Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 20
cristi_2003 spune:
bebelusi - la mine e invers, bonnisanul nu prea, sab simplex a fost mana cereasca
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
bpaula spune:
Alina cu fructe a mers si la mine toata sarcina, n-am prea avut probleme, scaun aveam zilnic. Acum e alta poveste ca nu mai mananc fructe. Incerc cu lapte cu cereale dimineata dar momentan nu am rezultate. O sa incerc si cu supozitoarele alea cu glicerina. Mersi
roxanaz spune:
Paula incearca un pahar de apa calda cu 2 lingurite de miere dimineata pe stomacul gol. fibre: smochine si ananas crud (dar cu prudenta sa nu te strici la burtica si implicit pe bb), tarate. si supozitor cu glicerina.
Ruxandro cum sa nu fii obosita maica? chiar daca bb mic e cuminte.,.. nu e singurul, nu? ai grija de tine si odihneste-te, ok? pup
Patricia, sab simplex, bonnisan, gripe water, calma baby, debridat. oricare dintre ele sau pe rand
. si succes sa va treaca.
s-a trezit mandra.... ca de, a dormit si ea 2.5 ore.
crisspy spune:
Neata fetele,
Si noi tot 2 in 1.
Alina am vazut filmuletzele cu Sabina. E o scumpete de copil
, si ce-i mai place si la innot si la masaj. Crezi ca se poate face faza asta cu innotul si fara cineva specializat?
Poti sa-mi spui cumva daca doarme mai bine dupa o sedinta din asta de inot si de masaj? Vreau si eu detalii pe PM daca nu te superi.
Damiana te inteleg perfect prin ce treci. Numai ca eu nu ma bag la abuzat sotul ca nu vreau sa risc o nastere naturala, mai dau si peste complicatii dupa aia si nu as vrea.
IrinaC imi pare rau sa aud de Andreiut, e bine ca nu este nimik grav iara tu esti constienta de asta.
Lisa sa-ti traiasca micutza Ana, iti vine sa o mananci.
Am vazut si poze cu licurici de Bpaula, bebe Marius, un scumpic....
Vreau si euuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! 

Azi mergem la doctor sa vedem piticul. Va dau de veste ce si cum
Pupici 

Crisspy
39+ sapt
Razvan Andrei
AMR 1 SAPTAMANA sper
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu
damiana spune:
crisspy, partea cu abuzat de sotz e doar teoretica, oricum nu sta...
si oricum trebuie sa asteptam azi sa vb cu dna dr in legatura cu tensiunea... sa vedem ce ne mai zice sa facem...
sa ne spui ce-ti aice medicul azi 

ttenzika spune:
fetelor cat baby drynk sa ii dau lui bebe??? cat cere???sau este o limita???..pot sa ii dau doar acest ceaisau mai trebuie si altul pe langa el???cineva a spus ca acest ceai nu este un inlocuitor de ceai voi ce parere aveti??
mamica de Alecsandra
deliafairais spune:
buna mamici de licurici! sper ca sunteti toate bine!
mai e putin si ne mutam la bebei...ce a trecut timpul! nastere usoara pt toate fetele care mai sunt la rand la nascut!
mai stie cineva ceva de edinutza? nu a mai intrat deloc de cand au inceput nasterile, nu?
noi suntem bine, noaptea ne trezim cam la 3 ore, papam si dormim mai departe. ziua e cam agitat dimineatza si seara, in rest, cam intre 12-17 nu avem treaba cu el. colici am avut gramada, dar parca de cateva zile nu mai sunt intensi, nu mai urla bebe, e doar marait.
noi ii dam debridat si gripe, si uneori si baby drink.
am o minune de bebel!
deliafairais spune:
am uitat sa va spun ca duminica avem 6 sapt, si am ajuns la 5200g (la nastere aveam 3600)... f curand o sa trecem la pampers nr 3!
am o minune de bebel!
ingrid70 spune:
Fetelor, intru rapid ca doarme piciul sa va povestesc de mine.Daca mai tine cineva minte, vineri, 6.02.2009, eram programata la cezariana, pe motiv de sarcina pelvina (bebele venea cu fundul).Dupa controlul de joi, 29.01.2009, a inceput sa cada dopul, vreo trei zile, apoi noaptea dureri f mari de burta, iar mircuri/joi noaptea la ora 2 s-a rupt apa. Am disperat, 40 de minute am stat in baie cu telefonul in mana si nu raspundea nimeni. Intr-un final, m-am hotarat sa-l scol pe sot, care nu intelegea ce se intampla, pt ca stia ca noua nu ni se rupe apa, ca mergem mai intai la spital.Am plecat sprespital, am ajuns la 4,30. Ne-a ras si ne-a dus in sala de nasteri, clisma si apa curgea in continuare. Doctorita nu raspundea la telefon. Mi-au facut o corectie cu calciu, iar eu ma rugam sa nu ma apuce durerile inainte de a veni doctorita sa-mi faca cezariana. Pe la 7 au sunat-o de la spital sa vina, a venit pe la 8,30. Mi-a facut eco, control pe masa, a vorbit sotul cu ea si cu anestezistul si apoi nu aveau sala sa ma opereze, ca erau niste programari de rupturi de perineu??!! Pe la ora 12:30 s-a eliberat sala, dar s-a ivit o urgenta, o colega de salon, statea de mult in travaliu si intrase fatul in suferinta fetala si a trebuit operata inaintea mea. Pana la urma mi-au pus sonda si la sala cu mine. Rahianestezie, simtit durere pana au inceput sa coase aopi a amortit de tot, nu l-am vazut pe bebe ca l-au dus repede in alta sala, l-am auzit doar. Baiat, 3.100 gr., 51 cm, apgar 9, sarcina 38 de saptamani, Alexandru Ioan.
M-au dus in salon, dureri feroce, 4 serii de calmante, a doua zi ridicat din pat, vazut bebe pt ptima oara a doua zi la ora 9 seara pt 5 minute, alaptat, a treia zi la ora 9 dimineata. Dupa 5 zile iesit din spital, deci de marti suntem acasa. Buricul nu a cazut, firele de la cezariana le scoatem maine. Papam la san, facem mult kk. A avut si mucisori pe care i-am scos ieri, o gramada ca sa respiram mai bine. O comoara de bebelus. Nici acum nu-mi vine sa cred.
Ma duc sa vad ce face!
Felicitari Bebelusi ca parca am vazut ca a nascut si ea tot cu cezariana! Dar de ce cu cezariana, Bebelusi? Scuze daca ai scris, dar nu am apucat sa citesc din urma prea mult!
Va pup si va urez sanatate si voua si la bebelusii vostri! Doamne ajuta!
37+