Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 17
crisspoliss spune:
Eu il culc pe spate pe Victor, dar de cateva ori mi-a facut faza si s-a intors singur pe-o parte..de m-a speriat, ca nu cred ca e normal sa se intoarca asa la nici 2 saptamani. Il mai pun eu pe-o parte, dar numai cateodata..si ieri l-am lasat 2 minute pe burta.
Daiopri mama, succes cu puiul tau, cred ca tare bine il tii in burta de nu vrea sa iasa deloc...hotel de 5 stele
Deci colici apar numai dupa 2 sapatamani? ca eu tare ma bucuram ca nu avem deloc...asa ca mai astept.
Mie tocmai mi-a murit cantarul, asa ca nu ma pot lauda cu cat am slabit
Crisss mami de pui mic
Alina1976 spune:
Suntem vedete pe YouTube!!!![]()
www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nr6T5aTAtOU
www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bv8Dkw9Lk1Y
Vizionare placuta ![]()
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
IRINA.C spune:
Ce misto Alina!!!!!Vrem si noi sa inotam!Cum e treaba asta???
Noi nitel amarati...avem defect septal interatrial(4mm)
.asta ete, trebuie urmarit dc suntem in aia norocosi si se inchide singur doamne ajuta, dc nu ..mai vedem.
OFFFF....nu putea sa nu aiba nimic?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
crysyana spune:
super filmulete !!!
sa fie santoasa sabinuta si sa-ti aduca numai bucurii!!!
cred ca esti o mamica implinita cu 2 comori asa pretioase
crysyana
39+
Andrei Valentin
damiana spune:
alina, bestiala sabinutza!!!! vrem si noi maaj si inot... numai sa ne hotarm sa venim odata...![]()
multi 
la sabinutza!
pe mine simt ca ma ia o depresie, asa, inainte sa nasc.... deja nu mai pot...
ma doareburta, ma doare spatele, zici ca sunt calcata de tren, asa ma simt... mi se umfla picioarele intr-o veselie, sotzu' nu sta la abuzat si bebe sta bine-mersi in burtica... oooooof, de ar veni odata....
cu tensiunea suntem un pic mai bine, zic eu, adica s-a stabilizat la 14 cu 8, dar mai avem de scazut pana la 12 cu 8.... maine vorbim cu dna dr sa vedem ce facem mai departe...
nu mai rezist, fetelor! cum ati trecut voi de perioada asta? ca mie-mi vine sa-i zic la doctoritza sa-l scoatem maine... ce mama denaturata sunt....

Alina1976 spune:
IRINA, Crysyana, Damiana 
multumim de complimente.
Ne place apa fff mult ![]()
IRINA, ce inseamna chestia aia...de 4mm??? E grav? 
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
DarkBendis spune:
Oooof Irina.... si eu si sotul meu ne gandim la voi si speram sa se inchida defectul septal de la sine.

Alina, superbe filmulete! Si noi o sa mergem la inot (cica bazin special
...da' un pic mai incolo). Ce printese frumoase ai!
Fetelor...ma tot uit la pozici... dragalasi copii avem cu toatele! Cine mai e ca noi
?
DAIOPRI 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Alina1976 spune:
Dark
...ca sa nu zic si de printisorul tau...ca daca erai mai pe aproape poate ne incuscream
.
Sa stii sa avem numai bebei frumosi, toti unul si unul!
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui IRINA.C Ce misto Alina!!!!!Vrem si noi sa inotam!Cum e treaba asta??? |
IRINA, daca vrei detalii iti dau pe PM....dar maine ca acum moooor de somn.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA