Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 19
bpaula spune:
felicitari noilor mamici Jasmi, Cami_antonia si Venerata.
Eu nu prea mai am timp si energie sa citesc la zi ce mai faceti. Sper sa reusim pana la urma.
Am o problema si poate ma pot ajuta mamicile. Nu prea pot iesi cu scaunul, am crampe prin burta de numa numa dar cand ma asez pe WC parca nu imi vine sa fac nimic. Scuze de detalii dar chiar nu stiu ce sa mananc sau sa beau sa pot iesi normal. Ma doare si operatia de la crampele astea.
Am vazut ca m-ati trecut cu nastere naturala. A fost operatie cezariana de urgenta dupa travaliul lung. Daca poate cineva modifica si are timp, daca nu, nu e bai.
Va las si niste poze cu bebe Marius http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/BebeStrumf#
Mersi mult! 
Aalina spune:
Paula in afara de supozitoarele cu glicerina pe care eu le-am folosit ca ultima solutie la mine au mers fructele mancate pe stomacul gol si la interval de 30 minute iaurt cu cereale. Si sa stii ca am incercat diverse metode. Asta a dat roade cel mai bine. Nu stiu insa daca fructele alea nu au efect la bb. Al meu e inca la purtator.
38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 6 zile sper eu
roxanaz spune:
buna dimineata tuturor
la noi ninge de la 4 dimineata... stiu cu precizie ptr ca de la 3 nu am mai dormit
. mandra a mancat non stop, cum o puneam in patul ei incepea sa se agite si sa vomite/sughite. nici macar la mine in pat nu a dormit decat 30 de minute. in consecinta acum doarme tun iar eu ma pregatesc de o noua zi minunata
.
crispoliss, nu e o regula ca colicii sa apara numai dupa 2 saptamani de viata. la Eva au aparut mai devreme. la Patrick de abia pe la o luna si.
Irina, sunt absolut sigura ca defectul se va inchide singur. ia zi ce ai spune tu unei mamici in cazul asta? ![]()
damiana, toate am trecut prin perioada asta. spune-ti ca nu mai e mult... si o sa fie mai greu ca acum [hahahahhaa ce incurajari dau si eu de dimineata...]
ma duc sa o vaz pe pitica de Alina vedeta pe youtube ![]()
Alina1976 spune:
IRA, da este un cadru medical, specializata in asa ceva cu cursuri prin Franta. In Romania are brevetata metoda si face asta de ceva timp. Noi am facut asa ceva si la primul copil si pot sa-ti spun ca dezvoltarile motorii, psihomotorii, neurologice, etc, au fost extraordinare. A mers de foarte devreme, a vorbit corect de foarte devreme. Este extraordinar ce poate face tanti asta. Numai ca este fff scump
si facem eforturi sa putem sa o chemam de 2 ori/sapt.
IRINA
, imi pare rau mami...te cred ca esti stresata. Vezi, de aia nu e bine sa fi DR...ca daca nu stii atatea cate stii tu, nici nu iti mai faci atatea probleme
. Hai ca o sa fie bine...nu te mai speria
LISA,
o Anuta FRUMOASA foc!!!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Irina imi pare asa de rau sper ca se rezolva problema, noi suntem alaturi de voi.
Fetelor va rog sa imi spuneti ce sa ii dau de burtica, toata noaptea s-a arcuit, ii dau ceva ceiut dar nu cred ca are efect.

Mi se rupe sufletul cand il vad asa.
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
ariya spune:
intru si eu o picatura ca n-am timp deloc...bebe e fffffffffff cuminte,nu detinem colici,papam cam la 3-4 ore,noaptea ne trezim pe la 3,15-3,30,papam rapid si ne culcam,ne trezim pe la 8,cand iar halim si ne culcam...eu sunt linistita cu bebe ca e cuminte,numai ca sunt obosita de ceilalti doi,cu lectii,mofturi,pretentii etc...
plus ca am rufe de spalat ca la balamuc,se aduna in disperare si eu m-am saturat,facut mancare etc...ma simt ffffff obosita,nu stiu de ce...
aseara am reusit -dupa luni de zile-sa imi vad parul de la 'mneaei si m-am bucurat de n-am mai putut...ma desumflu vazand cu ochii,port centura aia tot timpul,in afara de noaptea...inca nu m-am cantarit cam de o saptamana...pierdusem cam 11kg de la nastere si mai aveam cam 8 de dat jos...
ma intrebase cineva cat ii dau femeii care face curat si calca...ii dau 750ron /luna...
cu constipatia am avut si eu probleme mari de tot...nici acum nu sunt prea in forma...am crezut ca o sa-mi pocneasca operatia de la efort, a fost cumplit...

Aalina ,iarta-ma,ieri am deschis telefonul si l-am inchis la loc dupa ce am citit sms-urile...iti dau eu un semn cand pot sa vb la tel...
FELICITARI NOILOR MAMICI!va pup pe toate

amedeo 11ani,annamaria 7 ani,miguel adriano 27/02/2009
sunt o mama implinita!
Aalina spune:
Arya stai linistita. Cred ca e vorba de un sms vechi de cand nu stiam daca ati ajuns acasa cu bine i eram ingrijorata.
Sa reusesti sa te odihnesti 
38+ cu
Fabian si
Dorian
AMR maxim 6 zile sper eu
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Fetelor va rog sa imi spuneti ce sa ii dau de burtica, toata noaptea s-a arcuit, ii dau ceva ceiut dar nu cred ca are efect. ![]() ![]() Mi se rupe sufletul cand il vad asa.Mami de Vlad Mihai "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Pati, comanda INFACOL de pe net. La mine de cand ii dau se vad ceva rezultate. Si mai este OK si Bonnisan. Si ala are efecte la noi.
Sab Simplex la noi nu a tinut...dar poti incerca tu.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
cristi_2003 spune:
neatza
eu is numai cu bb in brate
ieri am muls toata ziua doar 60 ml de lapte + masa de noaptea (asta a baut-o de la purtatoare)
of
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png
damiana spune:
neatza, fetele!
aalina si roxanaz, mersi de incurajari 

tot asta imi spun, ca mai e un pic. da's convinsa ca's doar piticii de gravidutza care-si mai fac de cap acuma, pe ultima suta de metri![]()
vazut poze cu bebe ana! ce frumoasa e!!! 

merg sa fac
, vrea cineva?