Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ciufik,

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Cineva intreba daca putem sa alaptam in wrap: da. Uitati un filmulet care explica cum sa instalam chestia si in partea a doua cum se procedeaza pt alaptat. http://www.youtube.com/watch?v=1-VHUEM6K0Q&feature=channel_pageChiar acum tati il tine pe pui in cangur, cum ii zicem noi, si zice ca e foarte comod pt ca poate sa si citeasca in timp ce Luca doarme :).Ce greu e sa ai program haotic de mamica dar si ce faaaain e, nu?Daiopri????? Curaj si mult succes! mai e un pic sa te intalnesti cu motanasul no.2 40+

Mergi la inceput

ce ziceti de asta:http://www.hotnews.ro/stiri-international-5416705-video-baiat-din-marea-britanie-devenit-tata-numai-13-ani.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

hello, fetele!

tocmai ce am venit de la dr... astia de la laboratoarele de analize is tampiti!!!

sa va povestesc: acum 2 saptamani, mi-a iesit la urocultura ceva streptococ, sensibil la augmentin. bun! facut tratament o saptamana cu augmentin. marti repetat urocultura si ghici surpriza??? acuma am e.coli!!!! sensibil la amoksiklav care-i acelasi lucru cu augmentin!!!!!! astia-s cretini????? ooooooof, doamne!! maine ma duc la alt laborator sa repet urocultura si iau iarasi amoksiklav..... chiar am zis ca daca la urocultura asta nu-mi iese nimik, ma duc peste astia de la bioclinica si le zic vreo doua!!!

in rest, tensiunea e mai ok, adica a scazut aia mare la 12 de la 14 dar a ramas crescuta aia mica, tot pe la 95... deci luam in continuare medicamente de tensiune....

bebelusi, tu parca povesteai inainte de nastere ca aveai ceva junghiuri pe la "dansa"?ca de azi dimineata nu mai pot cu junghiurile astea....

lavini, bagam majorete!!!

m-am intins ca placinta aicea... ma duc sa fac o pizza si revin sa citesc

Mergi la inceput

hai damiana ca urmezi

capitol nou???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

lisa, abia astept!

acum vorbeam cu tata pe mess si zice ca maine nasc si m-a sunat mama sa-mi povesteasca ca s-a trezit cu el ca ii zice: "la noapte sau maine naste fata mea"!

plus ca prietenii deja au pus pariuri in ce zi nasc, preiul e o lada de bere data de tati primul termen dat de ei era azi, dar nici un semn, urmatorul e pe 16 si apoi pe 19feb...

o sa iau acuma de pe mailul comun un nr de tel, sa va dam de stire daca e ceva... al cui sa-l iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Salut fetele,

Ne-am intors si noi de la doctor: suntem bine, tensiunea este foarte buna, de "aviator" cum se zice, bebe are in jur de 3 kg. Ce mai suntem in parametri.

Surpriza cea mare este ca luni la ora 7 ne asteapta lumea la spital pentru cezariana.

A fost o super faza: chiar inainte de a pleca la control ma suna coordonatoarea de la Regina Maria sa-mi spuna ca luni la 7 ma asteapta la spital, sa nu mananc, etc. M-am panicat si nu am mai putut decat sa-i zic ca da, venim la 7, fara sa o intreb de ce.

Cand ma intreaba sotul cine era, ii povestesc si ne intrebam amandoi daca pt cezariana ne cheama sau nu.

Ajunsi la doctor ni se confirma ca cezariana este luni.

Si dupa, am intrat in panica, fugi in Carrefour mai fa cumparaturi pe ultima suta....Acuma tocmai spal o masina cu lucrusoare noi pt bebe. Sunt dusa ce sa fac?

pentru toate fetele care trebuie sa nasca

Si multi la mamici

Crisspy 39+ sapt Razvan Andrei

AMR 1 SAPTAMANA sper

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!
In primul rand felicitari tuturor mamicilor care au nascut zilele acestea.
pentru cele care se pregatesc.
Daiopri, la 41 sapt. si 3 zile l-am nascut si eu pe Tudor, cu forta. Cred ca si Ilinca ar fi stat la fel de mult. Io nu stiu sa nasc.
Raluca, 20min ce? Ghetele si haina, nu? Mie imi ia mai mult de o ora sa ma pregatesc si pe mine si copiii. Iti multumesc ca iti faci timp sa-mi raspunzi la intrebari.
Alina, super baita Sabinutei. O fi cum zici tu cu licidul cefalorahidian, da' tot ma inspaimanta manevra aia. Da-mi si mie PM cu preturi. Merci!
Patricia frumoasa povestea nasterii. Bine ca sunteti sanatosi.

Eu sunt de 3 zile fara mama. Tare greu cu 2 copii. 2 zile am fost zombi ca am dormit doar 3 ore/ noapte si ziua deloc. Noaptea trecuta am dormit 7 ore. Da' nu cred ca mai pup. Saptamana trecuta ma duceam la dr. ingrijorata ca n-am avut lohii decat o saptamana si acum au revenit in forta (mica menstruatie).
Ilinca regurgiteaza mult, scoate mai mult aer decat un adult de ma intreb unde incape in stomacelul ei. Alinuk, merci de link-ul cu alaptatul. Sa inteleg ca eu am prea mult lapte? Ca fata mea se inneaca uneori. Da' nu-mi simt niciodata sanii plini.

Imi pare rau ca nu mai am timp sa raspund la intrebari sau sa citesc pe indelete.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Irina, te pup mamico! Tin pumnii sa treaca de la sine problema la inimioara, iar peste celelalte probleme sa treceti cat mai usor.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

CRISSPY !

Andreea si Andrei

Mergi la inceput