Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

helau

repede, pana nu ma "inchide" Rox.

Ira - imi pare rau de problemele tale. Bina ca e Eliza bine, asa tb sa gandesti.

Irina - si Andrei al meu are hipospadias, care necesita interventie chirurgicala (nu stim inca cand, dupa vaccinul de 2 luni mergem la urolog) si a ttrebuit sa facem o serie de ecografii ca sa ne asiguram ca nu are alte malformatii la rinichi/vezica, asa ca te inteleg, insa si eu am zis ca se poate si mai rau. de la Andrei pentru Andrei.

Naty - 20 min cu ambele fete? Super! Mie imi ia 30 min numai plodu' , unu. Te admir.

Alina - wow, ce vedeta e Sabina. F misto.

Si al meu copchil se "raia o pauzaste' toata noaptea, de ajunge de-a curmezisul, de-aia si vreau patura cu gaurele, ca in sacd e dormit nu-i place si il invelesc cu patura normala de bebe.

Am pus poze de azi pe mail cu Andrei la 7 sapt fara 1 zi.

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Sa va mai zic cate ceva despre noi:

papam,crestem (si-n falcutze)dar ne "omoara" colicii

Si eu tot pe burta o culc pe Clara in marea majoritate a timpului.Am obs. ca asa se mai linistesc si colicii.Si asa cum zice si Naty, mi-e cam teama sa o culc cu fata in sus sa nu se inece
Totusi cand doarme cu fatza in sus ii pun un prosopel la spate sa stea intr-o rana.Intr-o noapte a varsat asa de mult incat cred ca se ineca daca nu era pozitionata intr-o parte.
AAA... si i-am ridicat putin si salteaua unde tine caputzul.Trucul asta l-am invatat de la Alina1976

Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.

Ma bucur ca sunteti OK acum.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny
[br

Alina, de ce o leagana cu capul in jos??? M-am speriat...

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Ca sa se oxigeneze bine creierul...ceva legat de lichidul cefalorahidian care circula mai bine...etc, etc.
NU E NIMIC periculos, ci chiar recomandat! Eu stiu de la primul copil care tot tratament din asta a primit si tare bine s-a dezvoltat.

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

LAVINI !

Fete, Lavini naste maine, asa ca sa ii tinem pumnii si sa punem ametitele pentru ea:

Andreea si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lavini Nastere usoara, iti tinem pumnii

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy acum am vazut ca Luis este "fratiorul" nostru mai mic, s-a nascut in aceeasi zi cu Vladut ...

Mami de Vlad Mihai

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutari
intram si noi un pic sa punem cateva agitate pentru Daiopri si Lavini, dar si pentru surprize

curaj fetelor si nasteri usoare, cum imi place mie sa spun, in 10 minute

Alina sa stii ca m-am topit cand am vazut-o pe draguta de Sabina ce cuminte a stat la baita si la masaj, ai o dulcica de fetita, iti transmit un pup mare pentru ea, a vazut si mama filmuletele si ti-a admirat si ea papusica

noi aceeasi varianta 2 in 1 si asteptam cu emotii ziua de duminica, aseara l-am rugat pe sot sa nasca in locul meu si nu a vrut asa ca am trecut la mama ca are experienta la 2, da nici cu ea nu mi-a mers asa ca voi naste tot eu sper ca repede si fara complicatii

pentru fetele cu bebici numai bine si multa santate si fara colici

numai bine la tota lumea

40+

AMR 1 ZI

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Hai Lavini - curaj

si pt toate fetele care urmeaza

Fetelor, chiar daca ma chinuie coca mica cu plansul, cu ranile la san, cu dormitul...eu sun ffff fericita si implinita, mi-am dorit f mult acest copil si incerc sa fac tot ce pot pt el.
Uneori ma apuca plansul pt ca mi se pare ca sunt tare neindemanateca...dar progresam
Ela - nu cred ca vrei sa pierzi acest dar - al nasterii- nu te mai stresa, totul va fi bine, fii obtimista.

http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

vero,asa ii zice si Cristi Anutei,coca
pt fetele noastre

multumim de aprecieri fetelor,Anuta m-a terminat azi-noapte. a dormit cat a dormit,dar tot cu titi in gura ar vrea sa stea,azi dimineata nu mai puteam,i-a dat mama un pic de lapte praf...cred ca o sa incepem sa completam cel putin masa de seara sa pot si eu sa dorm mai mult.
mama zice sa ii dau un pic de ceai seara intre mese,nici nu stiu ce sa fac

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

lisa, scriu cu o mana, insa am intrat sa te incurajez. nu va fi asa mereu, probabil are un puseu de crestere, insa dc dai lapte praf sau ceai - decare chiar nu are nevoie, productia ta de lapte va scadea.
si eu am zile in care stau cu andrei atarnat de tzatzi mereu, pt ca ori e cererea lui mai mare, ori are colici si asa se calmeaza.
incearca sa dormi cand doarme anutza si RABDARE, nu va fi asa mereu si niciodata nu o sa-i mai avem asa mici.

te pup

andreea si andrei

Mergi la inceput