Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 12
ada_coman spune:
Multumesc frumos DarkBendis
, nu stiam care-i treaba cu moderarea. Am sa scriu cate ceva despre noi. Pe Daria am nascut-o pe 15.08.2007, cu o greutate de 4.500 g, natural. A fost un copil care s-a lasat un pic mai mult asteptat, vreun an jumatate, dar care ne-a umplut viata de bucurie cand a aparut. Este un copil care nu mi-a creat mari probleme, decat o piodermita luata din maternitate si urmata de o gramada de furunculi, cu care inca ne mai confruntam din cand in cand (daca stie cineva vreun leac, va rog sa ma ajutati). In rest e un copil cuminte, istet si pus pe sotii. Are 1 an si 6 luni si are 13 kg si 86 cm.
Alina1976 spune:
Fetelor, HEEEELP! Nu ma lasa pe webshoots sa pun filmuletele ca sunt prea mari (fiecare are peste 100 de MB). Unde sa le pun? Unde accepta dim. asa mari???
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Ada felicitari, sa iti traiasca ingerasul sa fie papacios si necolicios. Poate ne pui poze cu el intr-o zi.
Veronica sa stii ca sipe mine ma dor sfarcurile si am rani. Eu ma dau cu bepanthen si cu ceva de la bio clin. Se pare ca e mai binisor, dar nu pot sa recomand pentru ca nu au facut minuni. poate au fetele alte idei. Eu personal nici nu vad cum iti pot trece ranile daca bebe papa non stop.
Spic dar mie mi s-a zis sa ma spal tot timpul pe sani inainte si dupa alaptat. E drept ca dupa nu ma spal dar inainte ma spal tot timpul.
Aalina si la Sibiu ninge incontinuu de azi dimineata.
Ttenzica si la mine plange dar e normal ca e inainte de masa si cauta titi incontinuu. Eu il mai mint cu suzeta cand il imbrac sau cand il ung...
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Alina1976 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ada_coman Buna fetelor! sunt fericita mamica a doua fetite, Daria-Ioana care e nascuta pe 15.08.2007 si Karina-Nicole, nascuta pe 29.12.2008 . Ma bucur ca ma aflu printre voi. Sanatate voua si bebicilor vostri. |
Bine ai venit, Ada!

Pe 29.12.2008 e inghesuiala mare

SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA
bebelusi spune:
Selene ce mare mi se pare Daria 

si seamana asa de mult cu tine.
Waaawww cate poze frumoase pe contul comun, fetelor ce bebelusi frumosi aveti si ce mari s-au facut.
Miere esti in balerini????nu pot sa cred ce cald e...Soacra-mea cica Aidan seamana cu Vladutu meu 
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
veronica75 spune:
Fetelor multi
si 

, multumesc de raspunsuri;
Cu lansinoh ma dau inca din maternitate si intradevar e un pic mai bine dupa ce ma ung, doar ma mai linisteste nitel si nimic mai mult....cand ii dau sa suga efectiv ma umfla plansul de durere...dar sper sa treaca.
Lui Alice i-a cazut f repede buricutul si a facut baita in cada din prima zi de nastere fara a proteja sau da cu ceva special la buric. Deci asa fac si eu in continuare.
La noi baia decurge cam asa: pregatim tot ce e necesar, dezbracam coca pe masa de infasat langa cadita si o spalam cu apa pe fatuca si cat de repede cu apa si sapun pe restul corpului; dupa aceea o luam frumusel si o scufundam in apa (cadita e aproape plina cu apa) si asta ii place cel mai mult
Daca reusesc o sa pun filmulet sa vedeti cum m-au invatat aici sa o spal.
Despre curatarea ochilor sau urechilor...inca nik, adica aici nu se procedeaza la curatarea lor intr-un mod special ci doar cu apa la baie;
Alina incearca pe youtube sau cauta pe net un program de convertire film ca sa il faci mai mic.
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#
miereamara spune:
Veronica bine ai revenit! Alice este superba! Cat par are, nu am mai vazut bebelus cu asa podoaba capilara! Sa-ti traiasca!
De Cami mai stiti ceva, cum se simte!
Nu m-a lasat bebe sa-mi fac somnul de frumusete, el dormea cam pana la 10.30 dimineata. Azi noapte s-a trezit la 12, la 2, apoi la 7 dimineata
, si de-abia a adormit pe la 9...mi-e un somn!
Nici eu nu ii pun caciulita in casa. Intrebarea mea era pt afara, dc sa-i pun sau nu in conditiile in care e mai cald afara decat in casa.
Va pup, ma duc sa mai bag un somnic.
Edit: OMG, mi-a trecut somnul, tocmai am mai primit o factura de zece mii de dolari de la spital, am ajuns la un dotal de patruzeci de mii
, of,of, mai,mai!!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
ada_coman spune:
Despre Karina pot sa va spun ca e un copilas mancacios
, cuminte si cu personalitate. Daria o indrageste si o iubeste fff mult. Nici nu credeam ca la 1 an si 4 luni sa inteleaga ce se petrece. Insa m-a uimit, cand ne-am intors de la maternitate a analizat bebelusul, cu toate ca ii era somnik, si a constatat ca nu are papuci si atunci a luat adidasii ei si i-a dat bebelinei 
am ramas impresionata
.
Va pupacim pe toti 

Cum ajung si eu pe prima pagina in randul mamicilor de decembrie?
mamica de
Daria-Ioana si
Karina-Nicole
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Oxigen Felicitari tuturor mamicilor si bebelicilor frumosi.Doamne, cat sunt de frumosi! Nu ratez nicio poza. Cu cititul raman uneori in urma, dar in general citesc tot.Am vazut ca multe mamici au "probleme" in ce priveste timpul de alaptat.La mine s-a rezolvat de mult. Bebelusa mea tot asa statea mereu la san si parca nu era satula oricat ar fi stat.Cand am fost la doctor cu ea, pentru ca nu mi-a luat bine in greutate, mi-a recomandat sa ma mulg si sa-i dau laptele cu biberonul (la 3 saptamani, 90-100 ml lapte la 3 ore).Asa am si control asupra cantitatii pe care o mananca la o masa. De atunci fata mea papa bine, este satula si-mi doarme 3 ore ziua, linistita, nu plange si nu se agita de foame. Noaptea o trezesc eu la 3-4 ore sa-i dau sa pape, ca puturoasa mica nu se trezeste. O alta pediatra mi-a zis sa nu-i mai dau cu biberonul ca o sa-mi refuze sanul si sa o pun la sani o jumatate de ora cel mult si apoi sa-i mai dau 40 - 50 ml sau cat mai vrea ea cu lingurita.Am incercat si asa si a fost chinul de pe lume.Se agita, curgea lapticul din gurita si tot nemancata era. Asa ca ne-am intors la alaptatul la san, 30 minute si apoi cu biberonul, laptele meu muls, cat mai vrea ea. Acum doarme si e foarte cuminte. Cred ca datorita faptului ca mancam la 3 ore, nu avem nici colici.POT SPUNE CA SUNT O FERICITA. PAPA-DOARME-STA CUMINTE CAND E TREAZA IN PATUT. Andreea, mami lui Alex 11 ani si Maria Teodora nascuta pe 05.01.2009POZE CU NOI http://s450.photobucket.com/albums/qq222/oxigenata/ |
da nu e riscul in timp sa iti scada productia?
si cand te mulgi?
dupa ce ii dai san?
ada_coman spune:
Sa-ti traiasca printzesele 

. Sa fie sanatoase si sa va bucurati de ele.
Mamica de
Daria si
Karina

11 ani si Maria Teodora