Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Buna fetelor!

Eu ma chinui de cateva zile sa intru sa mai scriu . De citit va citesc mereu dar nu mai apuc sa si scriu . Jumatate din zi stau cu Ioana si fac diverse treburi prin casa , iar cealalta jumatate si cu Ioana si cu Ana .
Vreau sa felicit fetele care au nascut intre timp , bebei sanatosi si mancaciosi .
Iar pentru fetele care urmeaza sa nasca .

Ma duc acum sa vad ce face Ioana si ma intorc...poate apuc sa mai scriu cate ceva despre noi .

Multi pupici!

de Ioana Ruxandra (14.01.2009) si Ana Maria (2.08.2004)
http://catisto.sunphoto.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Ira cum stai cu procesele?

Voi la cat timp l-ati scos la aer???

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Bebelusi,

Maine e al doilea si ultimul termen, aia au promis la termenul precedent (pe 31 ian) k vor achita tot, dar ma indoiesc f tare, asa k ma asteapta si executare pe deasupra. O sa am grija sa iasa cat mai urat cu putintza, inclusiv cu penal la 15 zile dupa ce le trimit hot jud, cu tot!

Sa-ti traiasca bebe, nu am apucat sa vad poze, nimic, abia mai intru pe net si mai citesc 2-3 pg din cate un capitol, viatza mea se numeste pe moment "alaptat".

Sper sa revin mai incolo.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

a propos de dusul la gradi, eu l-am dus in continuare pe Pat fara probleme. nu a adus nimic acasa... el a tusit/mucit de cateva ori dar fara alte implicatii. depinde mult de copil si de obisnuinta organismului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetele mersi mult de raspunsuri.

Bee nu stiu de ce ziceti voi ca e grea pozitia aia ca mie mi se pare foarte comoda. Oare nu stau eu bine???Dar eu nu stau in fotoliu, stau in pat.

Mami de Vlad Mihai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Intru si eu rapid sa vad ce fac suratele si bebeii.

Mi-am propus sa nu mai citesc nimic despre luarea in greutate pt ca ajung sa o iau razna, deja plang din orice. Asa ca evit netul cat pot, ca sa nu mai am tentatia de a cauta si tot cauta.

Ne lasam in voia Domnului si asteptam controlul de o luna de peste 7 zile (Alexia face o luna in cap peste 8 zile). Cu voia Lui, totul va fi bine.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Bee! bebelian mea, nascuta pe 03 ianuarie si externata pe 06 ianuarie, a evoluat astfel: 08.01: 2700 g (deci exact cat avea la externare), 16.01: 2900g (mi s-a parut f f putin in mom ala), 23.01: 3200 g, 31.01 - 3620 g, 08.02 - 4000 g.

Vezi, dar, k si Eliza, dupa ce k a avut la nastere o greutate destul de mica (2850 g) iar la externare 2700 g, a luat in greutate destul de putin la inceput, s-a lansat pe orbita abia pe la 2-3 sapt. Am strans din dintzi si mi-am propus sa nu ma las trasa inspre ideea de biberon 7 lapte praf chiar daca alaptez o data pe ora. Mi-am zis k nu se poate tre sa reusesc. Habar n-am daca e destul sau nu, fapt e k,real, A CRESCUT. Cu cat fatza de standardele scrise in cartzi?? nu stau sa compar in mod obsesiv.

...asa k nu te stresa la maxim. Insaista cu alaptatul, e singura perioada din viatza ta si a bebelinei tale in care poti sa-i oferi acest urias dar. Culmea e k ceea ce iti spun nu are o nota poetica desi asa ar suna, ci este 100% pragmatic.

si rabdare. Si cu ea si cu tine!

Mergi la inceput

App de alaptat: maine e ultimul termen in procesul meu, ma straduiesc de azi-dim sa strand cca 200 ml lapte k sa aiba cea mica maine cat lipsesc, insa, ca un facut, ori Eliza papa tot ori nu am eu destul azi, e ora 2 pm si am rusit sa strang cca 70 ml. In fine, pana maine dimineatza la 7 cand ies pe usa mai e, strang laptic dupa fiecare alaptat cate putin-cate putin. Intre timp, beau ceai de ma-ndoi! Ufff........

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetele mersi mult de raspunsuri.

Bee nu stiu de ce ziceti voi ca e grea pozitia aia ca mie mi se pare foarte comoda. Oare nu stau eu bine???Dar eu nu stau in fotoliu, stau in pat.

Mami de Vlad Mihai

Bebelusi, ce pozitie?? k nu am apucat sa citesc din urma!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

eli Nadia are ochii alabstru cenusiu, "ochi de bebelus" cum le zic eu.
Offf, cred ca ai tras o spaima cand a luat-o Stef in brate!
Eu ieri tot asa am intors ochii o clipa, Nadia era pe tavita de infasat, Ioana langa ea. Cand ma uit din nou, Ioana incerca cu o mana sa ii abge o batista in gura (de fapt vroia sa i-o puna la gat, cum ii pun eu cand regurgiteaza) si cu cealalta o impingea pe o parte, vroia sa o schimbe!

rox sa stapaniti sanatosi balansoarul. Vreau si eu sa ii iau Nadiei, dar nu vad pe unde il mai pun si pe ala.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

micola, sa vezi si sa nu crezi, ne-am trezit la 11 si 17 minute, si mangai fata si... uda leoarca! Ma scol, o dezbrac... pisata ca un mascul, pana la brau!

Alina, da, mall, dar bebelina a fost cam agitata pana am fost eu plecata, si acum plange si adoarme, plange si adoarme... M-am dus sa-i caut hainute de 3-6 luni, vroiam ceva dragalas, dar n-am gasit, asa ca mai asteptam, sa mai vina niste bani... La Iulius Mall, in Auchan, la sectorul de bebelusi, sunt niste hainute superbe, de la o firma chinezeasca, Extenso, si nu sunt scumpe... Calitativ sunt OK, testat eu...

Si in curand cred ca vom trece si la scutece Pampers nr. 3 (Midi), ca am facut burtica...

Psihicul meu e cat de cat OK, mare minune ca ne-a raspuns "dansul" la telefon, se pare ca ne vom vedea la botezul fetei...

Ninge la noi...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutari

Prumbita multumim de raspunsuri si un mare pentru bebe Robert sa scape repede de colici

multumesc fetelor pentru agitate, dar cum spuneam domnisoara mea lenesa nu cred ca vrea sa iasa singura si mai mult ca sigur o sa merg la chinuiala duminica, nu prea ma gandesc cum va fi ca ma apuca frica si o sa il trimit pe sot in locul meu

fetele cu bebici va doresc numai bine si multaaaaaaa sanatatea atat voua cat si puiutilor

40+

AMR MAX 2 ZILE

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput