Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 14
Naty spune:
Bun venit ada! Inca un bebe de 29 decembrie!
porumbita asa trage si Nadia de san cateodata, zici ca vrea sa il rupa ... eu cred ca o doare burtica. Sau nu curge lapte destul (odata a facut asa si am incercat eu sa mulg si nu era de loc lapte). La noi se inatmpla asa cam in fiecare seara la aceeasi masa.
Cam de cate ori pe zi mananca copii vostri? Nadia a mancat azi de 7 ori deja (incluzand cele doua mese de noapte de la 1,00 si 5,30) si va mai manca de vreo 3 ori. Are cam 9-10 mese pe zi.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
roxanaz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Naty Cam de cate ori pe zi mananca copii vostri? Nadia a mancat azi de 7 ori deja (incluzand cele doua mese de noapte de la 1,00 si 5,30) si va mai manca de vreo 3 ori. Are cam 9-10 mese pe zi. |
moamaaa recunosc ca habar nu am. nici nu stau sa numar ca probabil tot la numar cu 2 cifre ajung
Naty spune:
rox nici eu nu am numarat pana azi dar acum nu stiu ce mi-a venit sa vad de cate ori sar cu sanul
. Bona asa zice ca vine luni, sper sa se tina de cuvant.
ciufik vroiam si eu sa iti zic de paturicile de la Mothercare, eu nu am luat dar am vazut in catalog si mi s-au parut OK. Vad ca alina confirma ca asa e, o sa cumpar si eu.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Porumbita spune:
| citat din mesajul lui roxanaz Selene de ce nu alegi varianta de stat la vaccinuri? ca tot pentaxim se face de acum, nu mai e vaccin polio oral.... eu asa am facut la Patrick si asa voi face si acum ptr Eva. |
mie toti imi spun ca infarixul e mult mai bun, ca sa il luam pe ala nu varianta gratuita de la stat
care e diferenta intre ele?
Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Porumbita
mie toti imi spun ca infarixul e mult mai bun, ca sa il luam pe ala nu varianta gratuita de la stat care e diferenta intre ele? |
Asa si mie, de asta nu mai stiu ce sa aleg.
rox, si matusa a zis ca sunt OK cele de la stat, pentru ca sunt testate si rastestate. Acum, om vedea, sa vad si bugetul, Pentaximul e 164 de RON doza...
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Ciufik spune:
Multumesc fete pt raspuns referitor la paturici
.
Si mie tot cu 2 cifre imi da la alaptat, numai zilele trecute a supt mai rar, ca nu il mai durea burtica asa tare, dar cand il doare, sanu' e singurul care il calmeaza: suge, suzeteaza, "rupe" din el...
Rox - ce frumoasa e Eva!
Mamici, ce vaccinuri facem? Rox - ceva sfaturi? Eu vreau sa le fac la CMU, nu la stat, dar ma gandeam numai la cele obligatorii.
Andreea si Andrei
cris30 spune:
Am vazut si eu pozici cu bebei frumosi si dulci si n-am putut sa nu remarc podoaba capilara a lui bebe Alice
, Vero sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Felicitari si celorlalte mamici care abia au nascut sa va traiasca bebeii, incet incet trecem la clubul scutecelor.
La baita si la noi e scandal mai ales cand o scoatem din cadita,o bag repede in prosop si incepe sa maraie.Si la masaj mai maraie dar cred ca in timp o sa inceapa sa-i placa.
Ieri am primit primul zambet
m-am topit de tot, chiar am notat ziua in calendar ca sa o tin minte toata viata.
Lisa in legatura cu colicile incearca sa vezi ce o linistes-te, eu am incercat cu Gripe water si vad ca asta i se potriveste cel mai bine.Mi-a trimis tata baby drink si bonisan din Romania dar parca mai rau i-a facut, asa cu nu i-am mai dat.
Daria plange si daca este foarte obosita si nu poate sa adoarma, si atunci ori o adorm in brate ori o pun in carut si o plimb prin casa, noroc ca am un ditamai holul si am loc destul.La noi in casa e foarte cald asa ca o tin doar in sleepwear si cu capul gol.
Daiopri ne gandim la tine maine, sa vina pisoiul mai repede.
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
Naty spune:
ciufik o sa ii fac Infanrix, cum i-am facut si Ioanei si a fost OK. Noi suntem programate la vaccin pe 2 martie, vine dr. de familie acasa si i-l face.
NOI
micola spune:
asa, deci...nu numai Brunetelul meu e asa "mancacios" de tzitzi..
Multumesc tuturor fetelor care au raspuns la intrebarile mele, nu stiu ce ma faceam fara voi 

Noilor mamici multe 

si felicitari!! multa sanatate alaturi de bebicii lor scumpi si dragi! Sa fie sanatosi si voiosi!!
Viitoarelor mamici : 

| citat din mesajul lui Selene_Bunny ttenzika, la noi, baia e asa: Ma duc la baie, iau cada, o spal, o asez pe doua scaune si o umplu cu apa, in care torn gel de dus (head to toes) Klorane, sa faca spuma. Ma duc in camera, iau prosopul ei si il duc in baie. Ma intorc in camera, aleg hainele de schimb. Pun o aleza pe pat, iau fata si o dezbrac, vorbindu-i tot timpul. O iau in brate si mergem la baie, o sprijin si o bag usor in apa. Face ochii mari si cauta sa se prinda de ceva, de mana mea, de un sprijin. Nu plange. Continuu sa ii vorbesc, sa nu se sperie. O spal de la picioruse la capsor, apoi o intorc pe burta si o spal pe spate. O intorc iar, ne mai jucam putin, o scot si o bag in prosop. Incepe sa planga ca de ce am scos-o din apa. O duc in camera, ii pun scutec, o imbrac, plange mereu, ca i s-a facut somn si nu mai vrea sa fie manevrata. Intr-un tarziu, dupa ce am terminat cu imbracatul si am luat-o in brate + leganat, se linisteste. |
Adica ii faci baie cu apa de la baie asa cum e? Eu ii incalzesc pe aragaz...Cred ca in curand o sa-i fac si eu cu apa de la robinet, ca, oricum pun apa rece de la robinet peste cea fiarta ca s-o mai racesc un pic...
Si de mancat cand mananca? inainte de baita? noi mancam dupa baita :)
ca sa dormim mai mult si mai bine:). Bine, ca uneori, daca e prea infometat plange un pic la baita, dar se calmeaza la masaj ca ii place foarte mult :)
de
21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
Ciufik spune:
Ce licurici frumoasi am vazut!
Selene - Daria e o scumpa! si mi se pare asa mare si seamana cu tine si e frumoasa si...si..
Spic - ce prezentare frumoasa i-ai facut Clarei! Dulce foc printesa, dar si printu'...
Fug ca plange