Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 21
Naty spune:
Intru repede ca se trezeste ...
Fetele, mie mi-a spus pediatra si cei din spital sa nu o culc pe spate. La fel mi-au spus si la Ioana. Oricum nu as fi culcat-o pentru ca prietenei mele era sa ii moara copilul de cateva saptamani, l-a pus cateva secunde pe spate si s-a inecat. Si-a pierdut cunostinta, ce mai urat de tot, daca nu era mama ei acolo care e asistenta de neonato si a stiut ce sa ii faca, murea.
andreea cand am descris pozitia de alaptat am uitat ceva esential: copilul trebuie sa stea pe burta ta, deci oarecum in picioare (cu picioarele spre picioarele tale) si capul in sus.
Hai ca fug ca tipa
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
DarkBendis spune:
Ziua buna fetelor
Scriu repede ca am un pic de treaba prin zona
INGRID, multe multe felicitari, sa creasca mare Alexandru Ioan, sa fie sanatos si fericit, sa aveti numai bucurii si impliniri impreuna! Recuperare usoara mamico, si laptic din belsug 

Paula, si eu am avut probleme destul de serioase cu constipatia dupa ce am nascut, am luat de doua ori pe zi o "zeama" de-i zice Lactulose (de la farmacie) . In plus, de dimineata pe stomacul gol compot de prune uscate (vreo 6-7 prune clocotite cateva minute in juma' de litru de apa)... si lichide multe. De vreo saptamana-10 zile nu mai am nici o problema, au intrat toate in normal.
Ira, rau imi pare ca sunt probleme...sper iasa bine maine la proces... si sa revina lapticul multmult (stres putin=lapte mult la bebe)
Mai, apropo de lapte... cine credeti ca mi-a dat desteptarea azi? Numai bine motaiam si eu si Lachlan cand suna telefonul... una din fetele din Support Group-ul local pentru alaptat...sa vada ce mai fac, cum ma descurc, daca am nevoie de ajutor...dragut din partea lor sa se intereseze de noi ![]()
Delia, felicitari pentru bebe durduliu 
Ttenzika, nu mai stiu cum papa bebe mic al tau (de la san sau si formula) ... dar chiar trebuie sa-i dai si ceai? Chiar ieri mi-a confirmat pediatra ca stomacelul lui bebe e tare micut si chiar nu merita umplut cu altceva decat laptic.
A, in sfarsit am ajuns si eu pe cantar... deci raportez vreo 10 kile date jos... si mai sunt inca vreo 6-7 ... ideal chiar 10 de "pierdut". 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
CADIA spune:
Salutare!!!!
Intru si eu iuteiute ca acum se trezeste "zgaiba"
Help:
Cat dureaza lohiile, dupa o cezariana, ca la mine au incetat dupa 2 saptamani.Este normal????
La controlul de 6 sapt se face si ecografie???
Saru-mana mult si pupici la mamici, bebici si burtici![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara cu falcutze incluse.
CADIA spune:
Sa va mai zic cate ceva despre noi:
papam,crestem (si-n falcutze)dar ne "omoara" colicii

Si eu tot pe burta o culc pe Clara in marea majoritate a timpului.Am obs. ca asa se mai linistesc si colicii.Si asa cum zice si Naty, mi-e cam teama sa o culc cu fata in sus sa nu se inece
Totusi cand doarme cu fatza in sus ii pun un prosopel la spate sa stea intr-o rana.Intr-o noapte a varsat asa de mult incat cred ca se ineca daca nu era pozitionata intr-o parte.
AAA... si i-am ridicat putin si salteaua unde tine caputzul.Trucul asta l-am invatat de la Alina1976

Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alina1976 Suntem vedete pe YouTube!!! www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y Vizionare placuta SABINA-MARIA (29 decembrie 2008) ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA Mami de printesa SABINA |
uau.... SUPERBA PITICA!!
deliafairais spune:
cadia, si eu tot cezariana si lohiile am avut 10-11 zile curs normal, apoi peste vreo sapt de pauza a mai fost ceva f f putin si decolorat si gata. deci...cred ca e normal 3 sapt.
si eu il tin pe davidutz aproape tot timpul pe burta si nu imi fac griji, pt ca el intoarce f bine capul. de cate ori ma uit la el e cu capul in alta parte. lui nu ii place deloc pe parti, chiar daca il pun asa il gasesc pe spate...
am o minune de bebel!
CADIA spune:
delia, tot asa, decolorat am avut si eu la sfarsit..Mersi ca m-ai linistit
ttenzika spune:
| citat din mesajul lui DarkBendis Ziua buna fetelor Scriu repede ca am un pic de treaba prin zona INGRID, multe multe felicitari, sa creasca mare Alexandru Ioan, sa fie sanatos si fericit, sa aveti numai bucurii si impliniri impreuna! Recuperare usoara mamico, si laptic din belsug ![]() ![]() Paula, si eu am avut probleme destul de serioase cu constipatia dupa ce am nascut, am luat de doua ori pe zi o "zeama" de-i zice Lactulose (de la farmacie) . In plus, de dimineata pe stomacul gol compot de prune uscate (vreo 6-7 prune clocotite cateva minute in juma' de litru de apa)... si lichide multe. De vreo saptamana-10 zile nu mai am nici o problema, au intrat toate in normal. Ira, rau imi pare ca sunt probleme...sper iasa bine maine la proces... si sa revina lapticul multmult (stres putin=lapte mult la bebe) Mai, apropo de lapte... cine credeti ca mi-a dat desteptarea azi? Numai bine motaiam si eu si Lachlan cand suna telefonul... una din fetele din Support Group-ul local pentru alaptat...sa vada ce mai fac, cum ma descurc, daca am nevoie de ajutor...dragut din partea lor sa se intereseze de noi Delia, felicitari pentru bebe durduliu ![]() Ttenzika, nu mai stiu cum papa bebe mic al tau (de la san sau si formula) ... dar chiar trebuie sa-i dai si ceai? Chiar ieri mi-a confirmat pediatra ca stomacelul lui bebe e tare micut si chiar nu merita umplut cu altceva decat laptic. A, in sfarsit am ajuns si eu pe cantar... deci raportez vreo 10 kile date jos... si mai sunt inca vreo 6-7 ... ideal chiar 10 de "pierdut". ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
noi suntem pe formula din pacate
..si de aceea bem ceiutmamica de Alecsandra
Selene_Bunny spune:
micola, apa de la robinet. Calda, desigur. De mancat, inainte de baie. San. Completare, daca mai e nevoie, dupa baie.
Ciuf, multumim! Te dadusem la disparuti... Ca si pe alte fete...
ttenzika, si Daria numai pe spate doarme, cu capul intr-o parte... Asa vrea ea... Nu-i place pe o parte...
Super poze, lisa si bpaula!
Alina, de ce o leagana cu capul in jos??? M-am speriat...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
IRA_LIZA spune:
| citat din mesajul lui Naty Intru repede ca se trezeste ... Fetele, mie mi-a spus pediatra si cei din spital sa nu o culc pe spate. La fel mi-au spus si la Ioana. Oricum nu as fi culcat-o pentru ca prietenei mele era sa ii moara copilul de cateva saptamani, l-a pus cateva secunde pe spate si s-a inecat. Si-a pierdut cunostinta, ce mai urat de tot, daca nu era mama ei acolo care e asistenta de neonato si a stiut ce sa ii faca, murea. andreea cand am descris pozitia de alaptat am uitat ceva esential: copilul trebuie sa stea pe burta ta, deci oarecum in picioare (cu picioarele spre picioarele tale) si capul in sus. Hai ca fug ca tipa Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008) NOI |
Noroc cu Naty k mi-am amintit ce voiam sa intreb demult: unde citim despre ce trebuie facut in diverse situatii de maxima urgentza prin care - doamne fereste!! - am putea sa trecem cu bebeii nostri? exista vreun ghid/filmuletz referitor la asa ceva?
Ira, mamica Elizei

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
(9 octombrie 2006)