luna. Sunt fetita mare! A papat mami pt mine tort cu capsuni si prajitura cu miere de albine. Ce bun a fost dupa aceea lapticul, yami-yami.
Azi a venit o moasa de la primarie si m-a vazut, cantarit, am 4600g, 1166g luate de la nastere. Sunt dezvoltata ok pt varsta mea. I-a spus mamei sa continue cu lapticul de la san, sa ma scoata afara si sa ne facem prieteni la centrele pt copii. In anumite zile la acele centre vin si moase pt a ne cantari, pt a discuta cu mamicile.
multumesc tuturor mamicilor pt rasp ref la dormitul pe burta!
Selene, Aalina, multumesc pt aprecieri.
Selene, daca e sa zic adevarul, acum 5 ani, cand sotul a ales numele Florence, pt Stefan (inainte de a afla ca e baietel, pana la 26 de sapt tati care vroia fetita asa l-a alintat, Florence, hi, hi), mie nu mi-a placut. Nu e nici romanesc, nici nume japonez. Treptat a ajuns sa-mi placa ff mult, acum asa o strigam, iar ieri i-a zis si bunicii ca nu Maria, ci Florence sa ii spuna nepoatei. Indicatia a fost data pe un ton asa de serios.
Iris2002, nici de la mine nu pleaca kg. Si nici sport nu reusesc sa fac. Pofte, sunt mai mari ca in timpul sarcinii, of, of!
intr-o zi, 2 secunde m-am intors cu spatele la fata sa ii zic ceva sotului si Stef a luat-o in brate, o tinea de subtiori , ziceai ca e o papusa de carpa, asa atarana. nu stiam ce sa fac sa tip la el sau sa ma duc tiptil sa o iau. m-am apropiat usor si i-am zis cal ca bb e grea si o poate cscapa, cand vrea sa o tina in brate i-o da mama.
alta data o strangea de nas. din dragoste. si ce-i mai place sa o prinda de falcute, adevarul e ca si are de ce sa prinda.
O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE