Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

da vrem..sa ne dai detalii , te rugam.
Este cea mai benigna dintre maladiile cardiace congenitale.noi speram sa fie bine, sunt doar eu obosita acum si un pic bulversata.Maine este o alta zi.
Multumesc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Suntem vedete pe YouTube!!!

www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU

www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y

Vizionare placuta

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Alina, mi-au ieshit okii din cap k la melk la filmuletzul cu baika!!! gizas! Sabina chiar inoata sau ce?? app, cine o tzine in ambele filme? e un cadru medical? pare cineva extrem de experimentat ref la tzinutul copiilor! cat despre filmul cu masajul - phii, ce linistita staaaa! Eliza mea incepe cncertu' dupa ce-i pun caciulitza, asa k masajul este f f rapid, ceea ce ma nemultumeste.

Chiar! de ce-o fi plangand cand ii pun caciulitza?? avetzi idee?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Vai Alina, m-am topit complet!

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Ce misto Alina!!!!!Vrem si noi sa inotam!Cum e treaba asta???

Noi nitel amarati...avem defect septal interatrial(4mm).asta ete, trebuie urmarit dc suntem in aia norocosi si se inchide singur doamne ajuta, dc nu ..mai vedem.

OFFFF....nu putea sa nu aiba nimic?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Irina, cum ti-ai dat seama de defect? e o analiza speciala de facut? sau sunt anumite semne in comportametul copilului?

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Ce va sa zica aia stress...'tu-i ma-sa azi si maine!!

cu toate k am baut azi ceai de m-am indoit plus o bere fara alcool (desi nu prea cred in povestea cu berea rules pt lactatie), NU PREA AM AVUT LAPTE AZI! in sensul k la cat lichid am bagat in mine azi, in alte zile dadeam laptele p'afara, pe toate bluzele, permanent. Azi n-a mers! exact azi cand aveam nevoie de extra-productie k sa mulg o parte pt maine cand voi fi plecata!

E adevarat k m-am si enervat crunt cu tot felul de chestii ref la porkaria aia de proces de maine, culminand cu o cearta cu nemernicii de la Cargus care, pana nu i-am amenintzat cu procesu' & ANPC-ul, nu s-au miscat sa-mi returneze un plic cu acte care trebuia sa ajunga la mine de o saptamana. Plus cearta cu tati pe tema asta si pe alte teme. Asa k s-au adunat la greu motive de suparare incat, intr-un final bebelina mea a supt ca din ora-n ora pana la ora 20.30 cand n-am mai rezistat si i-am dat din ceea ce stransesem pt maine.

Uofff.....

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

alina superba e sabinuta
irina, o sa fie bine

poze noi :http://s438.photobucket.com/albums/qq106/betty_1979/

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Lisa, ce frumos zambeste Ana si cum se uita la bunica, s-o mananci asa-i de dulce. Si tu 30 lbs dati jos, bravo tie!

Daiopri, tin pumnii, poate, poate...

POZE

Iulia 38+ Carla Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Buna dimineata

Noi tot 2 in 1.
Daiopri hai ca uite ce cuminti am fost si ne respectam randul. Sa ai o nastere usoara.
Ada bun venit. Saluta piata palatului din partea mea
Alina superbe filmulete. E delicioasa Sabina la inot.
Ira bafta la proces.
Irina sa fitibine
Damiana nu functioneaza cititul pe aici a ceea ce urmeaza in prima perioada? Sa veniti cu vesti bune de la medic.

Eu azi si maine nu nasc ca sotul meu s-a gandit sa sarbatorim la un restaurant si ar fi pacat sa stric bunatate de invitatie

Sa aveti o zi buna.

38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 6 zile sper eu

Mergi la inceput

Neata...Grumetel a adormit la 1 , dp masa de la ora 10 , bine a mai ros intre timp elsi mi-a sarit masa de ora3, ne am trezit direct la 6 juma
Ira la eco cord am vazut asta, pn la urma nu vreau sa fac un caz din asta,cum spuneam e cea mai benigna MCC , ata ete, io doar ofticata ca o are.Asa cum zicea Radu "dc cauti gasesti".Bine i-au gasit evident si hidrocelul si ink o treaba in test drept , se numeste hidatida Morgagni.(Hidatida Morgagni este un rest embrionar avand forma picaturii de apa si care este localizata de cele mai multe ori la polul superior al testicolului. Ea nu are nici un rol fiziologic. Sub influenta unor factori necunoscuti se poate torsiona(=rasuci) in jurul pedicolului urmat de necroza(=Distrugere a unor #355;esuturi sau organe vii) hidatidei. Tratamentul este chirurgical si consta in extirparea hidatidei.)Deh, e mai cu motz Andrei

toate s "mici" si nu-i pun viata in pericol , atat tre sa retinsi is altele cu adev muuuuuuult mai rele.La cap e normal, vorba lui ta-su

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Lisa e frumusica foc Ana ciufulita ta

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput